Συλλήψεις για οφειλές σε Θήρα και Πάρο, σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στην Μύκονο

Συλλήψεις για οφειλές σε Θήρα και Πάρο, σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στην Μύκονο

 

 


Στην σύλληψη δυο ελλήνων για οφειλές στο Δημόσιο προέβησαν οι αστυνομικές αρχές Σαντορίνης. Στις 21-11-2013 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δυο έλληνες και συγκεκριμένα ένας 61χρονος και μια 52χρονη, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ξεχωριστές παραγγελίες του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικών ποσών 110.537€ και 116.459€, αντίστοιχα.
 

Την ίδια μέρα στην Πάρο συνελήφθη επίσης ένας ακόμη έλληνας για οφειλές στο Δημόσιο Το πρωί της 21-11 συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 45χρονος έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε παραγγελία του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για μη  τακτοποίηση μέρους ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς το Δημόσιο.
 

Επίσης το απόγευμα της 21-11 συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 29, 23 και 34 ετών γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
 

Τέλος στην Μύκονο στις 21-11-2013 το απόγευμα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 20χρονος υπήκοος Βραζιλίας, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου ύστερα από τροχαίο υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε τετράτροχο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.