Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11-12-14

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11-12-14

 

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο ανάδρομος Δίας στον φλογερό Λέοντα και ο Άρης από τον δυναμικό Υδροχόο βάζουν φωτιά σε όλη σας την καθημερινότητα . Πολλά από τα θέματα που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν και ίσως θελήσατε να τα κρύψετε κάτω από το χαλί αντί να τα λύσετε, θα έρθουν στην επιφάνεια. Ο Υδροχόος σας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να διαλέξετε για να τα λύσετε οριστικά: πρέπει να κάνετε συνεργασίες, να φανείτε αλληλέγγυοι με άλλους που και αυτοί με την σειρά τους θα σας βοηθήσουν, πρέπει να βγείτε από το Εγώ και να προχωρήσετε μαζί με άλλους. Ερωτικά ίσως να έχετε μια πολύ δυνατή επανασύνδεση.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Αφροδίτη με την απέραντη αγάπη που σας έχει, έρχεται να σας χαρίσει μια όψη που σας ταιριάζει πολύ: είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και όλη αυτή η περίοδος, αλλά και η σημερινή ημέρα, θα σας κάνει να νιώσετε ότι ο εσωτερικός σας κόσμος αναδύεται δυναμικά και κυρίαρχα, ότι ο έρωτας είναι βάλσαμο και επιτέλους χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση. Οι αδέσμευτοι πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα για να πλησιάσετε άλλους ανθρώπους, ειδικά αν είναι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, με τους οποίους είστε αυτή τη στιγμή στο ίδιο μήκος κύματος και πάλλεστε πολύ συμβατά. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Επιτέλους, φως στην άκρη του τούνελ, που όσο το πλησιάζατε τόσο έμοιαζε να απομακρύνεται, σαν σε εφιάλτη. Η ημέρα έχει πολύ τυχερές και ευνοϊκές πτυχές και οι πλανήτες, με πρώτον τον Ερμή, σας κάνουν δώρο την γοητεία, την ευφράδεια, την ευστροφία αλλά και το χιούμορ που χρειάζεστε για να είστε νικητές, κάτι που σας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό. Ερωτικά έχετε την δυνατότητα να φανείτε πολύ πειστικοί και να κερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, ενώ σας έλκουν πολύ τα ζώδια του Νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς με τους οποίους αυτή τη στιγμή έχετε πολλαπλούς λόγους να είστε μαζί.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με μια δυνατή και ερωτική και εξωστρεφή Σελήνη να σας χαρίζει το ασημένιο φως της η μέρα σας είναι πολύ θετική και εποικοδομητική. Πολλά από τα προβλήματα που σας είχαν αναστατώσει παίρνουν επιτέλους καλή τροπή και αποδεικνύετε με περισσότερη ευκολία σε ανθρώπους που έχουν σημασία για την εξέλιξή σας την αξία σας και τα ταλέντα σας. Ερωτικά η ημέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, σας κάνει πολύ κοινωνικούς και έχετε την δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι στο παιχνίδι του έρωτα. Αν είστε σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε το πάθος σας, έχετε στο πλευρό σας την Αφροδίτη…
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όλα γυρίζουν μέσα στο μυαλό σας και ίσως να μην νιώθετε πια τόσο πολύ σίγουροι για τα πράγματα που θέλατε με ζέση και αποφασιστικότητα πριν από πολύ λίγο καιρό. ο Δίας από το ζώδιό σας ανάδρομος πια και για ένα μεγάλο διάστημα, μπορεί να σας φέρνει ανασφάλεια, θα σας γλυτώσει όμως από περιττούς κόπους και άσκοπο ξόδεμα της ενέργειάς σας, καθώς θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλές φορές το κάθε σας βήμα και αυτό δεν είναι κακό. Η σχέση τριγώνου του κυβερνήτη σας του ήλιου με αυτόν τον ανάδρομο Δία σας χαρίζει μεγάλη σχέση με το παρελθόν σας και φωτίζει κρυφές πτυχές των προβλημάτων σας.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Ερμή να έχει άριστη σχέση με την Σελήνη η ημέρα σας γίνεται πολύ συναισθηματική και σας δίνεται η ευκαιρία να ασκήσετε την γοητεία σας, αλλά και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και την οικογένειά σας. Πρέπει να προσέξετε να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας – η δύσκολη σχέση του Δία με τον Κρόνο σας κάνουν να αναθεωρείτε συνέχεια το τι θέλετε και πώς θα το καταφέρετε και αυτό μπορεί να σας φέρει μεγάλες καθυστερήσεις σε πολλούς τομείς. Ωστόσο έχετε την δύναμη να αντιτάξετε το ανάστημά σας στα άστρα, έχετε και την Αφροδίτη στο πλευρό σας να σας κάνει δώρο μια έξτρα γοητεία – χρησιμοποιήστε την πολλαπλά…
