Καθημερινότητα οι συλλήψεις για παράνομες εργασίες στα νησιά

Καθημερινότητα οι συλλήψεις για παράνομες εργασίες στα νησιά

 
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι συλλήψεις ιδιωτών και εργατών για οικοδομικές εργασίες χωρίς την απαραίτητη άδεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Σε άλλες τέσσερις συλλήψεις προέβησαν χθες και σήμερα οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου, ενώ συλλήψεις έγιναν και σε Μήλο και Σαντορίνη.
 
Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης 10.12.2014  και το πρωί της Πέμπτης συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου συνολικά τέσσερα άτομα για οικοδομικές δραστηριότητες χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για:
 
α) έναν 63χρονο ημεδαπό, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε προϋπάρχον κτίσμα ιδιοκτησίας του,
 
β) έναν 31χρονο ημεδαπό, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε οικία ιδιοκτησίας του, και
 
γ) δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 64 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε οικία ιδιοκτησίας του 31χρονου.
 
Αντίστοιχες συλλήψεις γίνονται και στα γύρω νησιά. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 57χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
 
Επίσης στις 09-12-2014 πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου τέσσερα άτομα για οικοδομικές δραστηριότητες χωρίς άδειες της αρμόδιας αρχής. Συγκεκριμένα πρόκειται για:
 
α) έναν 26χρονο ημεδαπό και έναν 40χρονο υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε προϋπάρχον κτίσμα ιδιοκτησίας ημεδαπών,
β) έναν 34χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού που επίσης συνελήφθη.