Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Νοεμβρίου

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Νότα αισιοδοξίας ότι κάτι καλό θα γίνει και το μήνυμα που θα σου δοθεί άνωθεν είναι πολύ σημαντικό για την ψυχοσύνθεσή σου. Θα προσπαθήσεις να βρεις με ένα εύθυμο τρόπο στα αδιέξοδά σου.
Ερωτικά: Το να ελπίζεις είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου γιατί τελικά με την ελπίδα και την θετική σκέψη θα καταφέρεις να μετουσιώσεις την πιο δύσκολη σχέση που έχεις σε πιο χαλαρή και άνετη. Κυρίως με τον Σκορπιό που δεν ζείτε και πολύ κοντά θα ξεκινήσει ένα καινούργιο μπίρι-μπίρι μεταξύ σας και σίγουρα στην αρχή θα λέτε περί ανέμων και υδάτων. Του Ταύρου καλύτερα να του απαντήσεις και να μην τον αφήσεις να ζει σε διλλήματα αν θέλεις ή όχι να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την αξία της αισιοδοξίας και της οργάνωσης μιας νέας κατάστασης που θα σου επιστρέψει να κατακτήσεις ακόμα και κάποιες δύσκολες αγορές. Η επαγγελματική σχέση με τον Αιγόκερω σίγουρα είναι επικίνδυνη αλλά δεν μπορείς να τον/την αποφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Μερικές φορές όταν κάνεις κάποια πράγματα τρώγεσαι και θέλεις να είναι τέλεια. Τώρα όμως μπορεί να προφασιστείς ότι είναι όλα καλά. Η επιρροή ενός ατόμου με καινούργιες και φρέσκες ιδέες θα σου αλλάξει την πεσμένη διάθεση.
Ερωτικά: Αναζητάς το ιδανικό αλλά δεν έχεις τελικά την σιγουριά ότι αυτό που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο άτομο είναι αληθινό, οπότε φοβάσαι να πας παρακάτω μήπως χαλάσεις και την υπάρχουσα σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για όλα τα θέματα και προτιμάς να κρατήσεις και κάτι κρυφό για σένα. Αυτό σίγουρα σου εξασφαλίζει κατά την γνώμη σου την ποιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Το γενικό κλίμα της ευθυμίας θα ξεκινήσει για σένα με τη Νέας Σελήνη στον άξονά σου και σίγουρα θα σου δώσει μια νότα δροσιάς και αναγέννησης. Αυτό θα ξεκινήσει πρώτα από τους γύρω σου που μπορεί να σε παρασύρουν στους ρυθμούς τους. Ο χορός και η μουσική ίσως να σε βοηθήσουν να φύγεις από την ρουτίνα σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να απαλλαγείς από αρνητικές επιρροές και σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά. Για αυτό θα σταματήσεις να επικοινωνείς για λίγο με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γιατί νιώθεις ότι σε τρελαίνει ο τρόπος που σκέφτεται. Η αλλαγή έτσι και αλλιώς θα ξεκινήσει από την διάθεσή σου γιατί θα τα αφήσεις όλα πίσω σου τουλάχιστον για σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο και όλο το γυρίζεις από εδώ και από εκεί αλλά δε σου βγαίνει εύκολα, γιατί θα πρέπει να υπολογίζεις και έξτρα παράγοντες για τους οποίους πιέζεσαι να ακολουθήσεις μέτρα και νόμους κι αυτό δεν σου φαίνεται τόσο εύκολο γιατί θα καλουπωθείς. Αλλά επειδή η ευστροφία σου σε σώζει θα βρεθείς με την λύση στα χέρια άμεσα. Καλό είναι να προσέξεις μην σε μιμηθούν ή να μην σε κλέψουν γιατί έχεις την τάση να αφαιρείσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Ακούς την γνώμη πολλών και τελικά αποφασίζεις με τα δικά σου μέτρα και σταθμά και το κριτήριο είναι πως νιώθεις τελικά απέναντι σε όλες τις καταστάσεις. Αν νιώθεις πίεση τότε θα αποφασίσεις να μην δεχτείς καμία βοήθεια. Η εναλλακτική θεραπεία σε θέματα ρουτίνας μπορεί να σου κάνουν καλό.
Ερωτικά: Νιώθεις την ανάγκη να μάθεις για αυτό μπορεί ο Τοξότης κάτι να έχει να σου πει. Μπορεί να μην συμφωνείς με την τρέλα του και το στυλ του αλλά κάπου σε ξεσηκώνει και σε κάνει να βγαίνεις έξω από τα πολλά «όχι» και «πρέπει» του εαυτού σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο προσωπικός σου υπολογιστής που είναι η διαίσθησή σου λέει ότι ενώ υπάρχει έδαφος πρόσφορο, καλύτερα να πεις όχι και να μην προχωρήσεις μια δουλειά που φαίνεται πολύ προνομιούχα.