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Πολλά από τα προβλήματά σας επιστρέφουν εκεί που νομίζατε ότι τα έχετε αφήσει πίσω σας. Αλλά είστε και πολύ δυνατοί και πολύ αισιόδοξοι. Μετά από αρκετό καιρό που είχατε μάλλον αφεθεί, παρασυρμένοι από την φθορά της καθημερινότητας, αρχίζει να σας απασχολεί – ευτυχώς – η εμφάνισή σας αλλά και ο έρωτας . Ρίξτε μια ματιά στον ουράνιο θόλο και ευχαριστήστε την παντοδύναμη Αφροδίτη, που σε συνεργασία με τον Ποσειδώνα σας κάνει πολύ γοητευτικούς, αλλά και γεμάτους έμπνευση. Όλα σας τα όνειρα είναι μόνον στα δικά σας χέρια, πάρτε πρωτοβουλίες και οι στόχοι σας θα πλησιάσουν ευχάριστα. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η πολύ δυνατή δράση του Πλούτωνα δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε - έχετε όμως και μια απέραντη βοήθεια από τον Άρη που σας επιτρέπει να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και να φανείτε πολύ δυναμικοί μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας. Από την άλλη μεριά ο Ποσειδώνας αλλά και η Σελήνη σας κάνουν δώρο τον έρωτα και αυτό το χρειάζεστε πάρα πολύ για να αυξήσετε τα ψυχικά σας αποθέματα και να αντιμετωπίσετε τα όποια ζητήματα της καθημερινότητας. είναι πολύ πιθανόν το βράδυ να έχετε μια αναπάντεχη ρομαντική συνάντηση. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο κυβερνήτης σας ο Δίας έχει γυρίσει ανάδρομος στον Λέοντα και πράγματα που τα είχατε δεδομένα ίσως φανούν να απομακρύνονται ως ευκαιρίες. Θα πρέπει να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας για να βγείτε στην φωτεινή πλευρά της καθημερινότητας. Ωστόσο η καλή σχέση του Δία με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη, ακόμα και αν είναι ανάδρομος, σας επιτρέπει να είστε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Ακόμα σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε λάθη που σας έχουν κουράσει και σας δίνει να καταλάβετε πως αν κάνετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και χωρίς την ένταση που σας έδινε τόσον καιρό τώρα ο Άρης βλέπετε την φωτεινή πλευρά της ζωής. Είστε σε άριστη σχέση με Ταύρους, Ζυγούς και Ιχθείς και ίσως με ζώδια από αυτήν την ομάδα να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού. Αυτή τη στιγμή ο έρωτας είναι μάλλον η πρώτη σας μέριμνα . Πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας – χωρίς όμως να φοβάστε, ότι ο ανάδρομος Δίας έχει μια πολύ δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο και ίσως αυτό να σας δημιουργεί δυσχέρειες σε θέματα νομικά και σε ζητήματα έρευνας και ταξιδιών. Όλα θα πάνε καλά με καλό προγραμματισμό.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Άρη στο ζώδιό σας οι ρυθμοί σας έχουν ανέβει πολύ. Ίσως ωστόσο η καλή σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και του Ερμή με την Σελήνη να σας κάνουν ρομαντικούς και να ανακόψουν λίγο την τόση σας προσήλωση στην δουλειά. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Η αγάπη είναι πάντα καλοδεχούμενη. Έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε με μεγάλη πειθώ για τα όνειρά σας και άνθρωποι που ίσως κάποτε να ήταν αντίθετοι στα σχέδιά σας κάμπτονται από τα ακλόνητα επιχειρήματα που τους παρουσιάζετε. Καλή και δημιουργική ημέρα γενικά. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η εξαιρετική σχέση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σας στέλνει στην χώρα του ονείρου, του έρωτα και του ρομαντισμού. Το άγγιγμα των πλανητών στην καθημερινότητά σας, και όχι μόνον για σήμερα, θα είναι άκρως θετικό. Άλλωστε και η Σελήνη σας δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο, σας κάνει ελκυστικούς και σας προσφέρει πολύ μεγάλη κοινωνικότητα. Ακόμα και σε πολύ πρακτικό επίπεδο θα είστε πολύ ευνοημένοι και έχετε την δυνατότητα να πάτε καλά και επαγγελματικά και οικονομικά . Μην χάσετε αυτήν την όμορφη μέρα, θα είναι κρίμα.
0