Τα ζώδια του Σαββάτου 10-01-2015

Τα ζώδια του Σαββάτου 10-01-2015

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε επιτέλους σύμμαχο τον Ουρανό με μια καλή σχέση εξαγώνου με τον Ερμή και την Αφροδίτη να σας ευνοεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σας, τις συνεργασίες σας και τις ομαδικές προσπάθειες. Ωστόσο ο πολύ ενεργητικός Άρης δεν θα σας αφήσει να εφησυχάσετε, πριν αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας. Με την σύνοδο με τον Ποσειδώνα, το τετράγωνο με τον Κρόνο και την αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον Λέοντα, κυριολεκτικά θα σαρώσει πολλά στον δρόμο σας. Αλλά αυτό σημαίνει και μια πλήρη αναγέννηση. Τομείς όπως η κοινωνικότητά σας, η σχέση σας με το βαθύ εγώ σας, αλλά και τα ταξίδια, θα απαιτήσουν πολύ μεγάλη προσοχή εκ μέρους σας. Μην αφήσετε καμιά λεπτομέρεια στην τύχη αν είναι να ταξιδέψετε διά θαλάσσης ή αν έχετε μηχανήματα που σχετίζονται με νερό, ακόμα και το πλυντήριο μπορεί να σας φέρει προβλήματα!
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Αφροδίτη και ο Ερμής κάπως εξισορροπούν τις δόλιες ενέργειες του Κρόνου, που εγκατεστημένος στον Τοξότη και τον 8ο Ηλιακό σας Οίκο σας γεμίζει προβλήματα στον ερωτικό τομέα. Ίσως με την καλή επίδραση των δύο άλλων κυβερνητών σας λοιπόν, και με δεδομένο ότι θα έχετε καλές εξελίξεις στον τομέα άλλων ενδιαφερόντων σας, μιας και ανοίγει μια εποχή που μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι ή να ασχοληθείτε σοβαρά με την έρευνα ή την πνευματικότητα, να μπορέσετε να σταματήσετε το μυαλό σας από τις έμμονες σκέψεις σε σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάτε και γενικά τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δεν θα είναι μια εύκολη ημέρα, αλλά μπορείτε να την αξιοποιήσετε με θετικότητα και να την κάνετε εφαλτήριο για δομικές αλλαγές στην ζωή σας που θα σας ευνοήσουν στο μέλλον. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η καλή σχέση των τριών κυβερνητών σας, Ερμή, Αφροδίτης και Ουρανού σας δίνει μια πολύ καλή και αξιοποιήσιμη ημέρα. Είστε θετικοί στον τρόπο που σκέφτεστε και αντιδράτε, έχετε οξυμένη λογική, καλή σχέση με την τεχνολογία και επίσης έχετε πολύ μεγάλη εύνοια στον έρωτα. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι μια τάση προς τα τυχερά παιχνίδια, δεν υπάρχει εύνοια, παρά την καλή επικοινωνία του Ερμή με τους άλλους πλανήτες . Έχετε καλές ειδήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την έρευνα και τις σπουδές, αλλά και τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Ταυτόχρονα έχετε για ένα διάστημα μιας εβδομάδος εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με συμμετοχή σε συλλογικές προσπάθειες. Θα μπορείτε να λάμψετε σε ζητήματα εθελοντισμού και προσφοράς, αλλά και μέσα στις φιλίες σας. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε μια Σελήνη να σας ευνοεί επιτέλους από τον 3ο ηλιακό σας Οίκο, χαρίζοντάς σας αποκαλύψεις που σχετίζονται με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με θέματα που έχουν να κάνουν με τις διπλωματικές σας ικανότητες . Προστριβές και προβλήματα που είχατε στο φιλικό σας περιβάλλον και στον εργασιακό σας χώρο εξομαλύνονται, ενώ δεν αποκλείεται η σχέση σας να παίρνει ένα πολύ καλό και ερωτικό μονοπάτι . Από την άλλη μεριά ο Ποσειδώνας και ο Άρης σας δίνουν κάποιες δυσκολίες σε τομείς που σχετίζονται με ταξίδια, έρευνα, επέκταση. Καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι, καθώς δεν ευνοούνται οι θαλάσσιες μεταφορές! Επίσης να είστε προσεκτικοί με αντλίες νερών, και γενικά υγρών, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος…
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Ήλιο από τον 6ο Οίκο σας να συμμαχεί με την Σελήνη, αλλά και τον Πλούτωνα, όπως όλη αυτήν την περίοδο, έχετε καλές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την υγεία σας, την προσφορά που κάνετε αλλά και δέχεστε στις σχέσεις σας με τους άλλους και επίσης ευνοείστε σε θέματα περιουσιακά, για δύο ημέρες, όπου μπορείτε να έχετε μια πολύ επιτυχημένη συναλλαγή για την αγορά ή την πώληση κάποιου ακίνητου ή κάποιου άλλου αντικειμένου. Συναισθηματικά γίνεστε ακραία ερωτικοί και εξομολογητικοί, θέλετε πολλά από τον σύντροφό σας ή από κάποιον άνθρωπο στον οποίο έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας και δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε καμιά υποχώρηση από τα θέλω σας. Ίσως λίγα νεύρα να σας ταλαιπωρήσουν, καλό είναι να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε μια μέρα με υψηλές ταχύτητες και αμφίσημο πρόσημο. Ο Κρόνος είναι σε διπλό τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σας δυσκολίες στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, στην δημόσια εικόνα σας, αλλά και στην υγεία σας, όπως και στην διασκέδαση. Από την άλλη έχετε έναν λαμπερό και φορτισμένο Ερμή να σας βοηθάει στον τομέα της οικογένειας μαζί με την Αφροδίτη, κάτι που σας  κάνει αναντικατάστατους, καθώς για τους ανθρώπους που είναι στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα είστε ο φωτεινός παντογνώστης! Συναισθηματικά ζείτε ματαιώσεις και αναβολές στον ερωτικό τομέα και αυτό σας κουράζει και ίσως να σας κλείσει κάπως τους ορίζοντες, ίσως να μην έχετε και μεγάλη διάθεση να βρεθείτε με άλλους.