Το ωροσκόπιο για την Κυριακή 4-01-15

Το ωροσκόπιο για την Κυριακή 4-01-15

 

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα με την Σελήνη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας να ετοιμάζεται για την Πανσέληνο αλλά να είναι ήδη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, πάλι σε τετράγωνο με εσάς. Η μέρα μυρίζει μπαρούτι για σχέσεις και συνεργασίες, ο Ουρανός πάντα επιδιώκει να σας βάλει σε περιπέτειες, και αυτό θα γίνει ακόμα πιο σοβαρό από αύριο. Γενικά είναι μια περίοδος που θα πρέπει να κρατηθείτε από τις χειρολαβές της ζωής σας μιας και η εκκίνηση της κούρσας του κόσμου, που σας περιλαμβάνει, θα γίνει σε πολύ υψηλές ταχύτητες, στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του σύμπαντος! Ψυχραιμία, λογική, κράτημα του θυμού, μη κατοχύρωση σημαντικών αποφάσεων αυτό το διήμερο είναι λίγα αντίμετρα άμεσης χρήσης για να μπορέσετε να μην έχετε συνέπειες. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε πολύ μεγάλη, αλλά θετική, συναισθηματική φόρτιση. Είναι πολύ πιθανόν κάποιος νέος άνθρωπος να έχει μπει ή να ετοιμάζεται να μπει στην ζωή σας, ένας άνθρωπος που διεγείρει την πνευματική σας σφαίρα και την δημιουργικότητα. Είστε σε μια φάση που δεν θέλετε να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνετε, θέλετε την ελευθερία σας. Και ενώ συνήθως είστε εσείς που βγάζετε κτητικότητα, αν κάποιος αυτήν την στιγμή θελήσει να σας περιορίσει, είτε στο συναισθηματικό επίπεδο είτε στο επαγγελματικό, θα τον βάλετε στην θέση του. Νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω σε όλα τα επίπεδα για τον εαυτό σας. Δεν θέλετε να είστε εσείς που θα κάνει πια όλες τις θυσίες και αυτό είναι στην ουσία τα καλά νέα στην ζωή σας. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όσο συνεχίζεται η εξαιρετική σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στον Υδροχόο, τόσο θα νιώθετε ότι θέλετε να αφεθείτε σε πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Το μυαλό σας γίνεται πολύ συναισθηματικό, ενώ αντίθετα η ψυχή σας γεμίζει πρωτοτυπία και παίρνει πνευματικά χαρακτηριστικά, γίνεται πολύ αναλυτική και σπινθηροβόλα. Έχετε μια μέρα εξαιρετική για να την περάσετε με φίλους και γνωστούς, για να βρεθείτε με ανθρώπους από το επαγγελματικό σας περιβάλλον σε ένα πιο φιλικό και χαλαρό κλίμα και να δείτε αν όντως μπορείτε να τους μαγέψετε! Το πιθανότερο είναι πως ναι. Μπορεί να νιώθετε πως σας έλκει κάποιο άτομο με το οποίο συνεργάζεστε, έχετε μια έντονη τάση να φλερτάρετε και να παίξετε. Οι σχέσεις σας όλες παίρνουν φωτιά και αυτό σας αρέσει τόσο μα τόσο πολύ…
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε το αμφιλεγόμενο προσόν η κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, να είναι τόσο κοντά το γήινο πεδίο που η δράση της είναι άμεσα ορατή ακόμα καις τα νερά της θάλασσας. Αυτό είναι υπέροχο όταν οι όψεις της είναι καλές – είστε οι πρώτοι που δέχεστε την εύνοιά της. Αλλά εννοείται ότι όταν έχει τις ανάποδές της, είστε και οι πρώτοι που θα νιώσετε την αδυσώπητη δύναμή της… Εδώ στηρίζεται η παροιμιώδης κυκλοθυμία σας. Σήμερα θα μπορούσατε για αλλαγή να πάρετε τα ηνία από την Σελήνη και να κάνετε εσείς κουμάντο στην διάθεσή σας. Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και σε λίγο θα κάνει πολύ θεαματική την παρουσία της – μόνο που για εσάς θα είναι ένα διήμερο οδύνης και βαριάς ψυχικής δοκιμασίας αν δεν της αντισταθείτε. Δείτε το σαν πρόκληση, που σας αρέσουν αυτά: αν η Σελήνη ήταν άνθρωπος και σας υποχρέωνε σε καταθλιπτικές συμπεριφορές, θα τον είχατε βγάλει από την ζωή σας. Βγάλτε την αυτό το διήμερο την Σελήνη από την ζωή σας, μπορείτε!
