Το ημερήσιο ωροσκόπιο για την Παρασκευή 9-01-2015

Το ημερήσιο ωροσκόπιο για την Παρασκευή 9-01-2015

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Άρη να είναι σε θυελλώδη σύνοδο με τον Ποσειδώνα και πολύ δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο, αλλά  και με την Σελήνη να δίνει προκλητικές όψεις, πρέπει σήμερα να προσέχετε το κάθε βήμα σας. Αν και έχετε έντονη εσωτερική κινητοποίηση, ίσως να μην στοχεύετε σωστά και αυτό θα σας στοιχίσει. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχετε θα σας στεναχωρήσουν και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια, ενώ πρέπει να τακτοποιήσετε οπωσδήποτε εκκρεμότητες που σχετίζονται με τις τυπικές σας υποχρεώσεις, ασφάλειες αυτοκινήτων και συναφή ζητήματα γιατί ο Κρόνος δεν θα σας χαριστεί και ίσως να έχετε πρόβλημα νομικού τύπου.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την Αφροδίτη σε άριστη σχέση με τον Ερμή και τον Ουρανό θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις πολύ δύσκολες επιρροές που σας στέλνει ο Κρόνος, καθώς είναι σε τετράγωνο ταυτόχρονα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Έχετε αρκετά προβλήματα μέσα στην σχέση σας. Ίσως να νιώθετε πολύ κουρασμένοι συναισθηματικά, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες αποκαλύψεις και μυστικά, ή να έχετε και οικονομικά προβλήματα λόγω δανείων. Η Αφροδίτη σας δίνει μια τάση να ξεφύγετε μέσω δημιουργικότητας από αγκυλώσεις σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο και ίσως να γίνετε κάπως παράτολμοι. Μετρήστε πολύ καλά το κόστος μιας αλλαγής, ίσως να κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Καθώς ο Ερμής συναντάει πολύ θετικά την Αφροδίτη και τον Ουρανό έχετε μια εξαιρετικά δημιουργική ημέρα και ταυτόχρονα πολύ ερωτική και σπινθηροβόλα. Ωστόσο υπάρχουν και σύνθετες πλανητικές επιρροές βάθους, με καρμικούς πλανήτες όπως ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας, που δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε, αν και γενικά έχετε μια προστασία, όπως και όλα τα αέρινα ζώδια αυτήν την στιγμή. Συναισθηματικά είστε πολύ γοητευτικοί και τολμηροί, σας έλκουν οι Υδροχόοι και είναι πιθανόν να κάνετε μια σχέση μέσα από τον χώρο που κινείστε ως χόμπι ή μέσα από συλλόγους, ομάδες και μεγάλες συντροφιές.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την πάρα πολύ δύσκολη επιρροή από την Σελήνη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, είναι δυστυχώς εύκολο να κυλήσετε σε μια ατονία, ή αντίθετα σε τρομερή υπερδιέγερση που θα σας φέρει εντάσεις με τους άλλους γύρω σας. Ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας, αλλά κάνετε και κακή εκτίμηση των συνθηκών που επικρατούν τώρα στην ζωή σας. Έχετε την τάση να βλέπετε τα πάντα κάτω από ένα φίλτρο ανασφάλειας η οποία αναμειγνύεται με θυμό – ένας κάκιστος συνδυασμός που σας αγχώνει υπερβολικά και ασύμμετρα σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα της καθημερινότητάς σας. Συναισθηματικά είστε μπερδεμένοι και σφοδροί ταυτόχρονα και οι άλλοι μπορεί να κουραστούν από την κυκλοθυμία σας.
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μια πολύ δύσκολη ημέρα που θα κληθείτε να αποδείξετε πόσο αυτεξούσιοι είστε και πόσο καλά μπορείτε να χειριστείτε κρίσεις και εντάσεις. Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Άρη, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό που αφορά σχεδόν το σύνολο της καθημερινότητάς σας – και τον συναισθηματικό τομέα, και τις συνεργασίες και τον έρωτα αυτό καθεαυτό. Αν μπορείτε να αναβάλετε κρίσιμα ραντεβού, μην διστάσετε να το κάνετε, είναι καλύτερο να μην έχετε πολλές επαφές για σημαντικά ζητήματα μια τόσο σφοδρή από άποψη πλανητικών επιρροών ημέρα. Αγνοείστε τις προκλήσεις που ίσως δεχτείτε και ασχοληθείτε με πράγματα που τα γνωρίζετε καλά. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε πολύ σύνθετες πλανητικές επιρροές . Από την μια ο Ερμής και η Αφροδίτη σας ευνοούν, από την άλλη ο δύσκαμπτος Κρόνος από τον Τοξότη και τον 4ο Ηλιακό σας Οίκο, σε κακή σχέση με τον Άρη σας δημιουργεί προβλήματα μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας. Στο ίδιο κύμα είναι και η Σελήνη από το ζώδιό σας, που θα σας προκαλέσει πολλά νεύρα και εντάσεις. Δεν θα είναι και από τις καλύτερές σας μέρες, η πολυπόθητη για εσάς εσωτερική και εξωτερική γαλήνη και ισορροπία θα κλονιστεί και οι αντοχές σας θα είναι μειωμένες. Μην σηκώνετε το γάντι της αντιπαράθεσης που πιθανόν κάποιοι να σας πετάξουν, αφήσετε