Η φυσική λύση για να απαλλαγείτε άμεσα από τις ημικρανίες

Η φυσική λύση για να απαλλαγείτε άμεσα από τις ημικρανίες

 

 

Πώς να σταματήσετε άμεσα μια κρίση ημικρανίας με αλάτι
 
Όσοι πάσχουν από ημικρανία υποφέρουν αρκετά συχνά και λαχταρούν να απαλλαγούν από τον φοβερό πόνο που χαρακτηρίζει αυτή την κατάσταση. Μια ημικρανία δεν είναι μια απλή υπόθεση. Μια πραγματικά σοβαρή κρίση ημικρανίας μπορεί λίγο πολύ θα σας καθηλώσει για το υπόλοιπο της ημέρας.
 
Το χειρότερο είναι ότι, υπάρχουν κάποιες κρίσεις ημικρανίας που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα συνήθη παυσίπονα, τα οποία ενδεχομένως έχουν και παρενέργειες. Επομένως, ποια είναι η επόμενη καλύτερη λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε; 
 
Ψάξαμε και σας προτείνουμε την καλλίτερη δυνατή λύση για άμεση ανακούφιση από τους πόνους της ημικρανίας, η οποία είναι εντελώς φυσική και δεν είναι άλλη από το Αλάτι!
 
Πώς να χρησιμοποιήσετε το αλάτι για άμεση ανακούφιση από την ημικρανία
Έχοντας εξοικειωθεί πια με τις ημικρανίες, πρακτικά έχω δοκιμάσει τα πάντα στο παρελθόν προσπαθώντας να τις αντιμετωπίσω. Οι ημικρανίες είναι από εκείνες τις καταστάσεις που απλά καταστρέφουν τη ζωή σας τη μέρα που ξεσπούν. Κι όμως, τελικά πράγματι κατάφερα και βρήκα μια αποτελεσματική μέθοδο που δούλεψε στην περίπτωσή μου. Χαίρομαι που δε χρειάστηκε να καταφύγω στην συμβατική ιατρική και τα φάρμακά της.
 
Όταν χρησιμοποιείτε αλάτι για να ανακουφιστείτε από τις ημικρανίες, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας αλάτι, όπως το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων.
 
Είναι το πληρέστερο αλάτι στον κόσμο. Περιέχει τα ίδια 84 μέταλλα, ηλεκτρολύτες και ιχνοστοιχεία, που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα – ένας φανταστικός αριθμός, αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν μόνον 118 ελεύθερα στοιχεία που είναι επιστημονικώς εξακριβωμένα.
 
Αυτό το αλάτι βοηθά στο να ελαττωθεί η σφοδρότητα των πονοκεφάλων από ημικρανία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας, εξισορροπεί τα επίπεδα της σεροτονίνης στο αίμα, αποκαθιστά την αλκαλική και ηλεκτρολυτική ισορροπία του σώματος και πολλά άλλα.
 
Δείτε περισσότερα για τις θεραπευτικές ιδιότητες του αλατιού γενικότερα: Το αλάτι ως μέσο θεραπείας ασθενειών!
και για το Ιμαλαΐων ειδικότερα: Γνωρίστε το Αλάτι Ιμαλαΐων και τις ιδιότητες του!
 
Επίσης, αυτή η μέθοδος είναι πολύ εύκολη!
Απλά πιείτε ένα ποτήρι χυμό λεμονιού προσθέτοντας σε υψηλή συγκέντρωση αλάτι Ιμαλαΐων.
 
Υλικά
 
1 ποτήρι χλιαρό νερό 
1/2 λεμόνι (τον χυμό του) και 
1 κουταλιά από το αλάτι
Στύψτε το λεμόνι στο νερό, ανακατέψτε μαζί τους το αλάτι και έτοιμο για να το πιείτε!
 
Σε συνεργασία με τα proionta-tis-fisis