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η ζωή σας μοιάζει λίγο με ένα μεγάλο και αυτοκρατορικό ψάρι που έχει πιαστεί στην μονοτονία ενός ενυδρείου… Γυρίζετε γύρω από τα ίδια και τα ίδια, η ρότα σας δεν λέει να ξεκολλήσει και νιώθετε με κάθε σας κίνηση όλο και πιο παγιδευμένοι. Η καθημερινότητά σας δεν είναι σήμερα, σύμφωνα με την δική σας την αντίληψη, καθόλου γοητευτική, θα θέλατε άμεσα να γίνει κάτι, έστω και αρνητικό, αλλά πάντως να μην περάσετε μια μέρα που θα μοιάζει με όλες τις άλλες. Ο ανάδρομος Δίας σας δίνει αυτήν την αίσθηση ότι γυρίζετε συνέχεια γύρω από τον ίδιο λαβύρινθο. Και θα εξακολουθεί να σας δίνει αυτήν την εντύπωση μέχρι να θυμηθείτε τι πρέπει να κάνετε. Να σκάψετε στην μνήμη σας και να θυμηθείτε τι πραγματικά μπορείτε να κάνετε, αυτό απαιτεί η αντίθεση Δία – Άρη, να σας κινητοποιήσει. Αυτό αφορά κάθε πτυχή της ζωής σας, ερωτική, επαγγελματική, κοινωνική.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Παρασκηνιακές ζυμώσεις σε χώρους που κινείστε, εργάζεστε και που είναι σημαντικοί για εσάς, σας δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί και να βρεθείτε να απολογείστε σε άλλους ενώ έχετε κινηθεί με κάθε δυνατή τυπικότητα και νομιμότητα. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας, οι γνωστοί σας όμως, είναι ένα άλλο πράγμα… Γνωστούς εννοούμε όλους αυτούς με τους οποίους σχετίζεστε σε ένα πλαίσιο συμφερόντων και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Εδώ είναι που θα δείτε ότι χρειάζεται να μην έχετε κανέναν για δεδομένο και ότι οι συμμαχίες είναι ρευστές, το συμφέρον δεν ταυτίζεται πάντα με την ηθική, όσο κι αν αυτό σας ενοχλεί. Η αγάπη θα είναι το καταφύγιό σας μετά από άσχημες και ψυχοφθόρες αποκαλύψεις, έχετε καλό ένστικτο στο ποιους βάζετε στον στενό κύκλο της ζωής σας και αυτό σήμερα θα σας φανεί εξαιρετικά πολύτιμο. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα θέλατε, χωρίς υπερβολή, να είστε κάποιοι άλλοι σήμερα! Το μοντέλο ζωής σας, ακόμα και τον κρυφό σας εαυτό, όλη σας την πραγματικότητα, την περνάτε από ένα πολύ γενναίο κόσκινο και δεν έχετε καμιά διάθεση να χαριστείτε στον εαυτό σας! Βλέπετε πολύ καθαρά όλα τα λάθη που σας έχουν φέρει σε οικονομικές και συναισθηματικές αγκυλώσεις, βλέπετε σαν φωτεινά χνάρια τα βήματα που σας οδήγησαν να αποδεχτείτε δεσμά που δεν τα περιμένατε ποτέ και η αυτοκριτική σας φτάνει ως το κόκαλο. Και εκεί να σταματήσει. Η γενναιότητα να δείτε τα λάθη σας μπορεί να σας γίνει μια σχεδόν ηδονική καταφυγή, για να χάσετε κι άλλο χρόνο! Ό,τι έγινε – έγινε, καλό είναι να ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνετε στο μέλλον, αλλά έχετε και δουλειές, υποχρεώσεις και ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας χρειάζονται και σας νοιάζονται και εδώ πρέπει να πέσει το κέντρο της προσοχής σας, στο τώρα. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο ανάδρομος Δίας στον σταθερό σταυρό και τον Λέοντα σε δύσκολη σχέση πάντα με τον Άρη από τον Υδροχόο, και οι δύο σε τετράγωνο με το ζώδιό σας, αλλά και η παρατεταμένη σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα και η αντίθεση Πλούτωνα – Σελήνης θα σας κάνουν να έχετε μια μέρα ρίσκου, φόβου ταυτόχρονα, έλλειψης στόχων και πολλών παραπόνων σε προσωπικό επίπεδο. είναι μια στιγμή της ζωής σας που ο αστρολάβος ψάχνει να βρει το στίγμα πορείας αλλά υπάρχει μεγάλο πέπλο συννεφιάς και δεν είναι δυνατόν να διακρίνετε καλό το πού θα πρέπει να κινηθείτε. Οικονομικά έχετε αναβολές, ή σπάσιμο συμφωνιών που σας ενοχλεί πάρα πολύ. Ερωτικά είστε ανικανοποίητοι και θυμωμένοι, χωρίς να μπορείτε να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε προβλήματα πιθανόν με την υγεία σας. