Τα ζώδια για την Δευτέρα 05-01-2015

Τα ζώδια για την Δευτέρα 05-01-2015

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την Πανσέληνο από τον Καρκίνο να είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε ό,τι σχετίζεται με την οικογένειά σας, με γυναίκες ιδίως του συγγενικού σας πλαισίου, αλλά και πολλά θέματα που αφορούν τις πάγιες αντιλήψεις σας για την ζωή . Ας είστε και προσεκτικοί σε ό,τι αφορά το σπίτι σας ή πιθανή περιουσία σε γη. Ο Ουρανός θα είναι απαιτητικός, σε βάθος χρόνου θα σας φέρει δικαίωση, αλλά αυτή τη στιγμή είναι η ώρα των δοκιμασιών. Θέλει μεγάλη προσοχή, ψυχραιμία και οργανωτικότητα η ημέρα. Με την βοήθεια των πραγματικά δικών σας ανθρώπων και ίσως με μια δόση χιούμορ που ποτέ δεν έβλαψε, θα μπορείτε να πάρετε τα ηνία της ημέρας στα δικά σας χέρια.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο δεν θα σας φέρει μεγάλες αναταράξεις, εκτός αν έχετε προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στον Καρκίνο. Θα έχετε κάποιες δυσκολίες σε θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις σας και την επικοινωνία, ίσως να πρέπει να αναβάλετε αν μπορείτε κάποια ραντεβού, ειδικά αν εργάζεστε στον τομέα του εμπορίου και των μεταφορών ή στον κάδο της επικοινωνίας. Ο Ερμής περνάει οριστικά σήμερα στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το ζώδιό σας αλλά σε σύνοδο με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτη σας αλλά και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που θα σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς, αλλά κύρια στον έρωτα. Όμως θετική επίδραση δέχεται και ο τομέας της καριέρας σας, όπου θα μπορείτε να έχετε πολύ καθαρό μυαλό και πολύ παραγωγική περίοδο. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Πανσέληνος στον γειτονικό σας Καρκίνο δεν σας επηρεάζει άμεσα, φέρνει ωστόσο κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τα αποκτήματά σας και ίσως να πρέπει να είστε προσεκτικοί με την περιουσία σας, και ειδικά τα ακίνητα. Από την άλλη μεριά ο κυβερνήτη σας ο Ερμής εισέρχεται στον φιλικό σας Υδροχόο και στον 9ο Ηλιακό σας Οίκο, συναντάει την Αφροδίτη με πολύ θετική σύνοδο καθώς και τον Κρόνο από τον Τοξότη με εξάγωνο και σας ευνοεί σε πολλούς τομείς. Έχετε καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσετε ζητήματα έρευνας, για να ταξιδέψετε, για να λύσετε νομικά θέματα που σας απασχολούν με θετική κατάληξη για εσάς. Στον ερωτικό τομέα δέχεστε εύνοια και το μυαλό σας δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Ήρθε λοιπόν η μεγάλη ημέρα, που το ζώδιό σας θα πρωταγωνιστήσει με τον πιο απόλυτο τρόπο μέσα από μια πολύ δύσκολη Πανσέληνο. Το γεγονός ότι αυτή η Πανσέληνος είναι ακριβώς στο ζώδιό σας θα σας φέρει στο προσκήνιο των γεγονότων. Ευτυχώς ήδη έχετε απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της κακής της ενέργειας, μιας και πάντα δέχεστε πρώτοι όλο το φορτίο της Σελήνης που είναι κυβερνήτης σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με τις μόνιμες σχέσεις και τις μόνιμες συνεργασίες, θα έχετε πιθανόν δύσκολες αποκαλύψεις και δύσκολα προβλήματα που δεν θα θέλετε να τα λύσετε, αλλά δεν θα μπορείτε και να τα αποφύγετε. Ταυτόχρονα πρέπει να προσέξετε το τι είναι αυτό που προσπαθεί να σας πει ο Ουρανός σε τετράγωνο με την Σελήνη σε αυτήν την Πανσέληνο – θα έχετε θέματα με την καριέρα σας πολύ επείγοντα, ο 10ος Οίκος σας απαιτεί δράση και συγκέντρωση για να μην χαθούν οι προσπάθειές σας. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ήρθε λοιπόν η μεγάλη ημέρα, που το ζώδιό σας θα πρωταγωνιστήσει με τον πιο απόλυτο τρόπο μέσα από μια πολύ δύσκολη Πανσέληνο. Το γεγονός ότι αυτή η Πανσέληνος είναι ακριβώς στο ζώδιό σας θα σας φέρει στο προσκήνιο των γεγονότων. Ευτυχώς ήδη έχετε απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της κακής της ενέργειας, μιας και πάντα δέχεστε πρώτοι όλο το φορτίο της Σελήνης που είναι κυβερνήτης σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με τις μόνιμες σχέσεις και τις μόνιμες συνεργασίες, θα έχετε πιθανόν δύσκολες αποκαλύψεις και δύσκολα προβλήματα που δεν θα θέλετε να τα λύσετε, αλλά δεν θα μπορείτε και να τα αποφύγετε. Ταυτόχρονα πρέπει να προσέξετε το τι είναι αυτό που προσπαθεί να σας πει ο Ουρανός σε τετράγωνο με την Σελήνη σε αυτήν την Πανσέληνο – θα έχετε θέματα με την καριέρα σας πολύ επείγοντα, ο 10ος Οίκος σας απαιτεί δράση και συγκέντρωση για να μην χαθούν οι προσπάθειές σας. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η δύσκολη Πανσέληνος στον παρορμητικό σταυρό ευτυχώς δεν έχει πολύ μεγάλη επίδραση στο ζώδιό σας, ωστόσο, έστω και με μικρότερες ενέργειες, ενεργοποιεί την ψυχή σας και θέτει κάποιες αμφιβολίες για το αν έχετε καλή επαφή ανάμεσα στον εσωτερικό σας κόσμο και την πραγματικότητα. Το γεγονός ότι ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο, σε τετράγωνο με το ζώδιό σας δεν θα σας κάνει να νιώσετε και τόσο άνετα, θα σας φανεί ότι ψυχραίνουν και αφυδατώνονται οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας, ότι οι άλλοι ξαφνικά δεν σας αποδέχονται. Αλλά θα το ξεπεράσετε. Το δύσκολο είναι το γεγονός ότι συνεχίζει να δρα η αντίθεση του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σας με τον Άρη από τον Υδροχόο. Οι σχέσεις σας είναι αυτές που δέχονται πίεση, οι μόνιμες συνεργασίες σας και όλο το πλέγμα των ανθρώπων που σχετίζονται μαζί σας με μόνιμους δεσμούς. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Πανσέληνος αυτή, που θα είναι δύσκολη για όλον τον ζωδιακό δεν σας αφορά ευτυχώς πολύ άμεσα. Οπωσδήποτε θα έχετε άσχημες εκπλήξεις σε θέματα που αφορούν την δράση σας σε κοινωνικούς συλλόγους και ομάδες, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει διάθεση συνεργασίας, αλλά δεν θα βλαφτείτε άμεσα. Απλά θα παρακολουθείτε, χωρίς να σας παίρνουν τα σκάγια, μια κάποια απογοήτευση όμως θα υπάρχει. Από την άλλη μεριά ο κυβερνήτης σας ο Ερμής ολοκληρώνει την είσοδό του στον Υδροχόο και στον 8ο Ηλιακό σας Οίκο, φωτίζοντας θετικά τα ζητήματα της υγείας σας, της εργασίας σας, αλλά και των διαφόρων υπηρεσιών προς τους άλλους. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ταυτόχρονα ο κυβερνήτης του 6ου Οίκου έχετε μια περίοδο μπροστά σας που θα νιώθετε και θα είστε σε καλή φυσική κατάσταση, θα έχετε μεγάλη και αποδοτική εργατικότητα αλλά και πολλές ευκαιρίες στον έρωτα. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Με την Πανσέληνο να ενεργοποιεί με δύσκολο τρόπο ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και με όλο το πλέγμα των φιλοδοξιών σας, είναι ευτύχημα που ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και σε θετική σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο σας προσφέρει μια κάποια καλή ασπίδα. Ο Ερμής θα σας δείξει πού πρέπει να στραφείτε για να αναπτύξετε άμυνες και να μην ταλαντευτείτε επικίνδυνα από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια που υπάρχει διάχυτη στον αέρα: πρέπει να γίνεται πολύ πιο κοινωνικοί, να στραφείτε στον έρωτα αλλά με ανάλαφρο τρόπο, να ενισχύσετε την προσωπικότητά σας με το να αναδείξετε τις πολλές σας δυνατότητες χωρίς να φοβάστε. Σε κάθε περίπτωση να είστε πολλοί μαζεμένοι στον οικονομικό τομέα, μπορεί να έχετε κλυδωνισμούς. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η πάρα πολύ δύσκολη αυτή πρώτη Πανσέληνος του 2015, από τον φιλικό σας Καρκίνο σε αντίθεση όμως με τον Κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει ζητήματα που σχετίζονται με τον 9ο αλλά και τον 3ο Ηλιακό σας Οίκο. Θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, αν με κάποιον τρόπο έχετε επαφή με αυτήν, με τον νόμο, με το εξωτερικό, με ανθρώπους που δεν τους ξέρετε καλά, αλλά και με τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις και τα σύντομα ταξίδια. Να είστε πολύ προσεκτικοί αν πρόκειται να ταξιδέψετε, δεν θα είναι μια εύκολη ημέρα και το λιγότερο που θα αντιμετωπίσετε θα είναι καθυστερήσεις. Να κοιτάξετε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας από άποψη ευθυνών και υποχρεώσεων για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την Πανσέληνο να ενεργοποιεί με αρνητικό μάλλον τρόπο το ζώδιό σας σε ζητήματα βαθιάς ερωτικής πραγματικότητας αλλά και μυστικών και θεμάτων που έχουν να κάνουν με τον νόμο, περιττό να πούμε πόσο μα πόσο προσεκτικοί πρέπει να είστε. Ο Πλούτωνας, που είναι ο κυβερνήτης του 8ου Οίκου, είναι σε μια πολύ δύσκολη μοίρα του κοντινού σας Αιγόκερου που δημιουργεί αλαζονεία και τάση να υποτιμήσουμε τους άλλους και είναι σε αντίθεση με την Σελήνη στον Καρκίνο, δίνοντάς σας μια πολύ προκλητική ημέρα. Να προσέχετε με θέματα που σχετίζονται με δάνεια, ίσως να έχετε απότομες και μη θετικές εξελίξεις, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξαφνικές απώλειες και να βρείτε το κουράγιο να τις αντιμετωπίσετε με γενναιότητα. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα λέγαμε ότι έχετε μια εξαιρετικά προκλητική και μάλλον δύσκολη ημέρα μπροστά σας. Η Πανσέληνος σε αντίθεση με τον ήλιο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, η Πανσέληνος από τον καρκίνο, το πολικό σας ζώδιο, εγείρει πολλά θέματα. Οι μόνιμες σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας, ο γάμος σας αν είστε παντρεμένοι, αλλά και οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα δεχτούν μια βίαιη ριπή ενεργειών που θα έχουν στόχο όχι να κλονίσουν όλα αυτά τα πεδία, αλλά να σας δείξουν αν είναι ακλόνητα ή όχι. Κάτι σαν crash test… Μπορεί να σας στεναχωρήσουν κάποιες αποκαλύψεις για ανθρώπους που δεν αποδειχτούν τελικά πραγματικοί σύμμαχοι σε αυτήν την ζωή, όσο κι αν είχατε επενδύσει επάνω τους, αλλά πάντα είναι καλύτερα να ξέρετε πως όσοι τελικά θα μείνουν αταλάντευτα δίπλα σας είναι από επιλογή και όχι επειδή έτυχε.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Πανσέληνος θα σας υπενθυμίσει προβλήματα που σχετίζονται με τον 6ο Ηλιακό σας Οίκο. Αν και θα υποδεχτείτε τον Ερμή, που είναι ο κυβερνήτης του 6ου Οίκου και θα έχετε μεγάλη βοήθεια, θα δυσκολευτείτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ένα ευρύ πλέγμα δραστηριοτήτων. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και στην υγεία σας και στην εργασία, αλλά και με την όποια προσφορά θα θέλατε να έχετε σε κοινωνικές ομάδες. Είναι μια μάλλον άχαρη μέρα, με πολλή ένταση, που καλό θα είναι να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μια ανασκόπηση πεπραγμένων και για να διαφυλάξετε την υγεία σας. Έχετε μια κάποια εύνοια στο ερωτικό πεδίο παρά την ένταση που κυριαρχεί και ίσως ακριβώς εξαιτίας της – θα ανακαλύψετε ότι όσοι σας αγαπούν είναι πολύ ειλικρινείς. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα για όλον τον ζωδιακό θα είναι δύσκολη, κι εσείς είστε ένα ζώδιο με μεγάλη ευαισθησία, που πιάνετε και τις εντάσεις των άλλων. Θα έχετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας, αλλά η Πανσέληνος στον φιλικό σας Καρκίνο θα σας φέρει πολλά ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με τον 5ο Ηλιακό σας Οίκο, άρα θα έχετε θέματα κυρίως που θα σχετίζονται με ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα, με την τύχη, αλλά και με το πλέγμα των φίλων και της κοινωνικής σας ζωής. Σε καμία περίπτωση μην αφεθείτε σε κανένα τυχερό παιχνίδι, δεν έχετε καθόλου εύνοια – το αντίθετο. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που θα ζητήσετε να καταξιωθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, έχετε πολλά παράπονα που οι άλλοι ίσως να τα βρουν υπερβολικά.