Το ημερήσιο ωροσκόπιο για τη Δευτέρα 15-12-14

Το ημερήσιο ωροσκόπιο για τη Δευτέρα 15-12-14

 

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ένα μείγμα από αντικρουόμενες ενέργειες που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια συναισθηματική πίεση και να επηρεάσει την καρδιά σας. Δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να το χειριστείτε. Στην πραγματικότητα, η ανάγκη σας για ισορροπία μπορεί να σας φτάσει σ’ αυτό το σημείο. Φροντίστε να υπάρχει αρμονία μεταξύ εσάς και των γύρω σας, δείχνοντας αμοιβαία κατανόηση.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε διάθεση για δράση, τόσο στον προσωπικό , όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει λοιπόν για να καταφέρετε τους στόχους σας να βρείτε την ισορροπία εκείνη που θα σας δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσετε αρμονικά, σταθερά και σύμφωνα με τις απόψεις σας και τις επιθυμίες σας. Η ερωτική σας σχέση σήμερα μπορεί να μπει σε μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα φάση, να βρείτε την ομορφιά και το πάθος με τον σύντροφό σας.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε πολλή ενεργητικότητα σήμερα και έντονη ερωτική διάθεση, θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε τα πράγματα. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς, ώστε να βρεθεί ο τρόπος για να υπάρξει αρμονία στη σχέση με τον σύντροφό σας. Θα πρέπει δηλαδή συναισθηματικά να αισθάνεται ολοκληρωμένος και αυτός. Διατηρήστε επίσης κάποιες την ισορροπίες στον χώρο εργασίας.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Υπάρχουν σήμερα, δύο σημαντικά ζητήματα που μπορεί να χρειαστεί να επιλύσετε. Θα πρέπει να παίξετε έναν ενεργό ρόλο στη σχέση σας με τον σύντροφό σας και να του δείξετε πόσο τρυφεροί είστε. Μη διστάσετε να ζητήσετε επίσης και εσείς την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, δείχνοντας βέβαια κι εσείς κατανόηση στις επιθυμίες του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ισορροπία και ηρεμία, αφού έχετε αυτοπεποίθηση.
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα και θέλετε να απολαύσετε τη μέρα, θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε γενικώς καλά. Ίσως το μόνο σημείο που θα  πρέπει να δείξετε κάποια παραπάνω προσοχή να είναι η σχέση με τον σύντροφό σας που θεωρεί ότι τον παραμελείτε τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αν δείτε ότι οι καταστάσεις ξεφεύγουν, μόνο έτσι δεν θα συμβούν πράγματα που δύσκολα ξεπερνιούνται.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Οι σημερινές συνθήκες, μπορεί να σας οδηγήσουν σε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις. Χρειάζεται προσοχή γιατί κινείστε μεταξύ σφύρας και άκμονος. Το ένστικτό σας, σας δείχνει ότι υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση και αυτό σας κάνει ανήσυχους. Από τη μία πλευρά, μπορεί να θέλετε να εξομαλύνετε τα πράγματα με έναν νηφάλιο και ήρεμο τρόπο. Από την άλλη όμως, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας που είναι πρόθυμο να κηρύξει πόλεμο.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Τα πράγματα θα πάνε καλά για σας σήμερα. Η ρομαντική φύση σας θα σας κάνει να επιθυμήσετε να αφοσιωθείτε στον σύντροφό σας και να δώσετε ένα νέο περιεχόμενο στη σχέση σας. Θα επιδιώξετε μια αναγέννηση της σχέσης με πολύ πάθος και τρυφερότητα . Εάν είστε αδέσμευτοι σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βγείτε και να αναζητήσετε τον κρυμμένο έρωτα, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες πολύ άνετα, αφού εκπέμπετε γοητεία.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σηκωθείτε και αναλάβετε δράση, η πρόκληση της ημέρας θα είναι να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σχέσεις και να είστε ο βασικός παράγοντας που θα βοηθήσει να δημιουργηθεί ισορροπία μέσα στον χώρο σας. Κάποιοι πιθανόν να προσπαθήσουν να σας διαβάλλουν, με εύσχημο τρόπο μπορείτε να τους εκθέσετε.
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τους άλλους που θα αποδειχθεί αρκετά πολύτιμη. Μπορείτε να βρεθείτε σε θέση κριτή και να πρέπει να επιλύσετε τις διαφορές που δημιουργήθηκαν μεταξύ γνωστών σας. Μπορείτε να παίξετε ενεργό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν και να ωφεληθούν από την δική σας παρέμβαση στις ζωές τους. Έχετε την τάση της  γενναιοδωρίας  χρησιμοποιήστε την.
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Αν και θέλετε μια χαλαρή ημέρα, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τόσο ήρεμα. Το πιθανότερο είναι κάποια είδηση γύρω στο μεσημέρι να σας κάνει να αναλάβετε δράση για την επίλυση του ζητήματος που θα προκύψει. Θα έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε λύσεις και να δημιουργήσετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ αρμονική και θα έχετε ρομαντική διάθεση. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ίσο ποσό του δούναι και λαβείν. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο κτητικοί για να υπάρχει πίστη προς το πρόσωπό σας, αφήστε τους άλλους να αναπνεύσουν και κυρίως τον σύντροφό σας. Η ζήλεια οδηγεί σε λαθεμένες επιλογές και σε εντάσεις. Δείξτε την ρομαντική και ευαίσθητη πτυχή σας και θα εισπράξετε το ερωτικό πάθος .  Στον επαγγελματικό τομέα πάρτε τώρα δραστικές αποφάσεις.
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η μέρα σας ως το βράδυ θα κυλήσει πολύ ευνοϊκά και θα αποδώσουν καρπούς όλες οι προηγούμενες κινήσεις σας, σε θέματα του επαγγελματικού τομέα. Είστε πολύ σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας. Στον ερωτικό τομέα θα έχετε μια πολύ ρομαντική διάθεση και θα βρεθείτε σε πολύ αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας. Τα βράδυ κάποιο συμβάν θα σας διαταράξει την καλή σας διάθεση και θα πρέπει να αναλάβετε δράση.