Εν αναμονή της συνάντησης στο Παρίσι

Εν αναμονή της συνάντησης στο Παρίσι

 

 

 

 

 Μετά τις 15:00 αναμένεται να ξεκινήσει η συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με την τρόικα στο Παρίσι, αναφέρει η http://www.naftemporiki.gr/

Εκτιμάται ότι οι συζητήσεις, στο κτήριο της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΟΟΣΑ, θα είναι μαρκές και θα διαρκέσουν έως πολύ αργά το βράδυ.

Την Τετάρτη οι δύο πλευρές αναμένεται να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις 8:00, ώστε οι συζητήσεις να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας. Πάντως, δεν αποκλείεται να συνεχισθούν και την Πέμπτη εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, με επικεφαλής τον υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, έφθασε στο Παρίσι το μεσημέρι με το κυβερνητικό αεροπλάνο.

Σε αυτήν συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Τάσος Αναστασάτος, ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, παρόντες στις συνομιλίες θα είναι οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζάριδης και Σταύρος Παπασταύρου, καθώς και ο Χρήστος Πρωτόπαππας που θα εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ.