Τα ημερήσια ζώδια για την Τρίτη 9-12-14

Τα ημερήσια ζώδια για την Τρίτη 9-12-14

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα σας βοηθήσει σήμερα να κάνετε πολύ επιτυχημένες κινήσεις. Μην αφήσετε τρίτους ή κάποια γεγονότα με συνεργάτες σας να σας επηρεάσουν αρνητικά, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και την ψυχική σας ηρεμία και θα μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη διέξοδο στα προβλήματά σας. Έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε ορθολογικά τα πράγματα και να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε μια διάθεση ονειρική και φαντάζεστε ένα μέλλον που απέχει από την πραγματικότητά σας. Θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να ζήσετε αυτό που επιθυμείτε. Θα ήταν καλό να προσγειωθείτε στην πραγματική ζωή και να αντιμετωπίσετε ένα- ένα τα ζητήματα που σας απασχολούν, δεν είναι άλυτα αλλά χρειάζονται συνέπεια και εργατικότητα. Αν προσπαθήσετε για κάτι θα βρείτε φίλους που θα σας βοηθήσουν. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είναι από τις καλύτερες μέρες σας η σημερινή. Έχετε δημιουργική φαντασία και αναπτυγμένη την διαίσθησή σας. Μπορείτε να κάνετε τις σωστές αξιολογήσεις και επιλογές ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Είναι ευκαιρία να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να πείσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν για την ορθότητα των αποφάσεών σας. Αν τυχόν δεν έχετε διάθεση για καμιά προσπάθεια και προτιμάτε να χαλαρώσετε και πάλι τα θέματά σας θα έχουν θετική εξέλιξη.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για ό, τι έχετε και για ό, τι σκέφτεστε να κάνετε. Οι προσωπικές σας αποφάσεις και επιλογές επιβραβεύονται. Τόσο οι προσωπικές σας σχέσεις, όσο και οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα εξελιχθούν όπως τις έχετε δρομολογήσει. Θα έχετε την συμπαράσταση των φίλων σας και των συνεργατών σας. Κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο σας εκτιμά και πρόκειται να σας βοηθήσει. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Κάποια πράγματα κινούνται πιο γρήγορα και δεν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε, μην αγχώνεστε και προτιμείστε να ασχοληθείτε μαζί τους αργότερα. Σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερο να διαθέσετε χρόνο και να φροντίσετε ζητήματα που συνδέονται με την ασφάλιση, τη φορολογία, την κληρονομιά ακινήτων και γενικότερα με τα περιουσιακά σας στοιχεία . Μην ξεκινήσετε κάποια νέα δραστηριότητα δεν πρόκειται να έχει επιτυχία.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ήρθε η ώρα για να δρέψετε τους καρπούς από την μακροπρόθεσμη στρατηγική σας που εδώ και μήνες εφαρμόζετε. Αν έχετε κάνει τη σωστή επιλογή των φίλων σας, του περιβάλλοντός  σας και των συνεργατών σας, θα έχετε άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα. Πολύ πιθανόν να σας δοθεί μια πολύ καλή ευκαιρία που θα σας βοηθήσει και θα σας προωθήσει στις μελλοντικές σας επιλογές. Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας εκφράζοντας παράπονα για κάποιους συνεργάτες σας.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σήμερα θέλετε να βάλετε σε μια σωστή σειρά τις προτεραιότητές σας, έχετε την διάθεση να οργανώσετε τον χρόνο σας, αλλά προσέξτε να μην εγκαταλείψετε   τις τρέχουσες υποθέσεις σας και υποχρεώσεις σας, διότι είναι ο τρόπος για να έχετε μια σταθερότητα στην καθημερινότητά σας. Θα μπορέσετε να βγείτε από κάποια αδιέξοδα και θα έχετε έντονη διαισθητικότητα, ώστε να αποφύγετε κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Για ό, τι κάνετε σήμερα θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι. Έχετε μια συναισθηματική σταθερότητα και έντονη διαισθητικότητα ώστε να προβλέπετε τις εξελίξεις. Θα μπορείτε να βρείτε λύσεις με την βοήθεια της εμπειρίας σας και θα ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης το οποίο δημιουργήθηκε από εσάς και θα σας βγάλει από κάθε αδιέξοδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους ομαλοποιούνται και ακούν τις συμβουλές σας. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Αν θέλετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και πρέπει να δείτε την συνολική εικόνα της κατάστασης, θα πρέπει να βάλετε όλες τις προσωπικές σας φιλοδοξίες στην άκρη. Με τον τρόπο αυτό θα είστε ειλικρινείς και αντικειμενικοί στις αξιολογήσεις σας και στις αποφάσεις σας. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους τρίτους και κυρίως μην εμπιστεύεστε ξένους ανθρώπους ή τυχαίες γνωριμίες και τους λέτε τα προβλήματά σας. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε μια καλή και τυχερή μέρα, σήμερα δεν θα ήταν λάθος να παίξετε κάποιο λαχείο ή κάτι ανάλογο που θα σας φέρει άμεσα κέρδη . Στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχετε κάποια σημαντική επιτυχία και δεν αποκλείεται να σας γίνει πρόταση για να πάρετε μια υψηλότερη θέση στον χώρο εργασίας σας. Ακόμη μπορεί να σας γίνει πρόταση που να αφορά την εκτόξευση της καριέρας σας. Εκμεταλλευτείτε την συγκυρία και μην αδιαφορήσετε.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Προσέξτε τις οικονομικές σας κινήσεις, το εισόδημά σας θα είναι κάτι που θα σας απασχολήσει σήμερα. Προσπαθήστε να συστηματοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε αρκετά. Φροντίστε να είστε συνεπής και μην αδιαφορείτε απέναντι στην καθημερινότητα, κρατήστε αυτά που έχετε μέχρι τώρα και μην βάζετε νέους στόχους εγκαταλείποντας τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Οι προσεγμένες κινήσεις σας, οι καλοί και έμπιστοι φίλοι, αλλά και η σωστή οργάνωση θα σας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια και να έχετε επιτυχία . Θα έχετε διάθεση να ζήσετε κάποια περιπέτεια, να πάτε ένα μακρινό ταξίδι και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Είναι μάλλον η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσετε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Θα μπορέσετε να περάσετε αξέχαστα με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας.