(ΦΩΤΟ) Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση

(ΦΩΤΟ) Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση

 

 


Χαμόγελα και ευχές μοιράστηκαν και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου Ξωτικά και Παιδιά στην Άνω Μερά. Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Σαββάτου στην Χώρα "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη" πραγματοποιήθηκε και στην Άνω Μερά χθες το απόγευμα.
 

Παιδιά και γονείς του Τοπικού Διαμερίσματος έδωσαν το παρόν στο ραντεβού τους με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη, έστειλαν τα γράμματα και τις ευχές τους, φωτογραφήθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο ταμπλώ και περιμένουν την ικανοποίηση των προσδοκιών τους.
 

Η παιδική χορωδία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Γ. Αξιώτης γέμισε με Χριστουγεννιάτικους ήχους και τραγούδια την πλατεία της Άνω Μεράς παρουσία του Δ/ντή της Σχολής Μπάμπη Αμοιρίδη και με την συνοδία της καθηγήτριας βιολιού Τίνας Ψαλίδα.
 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Σύλλογοι Γονέων από σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού με γλυκοπάζαρο και γούρια για τη νέα χρονιά. 
 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Μεράς, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΚΟ Αξιώτης Δημήτρης Κοντιζάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ελένη Καλπουρτζή και η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Μαρουσώ Λαγαμτζή.
 

Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρη προβολή. 
 

Διαβάστε επίσης: (φωτο) Μύκονος: Ξωτικά και καλικάτζαροι έδωσαν ζωή στον γιαλό!