(φωτο) Μύκονος: Ξωτικά και καλικάτζαροι έδωσαν ζωή στον γιαλό!

(φωτο) Μύκονος: Ξωτικά και καλικάτζαροι έδωσαν ζωή στον γιαλό!

 

 
Όταν οι καλικάτζαροι συνεργάζονται με τα ξωτικά τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Μόνο χαρούμενα παιδικά πρόσωπα έβλεπες χθες το απόγευμα στον γιαλό της Μυκόνου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Oμάδα Eργασίας του Δήμου Μυκόνου για τα Χριστούγεννα. 
 
Το σκηνικό βγαλμένο από το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη. Η Μύκονος στολίστηκε γιορτινά, με το τεράστιο δέντρο να δεσπόζει κάτω από το Δημαρχείο και τα παιδιά να περιφέρονται χαρούμενα, αφενός γράφοντας γράμματα με τις επιθυμίες τους στον αγαπημένο τους Άγιο, αφετέρου στέλνοντας τις ευχές τους σε όλους μέσω του πίνακα που είχε στηθεί γι' αυτόν το σκοπό. 
 
Οι γονείς από την άλλη είχαν την ευκαιρία να τα φωτογραφίσουν ως "ξωτικά" αποτυπώνοντας για πάντα τις στιγμές με τον φακό είτε του κινητού, είτε της μηχανής τους. 
 
Τα φώτα της γιορτής άναψαν και η έναρξη δόθηκε από τους μαθητές της Μουσικής Σχολής "Γεώργιος Αξιώτης" οι οποίοι με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Τίνας Ψαλίδα, στο βιολί, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 
 
Γλυκές γεύσεις γέμισε τον χώρο το γλυκοπάζαρο που είχαν ετοιμάσει οι Σύλλογοι Γονέων Σχολείων της Μυκόνου, όπως του πρώτου Δημοτικού και του Λυκείου, ενώ ενώ τις ευχές των παιδιών συνόδευσαν τα χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά του Νηπιαγωγείου Μαραθιού και όχι μόνο.  
 
Μικροί - μεγάλοι το διασκέδασαν σε μία εκδήλωση στην οποία παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΚΟ Αξιώτης Δημήτρης Κοντιζάς (εκ των συντονιστών της Ομάδας Εργασίας), η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ελένη Καλπουρτζή, η αντιδήμαρχος Ειρήνη Γρυπάρη, ο πρόεδρος της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γ. Κουκάς, η αντιπρόεδρος και μέλη της Τοπικής Κοινότητας Μυκονίων κ.α. 
 
Στις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής τα ξωτικά σας περιμένουν στην Πλατεία της Άνω Μεράς!