Το ημερήσιο ωροσκόπιο της Δευτέρας 22-12-14

Το ημερήσιο ωροσκόπιο της Δευτέρας 22-12-14

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μια δημιουργική έκρηξη θα σας κάνει να είστε πολύ δραστήριοι και να έχετε πολλές νέες ιδέες. Μην νοιώσετε αμηχανία αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας ή άλλους κοντινούς σας ανθρώπους δυσκολεύονται να ακολουθήσουν την σκέψη σας, θα μπορέσετε να τους εξηγήσετε αργότερα, αφού ό, τι σκεφτείτε σήμερα θα σας φέρει τεράστια μελλοντική επιτυχία . Οι σημερινές σας αποφάσεις θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, θα ήταν καλό οποιαδήποτε σκέψη σας να την σημειώσετε.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να απολαύσετε κάποιες υπέροχες στιγμές. Σίγουρα θα λάβετε μια ανταμοιβή, είτε αυτή είναι χρηματική, είτε είναι ο σεβασμός και η βαθειά εκτίμηση από τους άλλους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επανεξετάσετε μερικά από τα σχέδιά σας και να τα βελτιώσετε σε βαθμό τελειότητας. Μια απλή συζήτηση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε κάποια πράγματα με τον εαυτό σας και να αισθανθείτε απελευθερωμένοι.  
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε μια μέρα όπου η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι σε σημείο τελειότητας. Όσοι από εσάς έχουν σχέση με τον τομέα της λογοτεχνίας, της διαφήμισης, των επικοινωνιών και των μεταφορών θα έχετε μεγάλη επιτυχία . Είναι επίσης μια πολύ καλή στιγμή να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας, να σχεδιάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων και να μοιραστείτε την χαρά σας μαζί του. Όπως επίσης με φίλους και γνωστούς. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα ήταν καλό να μην ασχολείστε μόνο με θεωρητικά και γενικά ζητήματα. Τα πάντα αποτελούνται και από μικρά κομμάτια, έτσι λοιπόν κι εσείς μην παραμελείτε κάποιες λεπτομέρειες που θα σας δώσουν και σε εσάς χαρά, όπως και στους γύρω σας. Κάποιο δώρο δεν είναι πολυτέλεια, ούτε μια ευχή στον άνθρωπο που έχετε πλάι σας ή στην οικογένειά σας. Είστε κάπως απόμακροι και θα ήταν καλό να δείτε με μεγαλύτερη τρυφερότητα τους δίπλα σας. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα έχει πολύ θετικό πρόσημο και ίσως να σας κάνει την χάρη να σας γνωρίσει και με κάποιο καινούριο και πολλά υποσχόμενο γοητευτικό πρόσωπο! Η καρδιά σας θέλει να ταξιδέψει, να χαρεί αυτές τις ημέρες και ίσως να αποδείξει και σε κάποιους ανθρώπους ότι κακώς έκαναν που απομακρύνθηκαν από κοντά σας- θέλετε να τους αποδείξετε τι πολλά πράγματα μπορείτε να κάνετε και πόσο χρήσιμοι είστε. Ουσιαστικά έχετε δίκιο, αλλά καλό είναι να μην κολλήσει η σκέψη σας σε αυτό το μοτίβο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Κάντε το καλύτερο που ξέρετε και μπορείτε και αφήστε το παρελθόν στην λήθη. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας κινείται σε υψηλές ταχύτητες, παρά το γεγονός ότι πολλές από τις υποχρεώσεις σας έχουν ανασταλεί λόγω των ημερών. Ξαφνικές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να σηκώσετε τα μανίκια και να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα, ίσως και έξω από τις συνηθισμένες σας εργασίες. Να είστε προσεκτικοί γιατί το κράμα υπερκόπωσης και νεύρων μπορεί να σας κάνει να μαλώσετε με ανθρώπους ή να εκτεθείτε σε κάποιους που δεν θέλετε να ξέρουν ότι μπορείτε να γίνετε και ευάλωτοι. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πάρα πολλές υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής δεν σας έχουν αφήσει να ευχαριστηθείτε το πνεύμα αυτών των ημερών. Δουλεύετε ακατάπαυστα και παρ’ όλα αυτά υπάρχει και οικονομική ανασφάλεια . Ίσως μάλιστα να μην έχετε κοντά σας και όλους όσους θα θέλατε για να χαρείτε αυτές τις ημέρες που προετοιμάζουν τα Χριστούγεννα. Συγκεντρωθείτε στα καλά της ζωής σας που είναι πολλά και πάρτε θάρρος, άλλοι δεν έχουν την τύχη την δική σας, γενικά έχετε περάσει συγκριτικά πολύ μικρές απώλειες σε κάθε τομέα. Πετάξτε τις αρνητικές
