Μπριζόλες με Τεκίλα

Μπριζόλες με Τεκίλα

 

 

Οι μπριζόλες αρέσουν πολύ και αυτό είναι γνωστό. Πως μπορούμε όμως να ξεφύγουμε από τους κλασσικούς τρόπους μαγειρέματός τους; Μια μοντέρνα, μεθυστική –θα τολμούσα να πω- συνταγή, με μαρινάδα από τεκίλα που θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους φίλους σας…

ΥΛΙΚΑ

4 μπριζόλες Χοιρινές.

1/2 φλυτζάνι Τεκίλα.

1 κ. σ. Πιπέρι.

1 κ. γ. ξυσμένη φλούδα Λεμονιού.

2 σκελίδες Σκόρδο λιωμένο.

1/2 κ. γ. Αλάτι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Ανακατέψτε την τεκίλα, το πιπέρι, τις φλούδες λεμονιού και το σκόρδο.
    Βάλτε τις μπριζόλες στο μίγμα και σκεπάστε το σκεύος αφήνοντας το στο ψυγείο για μια νύχτα.
    Ετοιμάστε την φωτιά και βάλτε τις μπριζόλες στη σχάρα.
    Ψήστε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά γυρίζοντας μόνο όταν είναι έτοιμες και αλείφοντας τες με το μίγμα που περίσσεψε.
    Αλατίστε και σερβίρετε.


MykonosDaily.gr σε συνεργασία με το http://www.flowmagazine.gr/