Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 10-12-14

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 10-12-14

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα πρέπει να σταθεροποιήσετε πλέον τις επιτυχίες της προηγούμενης περιόδου και να δώσετε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τους άλλους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε ομαλές και αρμονικές σχέσεις μέσα στην οικογένειά σας. Δείξτε την σοβαρότητα που διαθέτετε και μην αφήσετε να σας προσβάλλουν, σε περίπτωση που συμβεί αντιδράστε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, θα βγείτε ιδιαίτερα κερδισμένοι.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε μια νωχελική διάθεση μέχρι το μεσημέρι και θα αντιμετωπίσετε τα πράγματα χαλαρά και χωρίς άγχος . Από το απόγευμα και μετά θα αλλάξει ο ρυθμός σας και θα επιδιώκεται να έχετε γρήγορα αποτελέσματα σε κάθε τι που κάνετε, προσέξτε μην κουράσετε τους γύρω σας. Ένα απροσδόκητο γεγονός πιθανόν να σας πανικοβάλλει και να σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, άγχος αλλά και φόβους. Θα πρέπει εκεί να δείξετε την ταχύτητα των αποφάσεών σας.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Δεν θέλετε να ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας και μάλλον έχετε δίκιο, αφού όλες οι εξελίξεις θα είναι με το μέρος σας, αν βεβαίως και εσείς δείξετε εργατικότητα, υπομονή και σοβαρότητα σ’ αυτό που κάνετε. Προσέξτε τις απόψεις κάποιων συναδέλφων σας στον επαγγελματικό σας χώρο σε σχέση με τους στόχους σας. Το βράδυ δεν αποκλείεται να έχετε μία πρόσκληση που θα σας εκπλήξει. Αν αισθάνεστε σίγουροι να την δεχθείτε.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα επηρεαστείτε από κάποιο όνειρο και θα το «κουβαλάτε» μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα αισθάνεστε μια εσωτερική γαλήνη και αρμονία και θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις σας. Κάποιοι θα εντυπωσιαστούν από την ήρεμη συμπεριφορά σας. Προς το βράδυ το πιθανότερο είναι να προκύψουν κάποια ζητήματα που θα απαιτήσουν άμεσες λύσεις και πρωτοβουλίες εκ μέρους σας. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ήταν καλό να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας με άσκοπες συναντήσεις και κουβέντες. Θα σας κυριεύσουν κάποιες κακές αναμνήσεις ή θα έχετε κάποιο περίεργο προαίσθημα που θα σας προκαλεί ανησυχία, θα ήταν καλό να το ξεπεράσετε και να μην επανέρχεστε στο παρελθόν . Ξαναδείτε τα σχέδιά σας και οργανώστε το πρόγραμμά σας για την επόμενη μέρα. Δείξτε τις δυνατότητές σας και τον καλό χαρακτήρα σας.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον σύντροφό σας ή με κάποιες άλλες δραστηριότητές σας που έχετε τελευταία παραμελήσει. Κρατάτε κάποιες σκέψεις μόνο για τον εαυτό σας και μπορεί να χρειάζεται να τις μοιραστείτε με τον σύντροφό σας, ώστε να δείτε κάποια πράγματα με μια διαφορετική όψη. Κατά το βράδυ θα χρειαστεί μάλλον να επέμβετε με την δημιουργική σας φαντασία και την   επινοητικότητά σας ώστε να λύσετε προβλήματα που θα προκύψουν είτε σε σας, είτε σε άτομα του κύκλου σας.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μην σχεδιάζετε για το τι θα κάνετε και το πώς θα περάσετε το βράδυ σας. Θα έχετε μια μέρα με απρόβλεπτα γεγονότα, όχι απαραίτητα δυσάρεστα, αλλά εσείς θα βρεθείτε  πλημμελώς προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσετε. Προσέξτε την παρορμητικότητά σας και μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ. Αντιμετωπίστε τα ζητήματα με ψυχραιμία και φερθείτε με ευγένεια για να βγείτε τελικοί νικητές των προβλημάτων.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σήμερα έχετε την διάθεση να χαλαρώσετε και να βγείτε να διασκεδάσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Περισσότερο σας καθοδηγεί η καρδιά σας και το ένστικτό σας παρά η λογική. Κατά το βράδυ θα εκφράσετε περισσότερο τον
μυστικοπαθή σας εαυτό αλλάζοντας τακτική στον τρόπο που προσεγγίζεται τα πράγματα. Σε κάποιες προτάσεις μπορείτε να απαντήσετε με διπλωματικό τρόπο και να πάρετε χρόνο ώστε να τις εξετάσετε σε βάθος.
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Δεν είναι κακό να επιλέξετε να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και σε κάθε τι που απαιτεί την πλήρη επιστασία σας. Αν το κάνετε θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι και θα δείτε κάποια σημεία του χαρακτήρα σας που δεν τα γνωρίζατε και μπορούν να σας οδηγήσουν σε επιτυχία . Το βράδυ ακριβώς αυτά τα ταλέντα σας θα εκτιμηθούν με το παραπάνω από τους άλλους. Μην χάσετε την ευκαιρία να βγείτε ευνοημένοι από αυτήν την συγκυρία. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Κάτι άλλο ετοιμάζατε και κάτι νέο θα σας προκύψει. Θα χρειαστεί να είστε σε εγρήγορση, ενώ εσείς θα θέλατε να είστε χαλαροί. Θα πρέπει λοιπόν να πάρετε άμεσες αποφάσεις και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που απρόοπτα θα προκύψουν. Πολλοί από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με κάποιον από τους γονείς σας. Μάλιστα μπορεί να σχετίζεται και με παλιότερες σχέσεις των γονέων σας.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ενώ θα έχετε μια νωχελική και χαλαρή διάθεση θα πρέπει να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να ασχοληθείτε με την καθημερινή σας ρουτίνα . Κατά την διάρκεια της ημέρας θα νοιώσετε να πλημμυρίζεται από ενέργεια, δημιουργική φαντασία και θα μπορείτε να είστε εφευρετικοί και να βρείτε λύσεις όχι μόνο για τα δικάσας θέματα, αλλά και για των δικών σας ανθρώπων. Μια είδηση ή μια συμπτωματική συνάντηση θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σήμερα οι ρυθμοί σας είναι αργοί, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε βιαστικές κινήσεις, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και θα δείτε κάποια πράγματα που κάνατε να κινούνται στην σωστή κατεύθυνση . Ίσως να αισθανθείτε κάποια πλήξη κατά την διάρκεια της ημέρας, όμως το βράδυ, θα σας εκπλήξουν κάποιες σοβαρές αλλαγές που θα προμηνύονται και θα δείξετε ότι διαθέτετε εγρήγορση και ταλέντο, αρκεί να μην τις αντιμετωπίσετε με  άγχος.