σκέψεις και επικεντρωθείτε στην όμορφη πλευρά της ζωής. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η καρδιά σας χτυπά δυνατά από έντονη προσμονή. Είναι φανερό ότι στην γωνία σας περιμένουν αλλαγές και είναι αλήθεια, σε λίγο θα αλλάξει προς το καλύτερο όλη σας η πραγματικότητα. Όχι όμως σήμερα, φυλαχτείτε. Ο Κρόνος ακόμα έχει το μάτι του επάνω σας και είναι κρίμα τώρα που φτάνει στο τέλος της αυτή η δοκιμασία να βιαστείτε και να εκτεθείτε. Φυλάξτε κλειστό το πορτοφόλι σας, το στόμα σας και το μυαλό σας. Αφήστε αυτήν την ημέρα να περάσει ήσυχα και χωρίς θεαματικά γεγονότα. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να αφήσετε τον Κρόνο να φύγει χωρίς να σας βλάψει.
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μια πολύ δυνατή ημέρα, όπου όλη σας η καλή διάθεση και η αναγεννητική τάση βρίσκει και συμπαράσταση και κατανόηση . Κάνετε πολλά σχέδια με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αν και έχετε ακόμα αρκετές υποχρεώσεις – είστε από τα ζώδια που δεν θα προλάβουν να κάνουν χορταστικές διακοπές αυτά τα Χριστούγεννα. Ωστόσο δεν σας πτοεί τίποτα. Πιθανόν να έχετε περάσει μια κάποια περιπέτεια υγείας πρόσφατα και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φροντίσετε να μην δημιουργήσετε παρενέργειες στον οργανισμό σας με υπερβολές και καταχρήσεις. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είστε σε έντονη ψυχική διέγερση. Τόσο η γενική πολυαστρία στο ζώδιό σας όσο και ειδικότερα η πολύ ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη σας αναστατώνουν και σας φέρνουν και μεγάλη πρωτοτυπία και δυναμισμό, αλλά και έντονα ερωτική διάθεση. Πρέπει να προσέξετε λίγο ακόμα γιατί ο Κρόνος δεν έχει εγκαταλείψει τον Σκορπιό και η σημερινή ημέρα, παρά τα θετικά της χαρακτηριστικά είναι μεταβατική και μπορεί να κρύβει απρόοπτα και εκπλήξεις. Φυλάξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε, όσο κι αν έχετε την διάθεση να βάλετε τις μηχανές να δουλεύουν στο φουλ. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Οι ημέρες αυτές γενικά είναι πονηρές και κρύβουν παγίδες. Όσο κι αν υπάρχει η καλή διάθεση από την Νέα Σελήνη στον γειτονικό σας Αιγόκερω, είναι δεδομένο ότι η σφιχτή τανάλια του τετραγώνου του Ουρανού με τον Πλούτωνα, αλλά και η δύσκολη σχέση του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Ερμή δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια να πάρετε ανάσα. Όχι ότι δεν υπάρχει λύση. Απλά χρειάζεται να αναπτύξετε το χάρισμα της υπομονής και της ψυχραιμίας, να μην βιάζεστε και να μην αγχώνεστε. Αυτό ίσως να είναι τελικά το μάθημα που καλείστε να πάρετε. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας προβλέπεται πολύ ερωτική, όπως κάθε φορά που υπάρχει Νέα Σελήνη και ειδικά τώρα, με τον Αιγόκερω να σας φέρνει ρίγη ερωτικής έξαψης. Οι διαθέσεις σας προσανατολίζονται αυστηρά σε συναισθηματικά θέματα και κάνετε μια «επανάσταση" στο δύσκολο τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό που σας υποχρεώνει όλη αυτήν την περίοδο να περιορίσετε όλες σας τις δράσεις ή να αντιδράτε σπασμωδικά. Αν δώσετε βάση στην διαίσθησή σας, όπως έχετε την τάση να κάνετε, θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα, και στον έρωτα και επαγγελματικά.