Κυπελλούχος Ελλάδας ο Γ.Σ. Δωδεκανήσου με καρότσι

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Γ.Σ. Δωδεκανήσου με καρότσι

 

 

 

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαργαρίτης και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, στο Γ.Σ. Δωδεκανήσου μπάσκετ με καρότσι, για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που αναδεικνύεται κυπελλούχος Ελλάδας.
 
Ο κ. Μαργαρίτης στην συγχαρητήρια δήλωσή του ανέφερε τα εξής:
 
" Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν και σε όσους στέκονται δίπλα τους και στηρίζουν την προσπάθειά τους. Για μια ακόμη φορά μας συγκινήσατε και μας κάνατε όλους υπερήφανους. Μας δείξατε ξανά το δρόμο προς την επιτυχία και την διάκριση, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών, με όπλα σας τη φλόγα της ψυχής σας, τη φλόγα της επιμονής και της θέλησης, που ξεπερνά κάθε δυσκολία και τα κάνει όλα δυνατά.
 
Χρέος μας να σταθούμε δίπλα σας,  να στηρίξουμε τον ωραίο αγώνα σας, που μας διδάσκει και μας εμπνέει.  Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη συνέχεια."
 
Ο κ. Κόκκινος με τη σειρά του δήλωσε τα παρακάτω:
 
"Η επιτυχία αυτή έρχεται στη συνέχεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι από τους ίδιους και μας κάνει όλους διπλά περήφανους . 
 
Οι Δωδεκανήσιοι αθλητές μας απέδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο , δύναμη ψυχής και έχουν υψηλούς στόχους. Είμαστε δίπλα τους και εκφράζουμε τη σιγουριά ότι θα συνεχίσουν το ίδιο νικηφόρα τους αθλητικούς αγώνες , αλλά και στον καθημερινό αγώνα της ζωής."
 
Ο νικητήριος αγώνας του Γ.Σ. Δωδεκανήσου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στην Αθήνα, με αντίπαλη ομάδα τον Άτλαντο Αθηνών.