Μύκονος: Δύο δευτεραθλητές σε αντίστοιχους αγώνες για τον στίβο

Μύκονος: Δύο δευτεραθλητές σε αντίστοιχους αγώνες για τον στίβο

 

 

(φωτογραφία αρχείου)
 
Δύο δευτεραθλητές ανέδειξε ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου σε αντίστοιχους αγώνες. Πρόκειται για τον Γιώργο Μίνο και τον Διομήδη Μπακατσέλο στον γύρο των πόλεων και σε αγώνα του Γαλατσίου αντίστοιχα. 
 
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Μίνο στο Γύρο των Πόλεων ο οποίος διεξήχθη στη Σητεία, στην Κρήτη στις 23 Νοεμβρίου.
Ο Γιώργος Μίνο έτρεξε τα 5000 μέτρα σε 16.02 και βάζει στόχο για μια ακόμη χρονιά την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία του Γύρου των Πόλεων, καθώς ακόμη υπολείπονται 3 αγώνες σε όλη την Ελλάδα.
 
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Διομήδης Μπακατσέλος στο Γύρο του Γαλατσίου, έναν αγώνα 5,5 χιλιομέτρων με κοινωνικό μήνυμα υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν στο Δήμο. Η επίδοση του Διομήδη, (16.35) κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική για αυτή την περίοδο.
 
Ο Παναγιώτης Μπιμπίρης βρίσκει το δρόμο του
 
Εκτός συναγωνισμού έλαβε μέρος στα 10.000 μέτρα του ΣΔΥΑ ο Παναγιώτης Μπιμπίρης. Ο Παναγιώτης σημείωσε εξαιρετικό ατομικό ρεκόρ, 39.03 και πλέον βάζει στόχο τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το Μάρτιο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων τον Μάιο στα Μέγαρα.