Τα ζώδια για το Σάββατο 6-12-14

Τα ζώδια για το Σάββατο 6-12-14

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Δεν σας είναι εύκολο σήμερα να επικεντρωθείτε πλήρως σε ορισμένες υποχρεώσεις σας και σας κουράζουν οι διαδικασίες που απαιτούνται. Από το απόγευμα θα είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα δώσετε προτεραιότητα σε ζητήματα επικοινωνίας, αλλά και σε θέματα της προσωπικής σας αξιολόγησης από άλλους. Θα ασχοληθείτε κυρίως με  ζητήματα στρατηγικής της παρουσίασης της δουλειάς σας. Το βράδυ θα έχετε μια ρομαντική διάθεση.

 

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Η ζωή δεν σταματά ποτέ και εσείς, θα πρέπει να πολεμήσετε την αδράνειά σας, εάν θέλετε να συμβαδίσετε με την εποχή. Η πρόσφατη άνετη κατάστασή σας θα αλλάξει και θα νοιώσετε απογοήτευση ή νευρικότητα βλέποντας γύρω σας να αλλάζουν οι ρυθμοί. Πιστεύετε ότι πηγαίνετε πίσω από τα πράγματα και δεν μπορείτε να φτάσετε στο σημείο που θα θέλατε. Κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδό σας.

 

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Σήμερα, είστε πολύ επικοινωνιακοί και μπορείτε να μεταδώσετε τις απόψεις σας. Έχετε έντονη κοινωνική διάθεση και θα βρεθείτε με φίλους, τους οποίους θα εκπλήξετε με τι ιδέες σας και την ήρεμη κατάστασή σας. Μπορείτε εύκολα να κάνετε νέες γνωριμίες και να βρείτε τον ερωτικό σύντροφο που θα σας άρεσε. Γενικά θα εκπλήξετε με την συμπεριφορά σας και με την διορατικότητά σας. Θα ήταν καλό να βρεθείτε με άτομα που είχατε διαφωνίες και  απομακρυνθήκατε, τώρα μπορείτε να λύσετε τις διαφορές σας.     

 

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Σήμερα αν και έχετε έντονη κοινωνική διάθεση, παρ’ όλα αυτά θέλετε να παραμείνετε μόνοι σας. Προτιμάτε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, θα ήταν καλό να μην αφήσετε αναπάντητη κάποια πρόσκληση για βραδινή έξοδο, αν είστε αδέσμευτοι, θα περάσετε ιδιαιτέρως καλά και θα δείτε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα καταλαβαίνετε εσείς, αλλά υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι για να τα αντιμετωπίσετε.

 

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Σήμερα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και είστε περιζήτητοι από όλους, ενώ πολύ εύκολα μπορείτε να κάνετε νέους φίλους. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις σας και το πιθανότερο είναι να παίξετε μεσολαβητικό ρόλο για να αποκατασταθούν οι σχέσεις φίλων σας. Έχετε έντονη διαισθητικότητα και μπορείτε να κατανοήσετε ζητήματα όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και γενικότερα. Οι απόψεις σας και οι ιδέες σας πείθουν το ακροατήριό σας.

 

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Η Πανσέληνος σας κάνει να φέρεστε πολύ φιλικά και έξυπνα στους ανθρώπους. Θα δώστε την βοήθειά σας σε μέλη του οικογενειακού ή φιλικού σας περιβάλλοντος και πραγματικά θα το εκτιμήσουν. Θα έχετε επίσης πολλές έξυπνες και μοναδικές ιδέες για πολλά κυρίως επιστημονικού είδους θέματα και γενικότερα η σκέψη σας θα είναι πρωτότυπη και θα εκπλήσσει θετικά τους άλλους. Οι σχέσεις σας θα βρεθούν σε μια από τις καλύτερες καταστάσεις.

 

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Μάλλον ήρθε η ώρα για να παρατήσετε τα θέματα της ρουτίνας που σας κουράζουν και να ασχοληθείτε με τις καινούργιες ιδέες σας για να ζήσετε συναρπαστικές περιπέτειες. Η διαίσθησή σας είναι πάρα πολύ υψηλή και το μυαλό σας σκέφτεται πολύ γρήγορα και ευφάνταστα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Έχετε έντονη αίσθηση της ελευθερίας και της δικαιοσύνης που κάνει τους άλλους να σας προσέχουν.

 

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Κάποια θέματα, της οικογένειάς σας ή κάποια προβλήματα των φίλων σας θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να βρείτε λύσεις. Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην τρομάξετε τους άλλους. Από το απόγευμα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα τεχνολογικά όπως για τον προγραμματισμό και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Το βράδυ δεν αποκλείεται να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση από το παρελθόν.

 

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Θα έχετε έντονη πνευματική διάθεση αφού, τόσο η διαίσθησή σας, όσο και η διορατικότητά σας, βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματά σας, αλλά και να προσφέρετε λύσεις σε μέλη της οικογενείας σας, όπως και σε φίλους σας. Θα βρεθείτε με φίλους για δείπνο και θα δείξετε πόσο σημαντικοί είστε και πόσο σας ενδιαφέρει να τους βοηθάτε. Κάποιες νέες γνωριμίες θα προκύψουν και δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

 

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Σήμερα θα σας απασχολήσουν ζητήματα ρουτίνας και διάφορες οικογενειακού τύπου εκκρεμότητες. Μπορείτε πραγματικά να φέρετε εις πέρας όλες αυτές τις βαρετές εργασίες χωρίς να σας χαλάσουν την διάθεση ή να σας κουράσουν. Το βράδυ σας θα κυλήσει χαλαρά με καλή παρέα με τον σύντροφό σας και με φίλους. Πιθανόν να σας ζητηθεί η γνώμη σας ή και η βοήθειά σας για ένα θέμα συναισθηματικής φύσεως, θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε να πείτε αυτό που πιστεύετε.

 

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Θα έχετε καλή διάθεση αν και κουρασμένοι από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα θα έχετε την ευκολία να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους και να τους εκφράσετε τις απόψεις για θέματα που θα ξεφεύγουν από το επίπεδο της καθημερινότητας. Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε μαζί τους και τελικά να αναδειχθείτε στην ψυχή της παρέας. Κάποιο άτομο θα ενθουσιαστεί μαζί σας και θα ζητήσει την συνεργασία σας.

 

Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

 

Είναι μια καλή ημέρα για επαφές με φίλους, συνεργάτες ή συναδέλφους. Πιθανόν να σας απασχολήσει σοβαρά το πρόβλημα κάποιου δικού σας ή γνωστού σας ανθρώπου. Θα είναι καλό να το εξετάσετε με ηρεμία και σε βάθος, διότι θα δείτε τις ομοιότητες με αντίστοιχα δικά σας προβλήματα . Μην πανικοβληθείτε και μη λειτουργήσετε παρορμητικά, μπορείτε να βρείτε λύση και να ξεκαθαρίσετε και σεις μέσα σας την δική σας περίπτωση.