την κακή ροή της ενέργειας που έχει αυτή η μέρα να φύγει από επάνω σας με το να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σχετικά προστατευμένοι από τις πολύ δύσκολες επιρροές της Σελήνης και του Άρη, με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό σε καλή σχέση, μπορεί να νιώσετε ότι όλοι σας οι φόβοι διαλύονται, όπως διαλύονται τα σύννεφα κάτω από τον δυνατό ήλιο. Υποψίες που είχατε μέσα στην σχέση σας, οικονομικά προβλήματα που είχαν παγιωθεί και δυσκολίες αντιμετώπισης της καθημερινότητας εξομαλύνονται όλα μαζί και έχετε μια σχετική ανάσα μέσα σε όλη αυτήν την τόσο δύσκολη εποχή. Όσο κι αν ο Ουρανός εξακολουθεί να έχει δύσκολες όψεις, η ημέρα σας είναι όμορφη, συναισθηματικά αισιόδοξη και πολύ δημιουργική. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον δύσκολο Πλούτωνα, με τον Άρη να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Σελήνη να κάνει ένα άγριο παιχνίδι δύσκολων επιρροών, η ημέρα αυτή είναι πολύ επικίνδυνη για εσάς. Θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας συνεχώς τεταμένη και να ασκήσετε ισχυρό αυτοέλεγχο για να μην παραδοθείτε στην δίνη νεύρων, παρεξηγήσεων, αποκαλύψεων και δύσκολων συζητήσεων που θα σας βλάψουν μέσα στην οικογένειά σας. Προσέξτε και τους συνεργάτες σας, φανείτε διαλλακτικοί και ήπιοι, πολεμήστε την παρόρμηση που σας λέει να τραβήξετε κάθετες γραμμές και να διαχωρίσετε μια για πάντα την θέση σας από ανθρώπους και καταστάσεις. Κάντε υπομονή και ακούστε και τις απόψεις των άλλων. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα θα είναι μάλλον δύσκολη και θα σας φέρει αντιμέτωπους με προβλήματα που σχετίζονται με την δημόσια εικόνα σας, τις μεταφορές, τις επικοινωνίες και τα ταξίδια, όπως και με την εν γένει προβολή σας. Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σε κακή σχέση τετραγώνου με τον Άρη στον υδροχόο και τον 3ο Ηλιακό σας Οίκο βλάπτει πολλούς τομείς της ζωής σας, αν δεν προσέξετε και δεν ευθυγραμμιστείτε με τις προσταγές του. Θα έχετε νεύρα και θα βλέπετε παντού αδιέξοδα, τα οποία όμως έρχονται γιατί δεν έχετε καταλάβει αυτό που λέει ο Κρόνος, ότι για να αμειφθείτε θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και με αυταπάρνηση. Συναισθηματικά είστε επίσης πολύ αγχωμένοι και έτοιμοι για εντάσεις, προσέξτε…
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Και σήμερα και για ένα διάστημα 15 ημερών πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Ο Κρόνος από τον 12ο Οίκο σας σε τετράγωνο με τον Άρη από τον 2ο βλάπτει – μέσω δικών σας λαθών – την περιουσία σας1 θα κάνετε, αν δεν προσέξετε, λάθη τακτικής που θα σας στοιχίσουν οικονομικά, καθώς όποια συναλλαγή που σχετίζεται με αποκτήματα, θα την κάνετε κάτω από το βάρος και την πίεση απότομων και μη λελογισμένων αποφάσεων. Καλύτερα είναι να σκεφτείτε δυο και τρεις φορές πριν αγοράσετε και πουλήσετε οτιδήποτε. Συναισθηματικά είστε πολύ αγχωμένοι, δεν ανοίγεστε στον σύντροφό σας και γενικά σε όσους σας αγαπούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείτε απόσταση με τους άλλους. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η τακτική σας να αντιμετωπίζετε μετωπικά, χωρίς να σκέφτεστε το κόστος, το κάθε ρίσκο που έρχεται στο πεπρωμένο σας, σήμερα θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και πιθανόν να σας βγάλει σε προβλήματα που σχετίζονται με την περιουσία σας, λόγω του Άρη. Ωστόσο έχετε πολύ μεγάλη βοήθεια από την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ουρανό που συμμαχούν για να σας χαρίσουν δημιουργικότητα, όρεξη για ζωή, πρωτοπόρες ιδέες αλλά και μια πολύ ερωτική ημέρα – όπως θα είναι άλλωστε και όλο το επόμενο διάστημα. Αυτήν την εύνοια μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να γίνετε απαραίτητοι στην εργασία σας και τις συνεργασίες, δεν έχει μόνον ερωτική υφή. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, θα υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ένταση . Ο Άρης σε δύσκολη περιοχή του Υδροχόου ετοιμάζεται να σας επισκεφθεί και η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί ψυχικές εντάσεις, ανασφάλειες και κακή ροή ενέργειας. Ταυτόχρονα η Σελήνη πραγματοποιεί πολύ δύσκολες όψεις, οι οποίες θα σας γεμίσουν άγχος, αλλά και πραγματικά προβλήματα, πιθανόν να αντιμετωπίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και τα οικονομικά σας, πρέπει να ασφαλίσετε την δουλειά σας ή να γίνεται πιο υποχωρητικοί αν θέλετε να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας ή μια συνεργασία.