Τα ζώδια για την Τρίτη 16-12-14

Τα ζώδια για την Τρίτη 16-12-14

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Άρη να συναντάει σε θετικό εξάγωνο τον Ουρανό και μάλιστα σε αμοιβαία υποδοχή, δηλαδή ο ένας στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος, η καθημερινότητά σας δέχεται ένα μαγικό άγγιγμα. Όλα σας τα σχέδια και τα όνειρα μοιάζουν πιο προσιτά και πιο βατά. Έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε γρήγορους ρυθμούς και εργασιακή πίεση, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε και την δυνατότητα να πλησιάσετε τους στόχους σας με επιτυχία.Ερωτικά ανοίγει πιθανόν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο, με πολλές συμπτώσεις να σας οδηγούν σε εντελώς νέα μονοπάτια. Ειδικά αν έχετε χωρίσει και νιώθατε ότι έχετε κολλήσει, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις! 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα αν και κρύβει κάποιες προκλήσεις και παγίδες, ειδικά σε συναισθηματικά θέματα, γενικά σας ευνοεί. Έχετε την ικανότητα αλλά και την δυνατότητα να ασχοληθείτε πολύ επικερδώς με τα θέματα της δουλειάς σας και έχετε μια αύρα αποφασιστικότητας που εντυπωσιάζει και κερδίζει τους άλλους. Σε όλους τους τομείς μπορείτε να έχετε επιτυχίες, η δυναμική πλευρά του εαυτού σας είναι πιο ενεργή από ποτέ. Μπορεί να νιώσετε κάποια στιγμή άγχος, καθώς θέλετε να κινηθούν όλα γρήγορα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πέσετε σε αυτήν την παγίδα, δώστε χρόνο στα γεγονότα να κυλήσουν ομαλά και θα είστε οπωσδήποτε κερδισμένοι.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή θα δώσουν στην ημέρα έντονο χρώμα πάθους και ερωτισμού. Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στο άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς το κοφτερό μυαλό σας, το έξυπνο χιούμορ και οι πολλές σας διαισθητικές ικανότητες σας κάνουν ιδιαίτερα γοητευτικούς. Δεν αποκλείεται να έχετε έναν κύκλο θαυμαστών που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνουν να αισθανθείτε έντονα ότι είστε πολύτιμοι, αρέσετε, είστε ικανοί και έξυπνοι. Μπορείτε να το απολαύσετε με το δίκιο σας!
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Οι πολλές και κατά κύριο λόγο θετικές όψεις της Σελήνης θα σας κάνουν να είστε σε μια διάθεση να τελειώνετε πολλές εκκρεμότητες. Έχετε καλή ζωτικότητα, καλή σχέση με την διαίσθησή σας αλλά και πολύ καλή διάθεση να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και αυτό σημαίνει ότι η μέρα σας θα είναι πολύ δημιουργική. Έχετε την ευκαιρία να γίνετε πολύ πειστικοί και αρεστοί στους άλλους και αυτό κάνει την ημέρα κατάλληλη για να δώσετε συνέντευξη για μια νέα δουλειά ή συνεργασία . Από τις πιο δυνατές σας ημέρες, με πολύ θετικό πρόσημο και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η εμφάνιση και η υγεία σας είναι τα δυο θέματα που θα σας απασχολήσουν και
κατά έναν κάποιο τρόπο συνδέονται. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να κάνετε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας αποτοξινώσει και θα σας γεμίσει ενέργεια . Το πεδίο της δουλειάς σας μοιάζει να ισορροπεί, μειώνονται οι εντάσεις και ομαλοποιούνται οι συνεργασίες σας. Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θετικές λύσεις και προτάσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να γοητεύσετε ένα άτομο κύρους, που εδώ και καιρό απασχολεί το μυαλό σας και την καρδιά σας.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η άκρως ερωτική σας διάθεση μοιάζει να σκοντάφτει σε προβλήματα απόστασης ή πολλαπλών υποχρεώσεων που δεν θα σας επιτρέψουν να βρεθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι πολύ πιθανόν να ανακαλύψετε ότι άνθρωποι που σας παρουσιάζονταν με ένα άκρως φιλικό πρόσωπο τελικά έχουν δόλιους σκοπούς και θέλουν είτε να σας εκμεταλλευτούν είτε να σας μειώσουν σε κάποιους ανώτερούς σας για να φανούν οι ίδιοι πιο άξιοι. Καλό είναι να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά για να μπορέσετε να προλάβετε τα σχέδιά τους και να τα ακυρώσετε, είναι στο χέρι σας.