Το ημερήσιο ωροσκόπιο της Πέμπτης 18-12-14

Το ημερήσιο ωροσκόπιο της Πέμπτης 18-12-14

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας είναι ένα κράμα έντονης δραστηριότητας και υψηλής ερωτικής προσμονής. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε ένα καινούριο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ακόμα και αν είστε μέσα σε κάποια σχέση. Θα πρέπει να μετρήσετε καλά όλα τα ενδεχόμενα πριν να βρεθείτε σε μία γοητευτική ίσως αλλά επικίνδυνη ερωτική περιπέτεια . Σας έλκουν πολύ οι ομαδικές δραστηριότητες, είστε πολύ
κοινωνικοί και ίσως να αποφασίσετε ότι κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν το χόμπι σας αξίζει να το δείτε πιο ζεστά και να το κάνετε ακόμα και κύριό σας επάγγελμα . Όσοι από εσάς εργάζεστε στον τομέα της τεχνολογίας έχετε πολύ μεγάλη εύνοια. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Αφροδίτη σας χαρίζει έναν εκπληκτικό αισθησιασμό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από τους άλλους. Αν είστε σε σχέση έχετε μια πολύ δυνατή ημέρα αφιερωμένη στον έρωτα. Αν όμως είστε αδέσμευτοι πρέπει να βγείτε από το σπίτι και να λάμψετε με αυτήν την γοητεία που σας χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Είναι μια εξαιρετική ημέρα, πολύ δημιουργική και γεμάτη απρόοπτα. Στο οικονομικό πεδίο επίσης έχετε εύνοια και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Αν ψάχνετε για δουλειά είναι καλό να ορίσετε σήμερα ραντεβού και να δώσετε βιογραφικά και συνεντεύξεις, έχετε πολλές πιθανότητες να καταφέρετε να αποκτήσετε μια πολύ σταθερή πηγή εισοδημάτων.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας έχει πολύ θετικό πρόσημο. Έχετε πολύ μεγάλη εύνοια αν ασχολείστε με την τεχνολογία, αν εργάζεστε στην διαφήμιση, στον τομέα της μόδας, αν ασχολείστε με το εμπόριο ή με ταξίδια. Η πολύ καλή σχέση του Ερμή και με την Σελήνη και με τον Ήλιο και με τον Άρη, αλλά και την Αφροδίτη, σας επιτρέπει να είστε πολύ αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς. Άφθονο και καίριο χιούμορ, καλή ανάλυση των γεγονότων της ημέρας και έντονη διεισδυτική ματιά στις προθέσεις όσων είναι γύρω σας θα σας επιτρέψουν να έχετε μια πολύ δυναμική ημέρα. Ερωτικά είστε επίσης πολύ ευνοημένοι και αν είστε αδέσμευτοι καλό είναι να βγείτε το βράδυ με ανοιχτή διάθεση – ίσως να προκύψει κάτι πολύ όμορφο.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η δυνατή Σελήνη από τον φιλικό σας Σκορπιό σας κάνει δώρο μια πλειάδα όψεων που θα σας αναστατώσουν συναισθηματικά, αλλά θα σας χαρίσουν και πολλές ευκαιρίες. Είστε κάπως ανυπόμονοι και ίσως να θέλετε οι άλλοι να καταλαβαίνουν τις επιθυμίες σας χωρίς να τις εκφράσετε. Αλλά καλό είναι να σκεφτείτε ότι δεν είναι και υποχρεωτικό να αναπτύξουν οι άνθρωποί σας μαντικές ικανότητες, μπορείτε πολύ απλά να εκφράσετε αυτό που θέλετε και να περιμένετε να έχουν και τον χρόνο να σας ικανοποιήσουν. Είναι πολύ πιθανόν οι αδέσμευτοι να είστε μπροστά σε μια άκρως ερωτική και δυνατή ημέρα, ίσως να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο που θα σημαίνει πολλά για εσάς. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η άψογη σχέση του Ήλιου που είναι κυβερνήτη σας με τον Δία που τον φιλοξενείτε στο ζώδιό σας – έστω κι αν είναι ανάδρομος – θα σας επιτρέψει να είστε πολύ αποτελεσματικοί σε θέματα που σχετίζονται κατά κύριο λόγο με την οικογένειά σας. Ίσως να υποδεχτείτε κάποιον άνθρωπο του συγγενικού σας περιβάλλοντος με τον οποίο είχατε χαθεί, ίσως να επιστρέψετε στην πατρική εστία, πάντως ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας φωτίζονται κάτω από ένα εντελώς καινούριο φως. Απορίες και αμφιβολίες που είχατε για κάποια γεγονότα που αφορούν την οικογένειά σας λύνονται και ίσως να έχετε και κάποια οικονομικά οφέλη, ίσως να δεχτείτε την οικονομική βοήθεια ή την στήριξη σε εργασιακά ζητήματα από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η ημέρα υπόσχεται να σας φέρει πολλαπλές επιτυχίες και χαρές. Η καλή σχέση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ήλιο, την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Άρη σας προσφέρει μια παλέτα ενεργειών που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα, και έχετε δίκιο, όντως είστε σε πολύ δημιουργική ημέρα.
