Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ' αδύνατο...

Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ' αδύνατο...

Τις Κυριακές που ο ήλιος μας χαρίζει το ζεστό του χαμόγελο,οι ποδηλάτες του νησιού παίρνουν την ευκαιρία να ξεμυτίσουν στην καθαρή ατμόσφαιρα και στον γαλανό ουρανό.  Την περασμένη Κυριακή λίγο πριν τις δέκα ο ήλιος ήταν γεναιόδωρος,τόσο, που ήταν σαν να μην υπήρξε η νεροποντή της προηγούμενης νύχτας!
 
Μαζευτήκαμε πιστοί στο ραντεβού μας,στο λύκειο στον Πετεινάρο στις έντεκα ακριβώς,ποδηλατήσαμε τους δρόμους γυμνάσαμε το σώμα αλλα και το πνεύμα μας, επικοινωνήσαμε, κι όσο περνάει ο καιρός έχουμε περισσότερες αφίξεις στην ομάδα μας. Υπάρχει χώρος για περισσότερους.
 
Στην ομάδα υπάρχουν και έμπειροι ποδηλάτες με πολλές ή λίγες διακρίσεις,αυτό δεν πρέπει να πτοεί κάποιον που σκέφτεται να συμμετέχει.Οταν υπάρχουν έμπειρα άτομα σε μια ομάδα, εκτός του ότι τιμάει την ίδια την ομάδα,προσφέρουν γνώσεις που είναι απαραίτητες για την ποδηλατική συμπεριφορά  στους δρόμους.
 
Η λέξη ανταγωνισμός δεν ανήκει στην δική μας ομάδα, δεν ξεχωρίζουμε κανέναν,δεν χλευάζουμε κανέναν,ειμαστε όλοι ποδηλάτες που τους αρέσει η ποδηλασία και αγαπάμε την φύση.
 
Σας περιμένουμε τις Κυριακές στις 11 το πρωϊ στο Λυκειο του Πετεινάρου.
 
Στέλλα Χατζηιωάννου