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε όλη την καλή διάθεση να περάσετε καλά, αλλά η μέρα δεν θα σας προσφέρει όσα έχετε ελπίσει με αποτέλεσμα να είστε μάλλον κυκλοθυμικοί. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν φαίνονται να καταλαβαίνουν τον δικό σας τρόπο σκέψης και είναι πολύ εύκολο να σας πιάσει το παράπονο, γιατί θα παίρνετε όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από ευθύνες, χωρίς να έχετε ένα χέρι βοήθειας. Μπορείτε με ήρεμο τρόπο να επιβάλλετε ότι θα ασχοληθούν και οι άλλοι γύρω σας με την καθημερινότητα, δεν είναι ανάγκη να ανεβάσετε τους τόνους και να προκαλέσετε καβγάδες, με τον ήπιο τρόπο θα καταφέρετε περισσότερα και θετικότερα αποτελέσματα. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η δύσκολη αντίθεση που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει σήμερα κάποια σύγχυση και μερικά προβλήματα, κυρίως ψυχολογικού τύπου. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με τους άλλους και να μην νευριάζετε με το παραμικρό. Επίσης δεν πρέπει να αφεθείτε στην καχυποψία και την ζήλια, πολλά από αυτά που θα βλέπετε και θα ακούτε από τους άλλους, και ειδικά από το ταίρι σας ή πολύ κοντινούς ανθρώπους θα τα παρεξηγείτε με κίνδυνο να εκτεθείτε, αν δεν φανείτε ψύχραιμοι. Διώξτε τους φόβους και ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας, αυτό είναι το σημαντικό θέμα. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο ανάδρομος Δίας με τις πολύ θετικές όψεις του σας κάνει να βλέπετε με καθαρό μάτι τα όσα στο παρελθόν σας είχαν προβληματίσει και αναστατώσει. Έχετε πολύ καλή σχέση με μεγαλύτερους ανθρώπους ή με ανώτερούς σας ιεραρχικά και μπορείτε να συγκεντρωθείτε χωρίς περισπασμούς στα ενδιαφέροντά σας και στην δουλειά σας. Είστε πολύ ευνοημένοι αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι και επίσης έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε σοβαρά και αποτελεσματικά με το ταίρι σας για να λύσετε κάποια προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό. τώρα όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή σας κάνει ακραία ερωτικούς και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σας. Ο Κρόνος μοιάζει λιγότερο θυμωμένος από ό,τι συνήθως, οπότε στην κυβέρνηση του ζωδίου σας έχετε μια σχετική ανακωχή που θα σας κάνει να ηρεμήσετε και να δείτε με καθαρή ματιά όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Δεν είναι περίεργο να έχετε κάποια έσοδα που δεν τα περιμένατε ή να σας επιστρέψουν δανεικά που τα έχετε ολότελα ξεχασμένα. Γενικά έχετε την τύχη με το μέρος σας και νιώθετε δυνατοί. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την άριστη σχέση του Ουρανού που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας με τον δυναμικό Άρη έχετε όλους τους καλούς οιωνούς για να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η αρμονική όψη εξαγώνου που κάνουν οι δύο πλανήτες θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας, σας κάνει θετικά φιλόδοξους αλλά και πολύ ερωτικούς. Σχέδια και ιδέες που έχετε σήμερα θα είναι καλό να τις μοιραστείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμοι και που θα σας στηρίξουν με βεβαιότητα.
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η μέρα σας θα έχει τον αέρα και την ατμόσφαιρα της αγάπης. Έχετε και μια κάπως πολυτελή διάθεση, θέλετε να ταξιδέψετε και ίσως οι υποχρεώσεις σας να σας φαίνονται πιο δεσμευτικές από ό,τι συνήθως. Είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε νέους ανθρώπους που θα σας ενθουσιάσουν και θα νιώσετε είτε ότι ξεκινάει μια σημαντική φιλία είτε ότι ακόμα και να είστε μπροστά σε έναν συνταρακτικό νέο έρωτα οι αδέσμευτοι. Η δουλειά σας πάει καλά, αν και οικονομικά έχετε ανοιχτεί πολύ.