ΛΕΩΝ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Περνάς την μεγάλη φουρτούνα και τα δύσκολα συναισθήματα που έχουν να κάνουν είτε με άτομα από την οικογένεια σου που αντιμετωπίζουν τα δικά τους, είτε με φίλους που και αυτοί θέλουν ένα χέρι βοηθείας.
Ερωτικά: Καταβάλλεις πολλές προσπάθειες να ξεπεράσεις την σχέση με έναν Ταύρο. Τουλάχιστον έτσι όπως είναι δεν σου κάνει αυτή την στιγμή. Σκέφτεσαι ότι αν αλλάξει θα θέλεις πολύ να είστε μαζί γιατί τώρα άθελά του σε πονάει και αυτό δεν το μπορείς. Με τον Υδροχόο όμως θα αλλάξει το παιχνίδι και θα γίνει πιο ευχάριστο και συναρπαστικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάς κάτι και μπορεί πολύ γρήγορα ν' αλλάξεις γνώμη και να σταματήσεις να το δουλεύεις ή να το σαμποτάρεις με τον τρόπο σου ή δεν θα πάει καλά γιατί θα έχεις υπερβολικές προσδοκίες. Άστο λίγο να προχωρήσει και μετά απαίτησε είτε από συνεργάτες είτε από τον εαυτό σου να πετύχεις εύκολα χωρίς να κοπιάσεις πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Μπορεί να είσαι θυμωμένος/η με κάτι που αποκαλύφτηκε για έναν φίλο σου. Αυτή την περίοδο είσαι στην φάση που επεξεργάζεσαι αυτά που σου λένε οι άλλοι αν είναι τα σωστά και αν τελικά σε βοηθούν και εσένα ή όχι. Για αυτό περνάς στην αμφισβήτηση η οποία δεν θα κρατήσει και πάρα πολύ καιρό επειδή τα περιθώρια στενεύουν.
Ερωτικά: Δεν θα κρατήσεις για πολύ ένα μυστικό που μπορεί να ξέρεις για το άλλο άτομο. Χρειάζεται όμως να ζυγίσεις τα λόγια σου και τις πράξεις σου. Αν το ξεφουρνίσεις τι κόστος θα έχεις; Μπορεί και να χωρίσετε. Για αυτό καλύτερα να έχεις υπομονή να το πεις στην κατάλληλη ώρα για να πάρεις και εσύ με τον τρόπο σου την ρεβάνς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να δώσεις και να πληρώσεις και σε πνίγουν οι υποχρεώσεις. Σαν γήινο άτομο που είσαι, φοβάσαι και μπορεί να μπεις στην φάση της υστερίας. Κράτησε την ψυχραιμία σου, ιδίως σήμερα που έχεις διάθεση για σπατάλες γιατί θα κάνεις κάποιες υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Αυτό που σου χρειάζεται είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και τότε όλα μπορεί να γίνουν. Κυρίως από το μεσημέρι και μετά αφού θα τελειώσεις κάποιες πονεμένες κουβέντες και συζητήσεις με συγγενείς και κάποιους στενούς φίλους θα τολμήσεις να δείξεις και εσύ την αξία σου γιατί θα καταλάβεις ότι η σεμνότητα μερικές φορές δεν σε ωφελεί. Για αυτό άσε τις ντροπές και κάνε αυτό που σε ευχαριστεί.
Ερωτικά: Ευχάριστες, γλυκές κουβέντες με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη. Όχι ότι λέτε κάτι σοβαρό αλλά τουλάχιστον θα ανασάνεις μέσα από φλερτ. Ο νάρκισσος που κρύβεις μέσα σου θα βγει στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Απομακρύνεσαι από τα βαριά και τα πρακτικά θέματα και τώρα χαλαρά θα κάνεις συζητήσεις που ίσως και να σε παροπλίσουν αλλά μόνο για λίγο. Η αλληλογραφία με ένα ξένο πανεπιστήμιο σίγουρα θα σου δώσει την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Ο Κρόνος υπάρχει και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γι' αυτό δεν μπορείς να κάνεις πίσω και νομίζεις ότι όλα πάνε λάθος. Χρειάζεται να επιμείνεις και να δεις ότι ίσως διαστρεβλώνεις με το συναίσθημά σου όλα αυτά που βιώνεις. Η μέρα βέβαια όσο περνάει γίνεται πιο ανάλαφρη και η απαθής σου στάση μπορεί να μετατραπεί σε θετική.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις τον λόγο που θέλεις να μένεις για λίγο μόνος/η. Μάλλον αισθάνεσαι τη δυσαρέσκεια από ένα γεγονός που βιώνεις στο πετσί σου και τώρα μπορείς πιο εύκολα να την καταλάβεις. Η συζήτηση με τον εαυτό σου μπορεί να σε απελευθερώσει και στην θέση της άρνησης θα μπει σιγά-σιγά η ελπίδα. Για αυτό με το Λιοντάρι θα βρεθείτε και πάλι κοντά χωρίς όμως να πείτε λόγια σοβαρά. Άφησε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο για να πάρεις αυτά που ζητάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις για να μην σε ξεπεράσουν κάποια άτομα με τα οποία έχεις στενή σχέση. Όμως πρέπει να δείξεις μεταμέλεια απέναντι σε ένα πρόσωπο που μπορεί να το έχεις πληγώσει ή σαμποτάρει χωρίς να το καταλάβεις. Το καλό είναι ότι θα το αναγνωρίσεις και έτσι μέσα από αυτό θα επέλθει ισοτιμία στην συνεργασία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου και σίγουρα θα σε ενισχύσει κατά αρχάς με μεγαλύτερη ενέργεια και ζωτικότητα και κυρίως με μια δύναμη που θα σε βοηθήσει να κυνηγήσεις όλους τους στόχους και τα όνειρά σου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου μαζί με την συνοδεία της Αφροδίτης σίγουρα θα σου φέρει κάτι πολύ καλό και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα ενισχυθεί και με ένα κομμάτι φαντασίας που όμως θα λειτουργήσει θεραπευτικά για σένα.