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας έχει θετική χροιά, με όλους σας τους κυβερνήτες, Αφροδίτη, Ερμή και Ουρανό να συμμαχούν για να σας χαρίσουν και επαγγελματικές και ερωτικές επιτυχίες. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας, έχετε επενδύσει πολλά σε μια συνεργασία και πρέπει να την κρατήσετε, αλλά σας ανοίγουν και νέοι ορίζοντες. Θα έχετε μια τάση να παίξετε τυχερά παιχνίδια και γενικά να ρισκάρετε, αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε γιατί το γενικό πλανητικό σκηνικό δεν το καθορίζει ο Ερμής, αλλά ο Πλούτωνας και αυτός δεν αφήνει περιθώρια για ατασθαλίες. Προσέξτε κάπως τον τρόπο που μιλάτε στους φίλους σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεστε εριστικοί ή να παίρνετε απότομες αποφάσεις . Συναισθηματικά είστε σε εξαιρετική ημέρα και ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Πλούτωνα να συμμαχεί με την Σελήνη, μπορείτε, τουλάχιστον για σήμερα, να αποσοβήσετε τις κακές ενέργειες του Άρη και να ανασυντάξετε το ψυχικό σας δυναμικό. Η ημέρα θα είναι πολύ συναισθηματική, με πολλές αποκαλύψεις για φίλους και συνεργάτες και η εύνοια της Σελήνης έρχεται κυρίως σε θέματα που αφορούν την δημόσια εικόνα σας. Ίσως να δικαιωθείτε σε πολλές από τις επιλογές σας – όταν πριν από λίγο καιρό όλοι επέμεναν ότι κάνατε λάθος. Ένα νέος έρωτας είναι πολύ πιθανός για τους αδέσμευτους, ενώ όσοι είστε σε σχέση νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους και να διεκδικήσετε να σας αγαπούν με τους τρόπους και την 
που έχετε ονειρευτεί. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η δύσκολη σχέση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, αλλά και η κακή σχέση του ανάδρομου Δία από τον λέοντα με τον Άρη επίσης, θέλει από εσάς την μέγιστη δυνατή προσοχή. Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας, είναι πολύ εύκολο για το τίποτα να έχετε παρεξηγήσεις και λόγια που κανονικά δεν θα πρέπει να ειπωθούν. Έχετε μια χαρισματική και αισιόδοξη προσωπικότητα και σήμερα πρέπει να την επιστρατεύσετε για να μειώσετε τις εντάσεις. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων νιώθετε ίσως μια σύγχυση που δεν σας βοηθάει να δείτε καθαρά τις αντιδράσεις και τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας. Να είστε προσεκτικοί και στον οικονομικό τομέα, η εποχή γενικά δεν θέλει σπατάλες και το ξέρετε. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Κρόνο να κάνει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, αλλά από την άλλη μεριά με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν θετικότατη όψη με τον Ουρανό, έχετε πολλές ευκαιρίες, αλλά και πολλές δυσκολίες, ταυτόχρονα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, ίσως να έχετε δίκιο σε πολλά ζητήματα, και όμως να το χάνετε από τον τρόπο που εκφράζεστε. Από την άλλη έχετε εύνοια σε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, είναι μια καλή μέρα για συναλλαγές ή διευθετήσεις γύρω από τα αποκτήματά σας. Αισθηματικά θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, είστε μεν σε καλή διάθεση, αλλά έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα και εγωισμός που ίσως να
κουράσουν τους ανθρώπους που αγαπάτε. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την περιουσία σας, ο Άρης ταλαιπωρεί πολύ το ζώδιό σας στον 2ο Ηλιακό σας Οίκο και βλάπτει με κακές κινήσεις και συμφωνίες τα περιουσιακά σας στοιχεία . Ωστόσο έχετε μια κάποια βοήθεια από τον Ουρανό και ίσως αυτό να σας δώσει την απαραίτητη ενεργητικότητα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις . Ερωτικά είστε σε πολύ καλή ημέρα, μπορείτε να φλερτάρετε με επιτυχία και είστε κοντά στο να πείσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ότι είναι καλή ιδέα μια σχέση μαζί σας! Αν είστε ήδη σε σχέση η μέρα σας έχει μια νότα πρωτοτυπίας που σας κάνει πολύ καλό.
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ζείτε και σήμερα σε έναν κυκεώνα αντιφάσεων, νεύρων, δυσχερειών στην επικοινωνία, απότοκο του γεγονότος ότι ο Άρης, ο οποίος θα εισέλθει αύριο στο ζώδιό σας, έχει πολιορκήσει με σύνοδο τον Κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα που είναι στο δικό σας ζώδιο. ζητήματα που ίσως παλιά να τα αφήνατε να περάσουν χωρίς καμία αντίδραση εκ μέρους σας, τώρα σας εξοργίζουν. Έχετε βέβαια μια κάποια καλή βοήθεια από την Σελήνη, αλλά η καλή της σχέση με τον Πλούτωνα ίσως να λειτουργήσει ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς θα σας κάνει ακραία ειλικρινείς. Αν συμμετέχετε σε συλλόγους και ομάδες θα νιώσετε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που σας αφορά και σας εκνευρίζει.