Ημερήσιο ωροσκόπιο για τη Δευτέρα 8-12-14

Ημερήσιο ωροσκόπιο για τη Δευτέρα 8-12-14

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είναι καιρός για να αλλάξετε την τακτική σας. Μην υποτιμάτε τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Κάποιοι από τους συνεργάτες σας γίνονται όλο και πιο ενεργητικοί και αυξάνουν το μεταξύ σας ανταγωνισμό ολοένα και περισσότερο. Θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Προσέξτε τις αποφάσεις σας για κάποια θέματα με περιουσιακά στοιχεία και κληρονομιές, θα ήταν καλύτερα να μη βιαστείτε και να μην υπογράψετε σχετικά έγγραφα.  
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε μια μέρα που θα ευνοείστε επικοινωνιακά και θα μπορέσετε να έχετε πληροφορίες για ζητήματα που σας απασχολούν, ακόμη θα μπορούσατε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να δώσετε μία συνέντευξη αν ψάχνετε για δουλειά. Μην βιαστείτε να απαντήσετε σε μια πρόταση που θα σας φαίνεται ενδιαφέρουσα θα ήταν καλύτερα να την ψάξετε στις λεπτομέρειες για να εξακριβώστε όλες τις πτυχές της και αν σας ικανοποιεί τότε να δώσετε την απάντησή σας.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε διάθεση για δημιουργικότητα και ψυχαγωγία . Δεν σας ικανοποιεί η ρουτίνα της καθημερινότητας και θέλετε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο της ζωής σας. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και λάβετε υπόψη σας τη γνώμη των ατόμων που ζουν μαζί σας. Από το απόγευμα και μετά θα έχετε την δυνατότητα να δείτε καθαρότερα τα πράγματα και να τα συζητήσετε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Θα μπορείτε να βρείτε λύσεις για όλα τα θέματα.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σήμερα έχετε μια έντονη ρομαντική διάθεση και θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα . Θα θέλατε να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε καινούριους τόπους και ανθρώπους. Κατά το απόγευμα μπορεί να έχετε συμπτωματική συνάντηση με κάποιο άτομο  που είχατε ερωτική σχέση κατά το παρελθόν . Αν διαπιστώσετε ότι σας ενδιαφέρει ακόμη, μπορείτε να επανασυνδεθείτε. Δεν αποκλείετε να βρεθείτε με φίλους και να συζητήσετε ζητήματα που αφορούν τη θρησκεία, τη μουσική και την πνευματική ζωή γενικότερα.
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Η δυνατή σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, αλλά και τον Ουρανό θα κάνει το ζώδιό σας να περάσει σήμερα από πολλές διακυμάνσεις. Όσο και αν το προσπαθήσετε δεν θα αποφύγετε προκλήσεις που έχουν να κάνουν και με τον ερωτικό τομέα αλλά και με την εργασία σας. Θα έχετε δυσχέρειες στο να συνεννοηθείτε με ομαδικό πνεύμα, θα έχετε επίσης ένα κάποιο ψυχικό φορτίο απροσδιόριστο, θα θέλατε να ξεφύγετε από  ο μοτίβο της ζωής σας, αλλά αυτό δεν προβλέπεται. Σας είναι χρήσιμο να θυμόσαστε – ειδικά σήμερα – ότι δεν υπάρχει ευχαρίστηση στο να κάνουμε μόνον αυτό που θέλουμε, μπορεί και μια καταναγκαστική κατάσταση να μας φέρει καλά αποτελέσματα. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας προβλέπεται να πάρει μια περίεργη τροπή – ενώ κανονικά θα είχε χαλαρούς ρυθμούς, απρόοπτα γεγονότα σας αναγκάσουν να ανεβάσετε ταχύτητες. Ίσως κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι να σας χρειάζονται, ίσως ο σύντροφός σας να σας ζητήσει να ανατρέψετε για κάποιον σοβαρό λόγο το πρόγραμμά σας, πάντως η ημέρα θα ξεκινήσει χαλαρά και θα αυξάνεται προοδευτικά η έντασή της. Η γενική σας κατάσταση, και κυρίως τα θέματα της υγείας σας, είναι σε δεύτερο πλάνο και αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι σωστό να παραμελείτε τον εαυτό σας, μια για να προλάβετε τα πάντα και μια από σκέτη κούραση.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όλος ο παρορμητικός σταυρός, άρα και ο Ζυγός, θα νιώσει σήμερα την δύναμη του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και της Σελήνης από το σπίτι της, τον καρκίνο. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας και το χιούμορ σας για να αντιμετωπίσετε δύσκολες συζητήσεις μέσα στα πλαίσια της οικογένειας, αλλά και στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρχουν κάποια προβλήματα . Με γυναίκες και ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας, που μπορεί ξαφνικά να γίνουν εξαιρετικά πιεστικές στις απαιτήσεις τους καλό είναι να δείξετε συμπόνια και να μην αφεθείτε σε υπερβολικούς θυμούς, αν και καλό είναι να θέσετε όρια. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η δυνατή και όμορφη σχέση του Δία με τον Ήλιο αλλά και τον Ουρανό διαλύει πολλά από τα σύννεφα που είχαν σκεπάσει την ζωή σας τον τελευταίο καιρό. αν και δεν είναι ακόμα πολύ θεαματικά τα αποτελέσματα, εν τούτοις έχετε μπροστά σας ευκαιρίες που σχετίζονται με την καριέρα σας. Έχετε πολλές δυνατότητες, η καθημερινότητά σας είναι αλήθεια ότι σας έχει κουράσει αλλά έρχονται ουράνιες βοήθειες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε πάλι μπροστά τις μηχανές, και με την βοήθεια όσων σας αγαπούν να κάνετε σπουδαία πράγματα. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σε λίγο όλα θα είναι καλύτερα, πιο ερωτικά και πιο τυχερά, ετοιμάζετε να υποδεχτείτε την Αφροδίτη και το νιώθετε ήδη ότι ο ερωτισμός σας είναι υψηλός. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ψυχικές εντάσεις, κάποιες ανάγκες σας νιώθετε ότι δεν ικανοποιούνται, κυρίως στον ερωτικό τομέα, με την σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, με τον οποίο βρίσκεται σε αντίθεση, να σας κάνει να είστε κάπως εριστικοί και απότομοι. Δώστε βάρος σε όσα θέλετε να κάνετε, αλλά μην έχετε πολύ ψηλά τον πήχη για τους άλλους, ίσως να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό σας. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας, παρά τις όποιες μικρές αλλά και κάπως μεγαλύτερες δυσκολίες, κυρίως στον οικονομικό τομέα έχει ένα σαφώς ερωτικότατο πρόσημο με την υπογραφή του Ποσειδώνα, μπορεί να θελήσετε να δείτε παλιούς σας φίλους και γνωστούς, αλλά μπορεί και να είστε σε μια πολύ νοσταλγική διάθεση για έναν έρωτα που δεν έχει βγει ακόμα από το μυαλό σας. Η ημέρα θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το συναίσθημά σας, αλλά μην το παρακάνετε, γιατί μπορεί κάποιοι επιτήδειοι να μην έχουν τόσο καλές προθέσεις όσο νομίζετε και να πέσετε θύμα εξαπάτησης. 

 

0
 
0