Σε απόγνωση ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Σύρου

Σε απόγνωση ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Σύρου

 

 

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων για την άνιση μεταχείριση των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Σύρου, ενημερώνει ότι απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στους κ.κ. Διονύσιο Μεσσάρη, Περιφερειακό Δντή Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και Χρήστο Μιχαλόπουλο Προϊστάμενο της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, η οποία ανέφερε τα εξής:
 
«Από τις αρχές Οκτωβρίου 2014 μέχρι και σήμερα ο εκπαιδευτικός του μαθήματος της Φυσικής, απουσιάζει από το 3ο Γυμνάσιο Σύρου. Απευθυνόμενοι στη Διεύθυνση του σχολείου, ενημερωθήκαμε ότι έχει ζητηθεί η αντικατάστασή του από το τέλος Οκτωβρίου και παρόλα αυτά δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα. Το 1ο τρίμηνο πλησιάζει στο τέλος του και οι μαθητές έχουν χάσει πολλές ώρες, οι οποίες είναι αδύνατον να αναπληρωθούν. Παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό».
 
Επειδή μετά την παρέλευση διμήνου το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καλούν σε μαζική συμμετοχή τους γονείς στην συγκέντρωση - έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου.