Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Τήνου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Τήνου

 

 

 

 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Τήνου στις 27-28/10/2013 στην παραλία της Τήνου. Στο παζάρι διατέθηκαν κυρίως παραδοσιακά προϊόντα της Τήνου που διέθεσαν δωρεάν μέλη του Συλλόγου.
 
Τα έσοδα της δράσης ανήλθαν στα 2.835€. Από αυτά, τα 2.000€ διατέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου, σε συνέχεια της διαρκούς ενίσχυσης της υγειονομικής μονάδας για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της, ενώ τα 800€ δόθηκαν σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. 
 
Η επιτυχία της δράσης ήταν απόρροια της εθελοντικής προσφοράς, της κοινωνικής ευαισθησίας και διάθεσης των μελών του Συλλόγου να συμβάλλουν από κοινού στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του.
 
Όπως αναφέρουν τα μέλη του συλλόγους "ο Σύλλογος και τα ακούραστα μέλη του θα συνεχίσουν το έργο της κοινωνικής προσφοράς, σε μια εποχή που το νησί μας και οι άνθρωποί του το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ".  
 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά «όλα τα μέλη του που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της δράσης αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμά μας».