Κρέμα με γάλα καρύδας!

Υλικά (για 2 μερίδες):
500 γρ. γάλα καρύδας
80 γρ. ζάχαρη
4 αυγά
30 γρ. κόρν φλάουρ
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε 300 γρ. από το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα. Σε μπολ ανακατεύετε το υπόλοιπο γάλα, το κορν φλάουρ και τα αυγά.
Πριν βράσει το γάλα στη κατσαρόλα ρίχνετε μέσα το μείγμα αυγών – γάλακτος – κορν φλάουρ.
Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η κρέμα (όχι να βράσει) και κατεβάζετε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε μπολ και πασπαλίζετε με κανέλα αν θέλετε.