Δέντρο από γάλα στολίζουν οι Γιατροί του Κόσμου

Δέντρο από γάλα στολίζουν οι Γιατροί του Κόσμου

 

 

 

 

Όπως τα τελευταία πέντε χρόνια, έτσι και φέτος οι Γιατροί του Κόσμου στολίζουν το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στην Αθήνα. 
 
Με τη συνδρομή των Συγκοινωνιών Αθηνών, το δέντρο από γάλα μετακομίζει στον Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» και απλώνει τα κλαδιά του στους σταθμούς «Ελληνικό» και «Πειραιάς».
 
Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου ορίστηκαν ως φετινά σημεία συνάντησης οι σταθμοί των μέσων σταθερής τροχιάς «Σύνταγμα», «Ελληνικό» και «Πειραιάς» και θα λειτουργούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή διαφορετική από τις άλλες.
 
Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον ένα κουτί γάλα, για να φτιαχτεί το πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.
 
Άλλα είδη που θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας είναι Γάλα (κουτιά εβαπορέ), Βρεφικά Γάλατα (σκόνη), Παιδικές τροφές, Ρύζι, Όσπρια, Ζυμαρικά, Λάδι και Ζάχαρη.
 
Το Δέντρο των Γιατρών του Κόσμου θα στολίσουν αγαπημένοι ηθοποιοί, μέσα από ένα ξεχωριστό δρώμενο που θα λάβει χώρα στις 19:00 το απόγευμα στο Μετρό του Συντάγματος.
 
Οι ηθοποιοί που θα παρευρεθούν θα είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Μπέζος, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Νίκος Περάκης.