Ερωτικά: Βάζεις νέες βάσεις και προσπαθείς να συγχρονίσεις όλες τις προσωπικές σου ανάγκες με τον εαυτό σου και αυτό σίγουρα θα ξεκινήσει από την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθεις για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο δυναμισμός που θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις κάπως από την πλήξη και την αδράνεια. Πιθανόν να κερδίσεις και χρήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να στρώσει κάτι που έχεις ήδη ξεκινήσει. Αφιερώσου όμως στην δράση και μην αφήνεις την ευαισθησία σου να σε παιδεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Προτιμάς να κάνεις εκκαθαρίσεις σε εσωτερικό επίπεδο. Για αυτό κάτι καλό θα ξεκινήσει από μέσα σου και στην συνέχεια θα το βγάλεις προς τα έξω με στόχο την απώτερή σου εξέλιξη.
Ερωτικά: Η επικέντρωση στον εαυτό σου πιθανόν να βοηθήσει γιατί θα φέρει τελικά στον δρόμο σου ένα άτομο που εδώ και καιρό είχε χαθεί από την ζωή σου. Μερικές φορές όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ δεν έρχεται την ώρα που θέλεις και μόλις χαλαρώνεις και απέχεις έρχεται και μάλιστα με μεγάλη φόρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλους και όλα. Επικεντρώσου στην θετική σκέψη και στα καλά συναισθήματα και θα δεις ταχύτατα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Μοιράζεσαι με άλλα άτομα που θεωρείς φίλους σου όλα αυτά που έχεις και τα κρατάς για σένα. Σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να κυνηγήσεις ακόμα και τα ιδανικά σου τα οποία μερικές φορές ίσως να σε ξεπερνάνε.
Ερωτικά: Θέλεις πάρα πολύ να βρεθείς με ένα Τοξότη που όμως προς το παρόν το «παίζετε» φίλοι. Πιθανόν να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με μεγαλύτερη ελευθερία και αλήθειες που έχεις ανάγκη να υπάρχουν για να είσαι καλά με το άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Στηρίζεσαι πάνω σε νέα μοτίβα και μοντέλα και έτσι προχωράς. Σίγουρα θέλεις να πάρεις δύναμη που θα σε βγάλει από τα ίδια και τα ίδια. Μην περιορίζεσαι όμως αποκλειστικά σε αυτά που ξέρεις.

ΙΧΘΥΕΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Θέλεις να ανοίξεις μια νέα σελίδα στην ζωή σου για αυτό οι γνωριμίες σου και οι επαφές σου θα σχετίζονται με άτομα που έχουν διαφορετική πραγματικότητα από ό, τι παλιά. Κυρίως θα είναι καλλιτέχνες και πρόσωπα με μεγαλύτερες ευαισθησίες και ανησυχίες πάνω σε πολλά κοινωνικά και πολιτικά θέματα.
Ερωτικά: Ψάχνεις να βρεις το ιδανικό άτομο που θα σε καταλάβει και θα είναι κοντά σου σε όλα τα ρίσκα και τις εκφάνσεις της ζωής σου. Πιθανόν να υπερβάλλεις σε κάποια θέματα αλλά βλέπεις ότι έχεις πληθώρα προτάσεων αυτό το διάστημα που κατά την γνώμη σου είτε δεν σου πηγαίνει κάποιο στοιχείο, είτε βαθιά μέσα σου δεν θέλεις να δεσμευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα να κάνεις κάτι καινούργιο είναι ήδη μπροστά σου. Όμως, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι είναι μεν εύκολο να το ξεκινήσεις αλλά κάπως δύσκολο να το κρατήσεις γιατί θα διαλυθεί από μεγάλη ευαισθησία και λάθη ή θα έχεις υπολογίσει και στηριχτεί σε άτομα που μπορεί να μην σου φέρουν τόσα πολλά κέρδη. Το καλό είναι όμως ότι ξεκίνησες και τόλμησες να κάνεις πράξεις.


MykonosDaily.gr σε συνεργασία με το gossip-tv.gr