Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 17-12-14

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 17-12-14

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σήμερα θα έχετε άνεση στην επικοινωνία και θα αναζητάτε ειλικρινείς απαντήσεις σε κάθε τι που σας απασχολεί. Μην δίνετε καμία σημασία στις διάφορες φήμες και κυρίως μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που αφορούν διαδόσεις. Θα έχετε κάποιες συναντήσεις που θα αφορούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες . Πιθανόν να να σας γίνουν κάποιες προτάσεις, τις οποίες θα ήταν καλό να εξετάσετε προσεκτικά πριν απαντήσετε.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε σήμερα μια μέρα επιλογών, σχεδόν σε όλους τους τρέχοντες τομείς της ζωής σας. Θα πρέπει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε δραστηριότητάς σας. Θα πρέπει να αξιολογήσετε τις καλές και τις κακές πλευρές κάθε σχέσης σας και να βρείτε τις εναλλακτικές λύσεις για να προχωρήσετε στις τελικές σας αποφάσεις . Θα ήταν καλό να χειριστείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα διαπιστώσετε ότι εξαρτάστε περισσότερο από όσο νομίζετε από την άποψη των κοντινών σας ατόμων. Προσπαθήστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις και συνεργασίες  με σημαντικούς ανθρώπους και παρακολουθήστε τις κινήσεις τους, θα είναι ένα παράδειγμα για εσάς. Φροντίστε να μην συγκρουστείτε μαζί τους και τους μετατρέψετε σε εχθρούς σας. Είναι καλή ημέρα για να κάνετε έναν διάλογο ή κάποια  διαβούλευση, σε ένα περιουσιακό ζήτημα.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για διάφορες επαφές προκειμένου να ανταλλάξετε  απόψεις και να πάρετε κάποιες χρήσιμες συμβουλές, από άτομα που εκτιμάτε. Θα έχετε από το απόγευμα και μετά κάποια σημαντική συνάντηση που θα σας δώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα παίξουν ρόλο στην προσωπική σας ανέλιξη. Θα ήταν καλό τις πληροφορίες αυτές να τις εξετάσετε σε βάθος πριν τις υιοθετήσετε.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε κάποια συναισθηματική σύγχυση και έτσι θα είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσετε τις καταστάσεις και τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα. Η ρίζα όλων των προβλημάτων σας είναι μόνο η αδυναμία σας να επικοινωνήσετε. Δεν έχετε τρόπο για να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε. Προσέξτε να μην μεταφέρετε την κατάστασή σας αυτή στο κοντινό σας περιβάλλον, μπορεί εύκολα να καταλήξει η συζήτησή σας σε σύγκρουση.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θα έχετε μια μέρα που πιθανότερο είναι να σας κουράσει από τις πολλές και αλλεπάλληλες επαφές με διάφορους ανθρώπους. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα είναι επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως. Η ανάγκη σας για σταθερότητα σιγά-σιγά αρχίζει και ικανοποιείται. Θα σας δοθούν κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα και πιθανόν να εκνευριστείτε από καθυστερήσεις πληρωμών. Αποφύγετε να εφαρμόσετε κάποιο σχέδιό σας που αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο, είναι καλύτερα να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα. Κάποια είδηση ή συνάντηση με άτομο από το παρελθόν θα σας δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση, η επιθυμία σας για επανασύνδεση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί.
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Αισθάνεστε κουρασμένοι και αδιάφοροι σε θέματα του περίγυρού σας. Θα ήταν καλό να συμμαζέψετε κάπως τα συναισθήματά σας και να σκεφτείτε την τάση παραίτησης που σας έχει κυριεύσει. Θα ήταν καλό να έχετε κάποια συνάντηση με φίλους σας, θα σας βοηθούσε η επαφή μαζί τους και θα σας έβγαζε από την συναισθηματική σας απομόνωση. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε πιο έντονα με το επαγγελματικό σας αντικείμενο.
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Αισθάνεστε κουρασμένοι και αδιάφοροι σε θέματα του περίγυρού σας. Θα ήταν καλό να συμμαζέψετε κάπως τα συναισθήματά σας και να σκεφτείτε την τάση παραίτησης που σας έχει κυριεύσει. Θα ήταν καλό να έχετε κάποια συνάντηση με φίλους σας, θα σας βοηθούσε η επαφή μαζί τους και θα σας έβγαζε από την συναισθηματική σας απομόνωση. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε πιο έντονα με 
το επαγγελματικό σας αντικείμενο.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και το ευνοϊκό αποτέλεσμα θα το ζήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έχετε πολλές επαφές με άτομα ενδιαφέροντα και θα σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες. Από το απόγευμα και μετά θα συναντηθείτε με φίλους σας και θα ανταλλάξετε απόψεις πάνω σε ένα σοβαρό θέμα που σας απασχολεί. Κάποια είδηση για ένα άτομο από το παρελθόν πιθανόν να σας αναστατώσει.
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θα έχετε κάποιες δυσκολίες με γραφειοκρατικά ζητήματα που θα σας κουράσουν και θα σας δημιουργήσουν στρες. Μην τα παραμελήσετε όμως γιατί οι καθυστερήσεις θα αποβούν εις βάρος σας. Αποφύγετε τις άσκοπες συζητήσεις και τις διενέξεις με φίλους σχετικά με το πόσο καλές επιλογές κάνατε αλλά σας αδικούν. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να ανασυγκροτήσετε την σκέψη σας και να εργαστείτε υπεύθυνα.