Το ημερήσιο ωροσκόπιο για τη Δευτέρα 29-12-14

Το ημερήσιο ωροσκόπιο για τη Δευτέρα 29-12-14

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε μια Σελήνη να σας δίνει ταυτόχρονα κακή επικοινωνία με τους άλλους αλλά και εξαιρετικούς πόθους, ενώ αρχίζει από σήμερα το τετράγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο το οποίο θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε πολύ ψύχραιμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σας, θα είστε πολύ ανυπόμονοι και τίποτα δεν θα σας ικανοποιεί. Είναι πιθανόν να χάσετε την εστίαση στους στόχους σας, να μην ξέρετε τι θέλετε να κάνετε και ταυτόχρονα να είστε οξύθυμοι, εριστικοί και μη συνεργάσιμοι. Φυσικά είναι πάντα στο χέρι σας να τιθασεύσετε αυτήν σας την τάση και να αλλάξετε τα πράγματα υπέρ σας. Ένταση θα έχετε και στα προσωπικά σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα άτομα που αγαπάτε. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η ημέρα είναι γεμάτη από συναντήσεις, κοινωνικότητα, φίλους και διάφορες αγορές για την νέα χρονιά. Έχετε πιθανόν κάποια παραπάνω νεύρα, ίσως να μην σας ικανοποιεί η οικονομική σας κατάσταση, τέτοιες μέρες τα θέλετε όλα, αλλά αν δεν είναι δυνατόν να τα έχετε, μην το βάζετε κάτω! Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε την στιγμή, το εδώ και το τώρα.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μια πολύ έντονη ημέρα είναι μπροστά σας, με μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων. Το γεγονός ότι η Σελήνη από τον Κριό θα κάνει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω ίσως να σας φέρει εκνευρισμό και να σας επηρεάσει μάλλον αρνητικά σε θέματα που σχετίζονται με τον σύντροφό σας κυρίως, θα έχετε μια δυσκολία να εκφράσετε σωστά τα συναισθήματά σας. Σε οικονομικό επίπεδο δεν έχετε την άνεση που θα θέλατε και καλό είναι να μην ανοιχτείτε σε κανενός σπατάλη. Όσοι από εσάς έχετε δική σας επιχείρηση καλό είναι να μετρήσετε πολύ τις συνεργασίες σας και να έχετε πλήρη γνώση των ανθρώπων με τους οποίους συναλλάσσεστε, για να μην βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις αργότερα. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η πολύ έντονη Σελήνη στον φλογερό Κριό σας γεμίζει συναισθήματα, αλλά σας δημιουργεί και προκλήσεις . Με μια πλειάδα όψεων θα σας κάνει εξαιρετικά δυναμικούς. Ίσως έχει έρθει η ώρα σε επίπεδο δουλειάς να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και η έκβαση κάποιων ραντεβού που θα έχετε θα είναι απόλυτα θετική για εσάς. Το γεγονός ότι έχετε και την βοήθεια του Άρη στο πλευρό σας θα σας κάνει πολύ αποτελεσματικούς και δυναμικούς. Ερωτικά έχετε την διάθεση να βγείτε, να κυκλοφορήσετε και να δείτε τι υπάρχει, ποιο πρόσωπο θα ανταποκριθεί καλύτερα στα δικά σας τα στάνταρ που αυτήν την στιγμή είναι πολύ υψηλά. Αν είστε σε σχέση πιθανόν να έχετε κάποιες εξομολογήσεις να κάνετε ή να δεχτείτε. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον φιλικό σας Κριό σας επηρεάζει πάρα πολύ άμεσα και θα πρέπει και σήμερα και όλη την επόμενη περίοδο να έχετε τον νου σας στις αντιδράσεις σας. Η δύσκολη αυτή όψη βέβαια δεν είναι μόνη της στον ουράνιο θόλο, έχετε και πολύ θετικές επιρροές, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ σε θέματα υγείας και υπηρεσιών, ίσως να ταλαιπωρηθείτε από γραφειοκρατικές αναβολές που θα σας κουράσουν πολύ και θα σας εκνευρίσουν υπέρμετρα. Ταυτόχρονα θα ήταν γενικά καλό να μην ταξιδέψετε, και αν το κάνετε να έχετε λάβει όλες τις πρόνοιες για να μην έχετε απρόοπτα. Συναισθηματικά είστε πολύ φορτισμένοι και θα θέλατε το ταίρι σς να σας καταλαβαίνει καλύτερα.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Έχετε μια πάρα πολύ γλυκιά ημέρα, γεμάτη συναίσθημα και προσδοκίες. Ίσως να περιμένετε κάποιον πολύ δικό σας άνθρωπο να επιστρέψει, ίσως εσείς να μετακινηθείτε για να βρεθείτε με τον έρωτα της ζωής σας. Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι να δεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις γιατί μέσα στους διάφορους κύκλους μπορεί να συναντήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, ειδικά από τα ζώδια του δικού σας σταυρό, του μεταβλητού, δηλαδή Τοξότες, Ιχθείς και Διδύμους. Οικονομικά έχει επέλθει μια κάποια ισορροπία, δεν σας τρέχουν βέβαια τα χρήματα αλλά δεν είστε και οριακά όπως κάποιες άλλες φορές. Η περίοδος αυτή γενικά σας ευνοεί και το χαίρεστε με την καρδιά σας. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Με το τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό, που είναι ένας από τους κυβερνήτες σας, με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω πρέπει από σήμερα και για δύο εβδομάδες να είστε πάρα πολύ συγκροτημένοι, σοβαροί και μετρημένοι, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο. Έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα αμέσως, θέλετε ακαριαίες αλλαγές στην ζωή σας. Το τετράγωνο αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σας, σας αφαιρεί το μεγάλο σας προσόν που είναι η διπλωματικότητα. Ταυτόχρονα επηρεάζονται και οι οικογενειακές σας σχέσεις. Πρέπει να μετρήσετε καλά το τι θα συμβεί αν αφεθείτε στην διάθεσή σας να ανατρέψετε το πλαίσιο των σχέσεών σας. Μην δώσετε συνέχεια σε λόγια, καυγάδες και προκλήσεις, ειδικά με μεγαλύτερους ανθρώπους. Θα πρέπει να είστε νηφάλιοι και ψύχραιμοι.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η δυνατή σας προσωπικότητα σήμερα θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και για να στρέψετε το ερωτικό ενδιαφέρον των άλλων επάνω σας. Έχετε μια πολύ δυνατή ημέρα με αυτοπεποίθηση και δυνατές συγκινήσεις, μπορείτε να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των απόψεών σας, έχετε έντονα ερωτική αύρα να συνοδεύει κάθε σας κίνηση. Το θέμα είναι ότι είστε και πάρα πολύ ειλικρινείς και αυτό ίσως κάποιοι να μην το αντέχουν, ίσως θα πρέπει να βγάλετε μεν το ψυχικό σας φορτίο, αλλά με ευγένεια και με προσοχή, δεν χρειάζεται απαραίτητα να πληγώσετε τους άλλους. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας είναι πολύ θετική, αν και γενικά δεν προβλέπετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε τόσο όσο έχετε ανάγκη. Συναισθηματικά είστε σε πολύ καλή φάση, πιθανόν κάποια είδηση που παίρνετε από το οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφους σας να σας δώσει μεγάλη χαρά, καθώς φαίνεται ότι κάποια προβλήματα που χαλούσαν την αρμονία σας εξαφανίζονται. Έχετε πιθανότητες για πολύ καλές και μακρόπνοες εξελίξεις στην δουλειά σας, αν είστε σε φάση αναζήτησης είναι μια καλή στιγμή και μια ιδανική ημέρα για να φανείτε δραστήριοι. Οικονομικά θα έχετε σύντομα πολύ καλύτερη κατάσταση και καλό είναι να είστε υπομονετικοί και με χιούμορ.
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σήμερα ξεκινάει μια πολύ δύσκολη όψη του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον επαναστάτη Ουρανό από τον Κριό που φέρνει στην επιφάνεια εντάσεις. Έχετε μια τάση να αλλάξετε τα πάντα και στις σχέσεις σας και στην εργασία σας, αλλά ο εγωισμός και η αφηρημάδα είναι κακοί σύμβουλοι. Το τετράγωνο αυτό θα επηρεάσει πολύ την δημόσια εικόνα σας και τις σχέσεις σας, θα πρέπει να προσέξετε να μην φανείτε στους άλλους επιπόλαιοι ή ακραίοι, δώστε προτεραιότητα στο να είστε νηφάλιοι. Αντιμετωπίστε τις όποιες προκλήσεις με ψυχραιμία και μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να σας κυριεύσει και να σας καθοδηγήσει. Χρειάζεστε αυτήν την στιγμή προγραμματισμό στα σχέδιά σας. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πρέπει από σήμερα και για ένα διάστημα 15 ημερών να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε τομέα της ζωής σας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον παρορμητικό σταυρό είναι σφοδρό και επηρεάζει κύρια τα ζητήματα του σπιτιού σας και της περιουσίας σας. Να έχετε πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας, πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα και ανατροπές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την χρήση μηχανημάτων και με φωτιές, δεν είναι καλή ιδέα να είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο ατυχήματος. Ερωτικά είστε σε ένταση και οι άλλοι δυσκολεύονται να σας παρακολουθήσουν.
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μια πολύ όμορφη μέρα που θα την περάσετε με φροντίδες για τον εαυτό σας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η δυνατή Σελήνη στον Κριό σας αναζωογονεί, αλλά και η στάση του αναγεννητικού Πλούτωνα σας κάνει να αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια όλα σας τα προβλήματα . Ωστόσο είστε αισιόδοξοι και λαμπεροί, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους άλλους και ίσως να έχετε μεγάλη επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Οικονομικά παρουσιάζονται απροσδόκητες ευκαιρίες, ίσως να σας γίνει μια πολύ καλή πρόταση για μια νέα δουλειά που θα απατήσει να είστε σε εγρήγορση αυτές τις ημέρες.