Συνάντηση Κωνσταντίνου Κουκά με τον Νίκο Συρμαλένιο στο Δημαρχείο Μυκόνου

Συνάντηση Κωνσταντίνου Κουκά με τον Νίκο Συρμαλένιο στο Δημαρχείο Μυκόνου

 

 

Στη φωτογραφία ο κ. Κουκάς με τον βουλευτή Κυκλάδων και την κα Μαυρουδή
 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Κωνσταντίνος Κουκάς υποδέχθηκε σήμερα τον Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κο Νίκο Συρμαλένιο μαζί με την Περιφερειακή Σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου, κα Άννα Μαυρουδή, στο Δημαρχείο του νησιού.
 
 
Ο κος Συρμαλένιος έκανε την πρώτη του εθιμοτυπική επίσκεψη στη Μύκονο για να συναντήσει τον μέχρι πρότινος συνάδελφό του κο Κουκά. Οι κύριοι Συρμαλένιος και Κουκάς συνεργάστηκαν ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν. Αιγαίου πριν την εκλογή τους ως Βουλευτής Κυκλάδων και Δήμαρχος Μυκόνου, αντίστοιχα.  
 
 
Η συζήτηση που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα αφορούσε συνολικά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αλλά και ζητήματα του τόπου, όπως η διαχείριση του λιμανιού και η διαχείριση των απορριμμάτων που απασχολεί ιδιαίτερα τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους της Μυκόνου.
 
 
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε την υποστελέχωση του Δήμου και εξέφρασε τις σκέψεις του για την αντιμετώπισή της, καθώς και άλλα ζητήματα που αυτόν τον καιρό απασχολούν τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της. 
 
 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η κα Ελένη Καλπουρτζή και ο κος Δαμιανός Παπουτσάς Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αντίστοιχα, καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Σταυρούλα Παπουτσά, οι οποίοι εξέθεσαν από την πλευρά τους τα ζητήματα που τους απασχολούν.