Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για εσάς και το παιδί σας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για εσάς και το παιδί σας

 

 

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο περισσότερος κόσμος, με πρωταγωνιστές τα παιδιά, έχουν μπει ήδη στο κλίμα. 
 
Εκδηλώσεις βασισμένες στα Χριστούγεννα πρόκειται να πραγματοποιηθούν για να ψυχαγωγήσουν και να ευχαριστήσουν μικρούς και μεγάλους.
 
Μια ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική πρόταση είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Θεατρικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ρέον, που θα γίνει παρουσίαση έργων τέχνης από διάφορες εποχές με θέμα τα έθιμα των Χριστουγέννων με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα έθιμα μέσα από εικαστικούς πίνακες: Το Δέντρο, τα Κάλαντα, τα Δώρα και άλλα πολλά». Ένα διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά από 5 χρόνων.  
 
«Το Σπίτι των Παραμυθιών», το μουσείο αλλιώς, με την έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου στις 21  Δεκεμβρίου, ξεκινά τις δραστηριότητες του για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έως και τα Θεοφάνεια.
 
Ένα δωδεκαήμερο γεμάτο με αφηγήσεις παραμυθιών, εκπαιδευτικά προγράμματα, κουκλοθέατρο και καλανταρίσματα για μικρούς και μεγάλους.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 44 εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέρονται και θα λειτουργεί από τις 10:30 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ.
 
Αν πάλι προτιμάτε να διασκεδάσετε σε πάρκο, τώρα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τρία από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα.
 
Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων στο «Christmas Factory», που είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.
 
Ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom είναι καθημερινά ανοιχτός από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας ενώ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας δημιουργήθηκε η Snow Land, η πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας.

 

0
 
0