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος άμυνας του οργανισμού σας απέναντι στις πολλές και μάλλον δυσβάστακτες υποχρεώσεις σας. Θέλετε να διαλάθετε της προσοχής του Κρόνου που σας βάζει σε αγρίως εργασιακούς ρυθμούς. Για να μην έχετε τύψεις ότι το κάνετε αυτό γιατί δεν αντέχετε την παραπάνω δουλειά, πολύ απλά, γίνεστε απρόσεκτοι, κερδίζοντας ένα διάλλειμα από την σημαία, με το να κρεβατωθείτε! Κλασικός μηχανισμός που παράγει και ατυχήματα και ιώσεις και όλα τα συναφή. Φυσικά από τον Κρόνο δεν γλυτώνετε με τέτοια παιδικά τερτίπια, σας περιμένει και δεν θα σας χαριστεί. Ή θα συντονιστείτε μαζί του και θα κερδίσετε, ή θα του εναντιωθείτε και θα σας κάνει να πάρετε ένα πολύ δύσκολο μάθημα. Επιλέγετε και αποφασίζετε…
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η ημέρα μπορεί να σας παίξει άσχημα παιχνίδια αν δεν συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας και δεν προσέξετε. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, πολύ ενεργοποιημένος μέσω αντίθεσης με την Σελήνη από τον πολικό σας Καρκίνο σας δημιουργεί έναν ολόκληρο «θίασο» από αισθήσεις και παράπονα και φόβους. Ταυτόχρονα με την σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που είναι ακόμα σε ισχύ και θα είναι όλη αυτήν την περίοδο, από την μια έχετε καλή επαφή με τις βαθιές σας επιθυμίες, αλλά έρχονται και όλοι σας οι φόβοι στον αφρό. Οπότε είναι εύκολο είτε να χάσετε ευκαιρίες γιατί θα φοβάστε είτε να μπείτε σε περιπέτειες για κάτι ή κάποιον που θέλετε πολύ, χωρίς να υπολογίζετε συνέπειες. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είστε πάρα πολύ δημιουργικοί και πολύ πρωτότυποι και στις ιδέες σας και στους τρόπους που μεθοδεύετε για να τις κάνετε πράξη. Έχετε πολύ καλή λειτουργία ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική σήμερα, και ίσως να έχετε και πολύ καλές ειδήσεις για ένα σχέδιο το οποίο απορροφά τον τελευταίο καιρό την ζωτικότητά σας, αλλά μέχρι τώρα δεν φαίνεται να αποδίδει. Με λίγη προσοχή και καλό σχεδιασμό κινήσεων και επαφών θα μπορέσετε σύντομα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και αυτό είναι το πρώτο και το κύριο που σας ενδιαφέρει και σας προβληματίζει σήμερα καθώς συνειδητοποιείτε ότι για μια ακόμα φορά τα έξοδά σας είναι πάνω από τα έσοδα . Ερωτικά είστε σε πολύ καλή κατάσταση με την Αφροδίτη να σς δίνει ακριβώς ό,τι θέλει η ψυχή σας. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα δυσκολευτείτε αρκετά σήμερα να βρείτε το μονοπάτι σας ανάμεσα σε αυτά που θέλετε εσείς και αυτά που απαιτούν οι άλλοι να κάνετε. Δεν έχετε διάθεση να δείτε κόσμο, θα θέλατε να κλειστείτε στον εαυτό σας, να τεμπελιάσετε στα σκεπάσματα και να μείνετε μόνοι σας, να σκεφτείτε το τι θέλετε, ή και να μην το σκεφτείτε, να το ονειρευτείτε, να αποδράσετε με κάποιον τρόπο. Ωστόσο δεν θα σας είναι εύκολο να το καταφέρετε. Υποχρεώσεις και άνθρωποι που θα θέλουν να κάνετε πράγματα που εσάς δεν σας αρέσουν θα σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας ακριβώς. Αλλά μέσα σε όλο αυτό, ίσως να ανακαλύψετε ότι όμορφες συνθήκες που θα σας τύχουν θα τι είχατε χάσει αν όντως είχατε κλειστεί στο υγρό κάστρο σας.