Ερωτικά ίσως να θέλετε με ένταση έναν άνθρωπο, και καθώς έχετε πολλαπλή εύνοια είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Στα ζητήματα της εργασίας σας είστε πολύ πρωτότυποι και κατακτάτε εύκολα τους άλλους, έχετε τον τρόπο να φανεί πόσο οργανωμένοι και πολύτιμοι είστε. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Με τον Άρη από τον φιλικό σας Υδροχόο σε άριστη σχέση με τον Ερμή, αλλά και με την πολύ καλή προσέγγιση της Σελήνης στην Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σας γίνεστε ακραία ερωτικοί και πολύ παθιασμένοι. Έχετε την ευκαιρία να γοητεύσετε ανθρώπους με τον λόγο σας και την έξυπνη συμπεριφορά σας και αυτό δεν αφορά μόνον το φλερτ, επεκτείνεται και σε θέματα που άπτονται της εργασίας σας. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε χρήματα που σας τα οφείλουν εδώ και καιρό, κάποια πράγματα που φαίνονταν να έχουν «κολλήσει» και να μην προχωράνε επιτέλους παίρνουν καλή τροπή και μπορείτε να νιώσετε κάπως πιο ανάλαφροι.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Σελήνη κινείται σήμερα στο ζώδιό σας και πραγματοποιεί όμορφες όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή, δίνει όμως και ένα δύσκολο στίγμα με το τετράγωνο με τον Άρη. Μιας και αυτός ο φλογερός πλανήτης είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης έχετε άμεση σχέση μαζί του και ίσως η Σελήνη με την δύσκολη προσέγγιση που του κάνει σας ωθήσει σε περίεργα και παθιασμένα μονοπάτια. Καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, να μην αφεθείτε σε θυμούς και να διαλέξετε την συνδιαλλαγή με τους άλλους σε ήρεμους τόνους, ακόμα κι αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο. Προσέξτε ιδιαίτερα την σχέση σας με μεγαλύτερες γυναίκες – ειδικά με την μητέρα σας – και μην αφεθείτε σε λόγια που θα σας κάνουν αργότερα να μετανιώσετε. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η πολύ καλή σχέση του Ήλιου, που ακόμα κινείται στο ζώδιό σας και του Δία που είναι ανάδρομος στον Λέοντα, σας επιτρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και τις επιδιώξεις. Μιας και ο Ήλιος με τον Δία είναι σε αμοιβαία υποδοχή, ο ένας δηλαδή βρίσκεται στο ζώδιο κυριαρχίας του άλλου, οι δυνατότητές τους και τα δώρα τους ενδυναμώνονται πάρα πολύ. Με την ανάδρομη πορεία του ο Δίας σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τον εσωτερικό σας κόσμο, σας φερνει καλή σχέση με την διαίσθηση και σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ερωτική ατμόσφαιρα που εντείνεται καθώς περνάει η ώρα, κάνει αυτήν την ημέρα να παίρνει φωτιά . Πράγματα που ούτε τα είχατε φανταστεί ότι σας έλκουν, ακραία παιχνίδια και οριακές καταστάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, είτε είστε σε σχέση είτε ξεκινάτε τώρα μια καινούρια γνωριμία. Ταυτόχρονα είστε πολύ δημιουργικοί και γεμάτοι παλμό στην δουλειά σας, αν περνάτε κάποιου είδους δοκιμασία ή συνέντευξη θα έχετε εκπληκτική επιτυχία και γενικά μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, με την Αφροδίτη να σας δείχνει όλη της την αγάπη και την εύνοια. Καλό είναι να προσέξετε λίγο την τάση σας για πολυτέλεια, ίσως να πρέπει να πείτε όχι στον εαυτό σας που σας σπρώχνει σε ψώνια!
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είναι μια περίοδος και ειδικότερα μια μέρα υψηλού ρίσκου. Η καλή σχέση του Άρη με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, ωριμάζει και σας κάνει να βιάζεστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Το μυαλό σας είναι εύστροφο και η διάθεσή σας ανεβασμένη, θα πρέπει όμως να μην αποσπάται η προσοχή σας και το μυαλό σας σε πολλά και διάφορα. Η ζωή σας τώρα που στο ζώδιό σας έχετε τον Άρη κινείται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, αυτό όμως μπορεί να σας φέρνει σε απόσταση με όποιον δεν μπορεί να συμβαδίσει με την δική σας ταχύτητα . Επίσης θα πρέπει να προσέχετε πολύ γιατί κινδυνεύετε από ατυχήματα, καλό είναι να είστε συνειδητοί σε ό,τι κάνετε για να μην έχετε εκπλήξεις. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όπως όλη αυτή την περίοδο με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, αλλά και με την άκρως ερωτική Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό η ημέρα σας κινείται στα μονοπάτια του έρωτα. Ακόμα και τις καθημερινές σας ασχολίες τις αντιμετωπίζετε με ερωτική διάθεση, θέλετε τα πάντα να έχουν ένα νοσταλγικό και αισθαντικό χρώμα. Η καλή αυτή διάθεση σας επιτρέπει και να φανείτε πολύ δημιουργικοί σε όλους τους τομείς, αλλά το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, το μυαλό σας πετάει σε πολλά και διάφορα, μοιάζετε λίγο να είστε ερωτευμένοι με τον ίδιο τον έρωτα!