"Μάχη" για την πρωτιά μεταξύ Άνω Μεράς και ΑΟ Μυκόνου

(Φωτογραφία αρχείου από τον αγώνα κυπέλου μεταξύ Άνω Μεράς και ΑΟ Μυκόνου)
 
Σκληρή μάχη για την κορυφή δίνουν στην Α’ Κυκλάδων τα δύο αθλητικά σωματεία της Μυκόνου. ΑΣ Άνω Μεράς και ΑΟ Μυκόνου ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα αφού σε 5 αγώνες έχουν συγκεντρώσει από 13 βαθμούς. Η Άνω Μερά ωστόσο με διαφορά τερμάτων απεικονίζεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. 
 
Το απόγευμα ο ΑΟ Μυκόνου νίκησε τον Πάγο με 3-1 σκορ στο γήπεδο του Κόρφου. Αντιστοίχως χθες η Άνω Μερά έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Στενής στην Τήνο, αφού πραγματοποίησε μία ακόμη μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου με σκορ 0-3.
 
Το Αθλητικό Σωματείο της Άνω Μεράς που πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση στα 5 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στην προηγούμενη αγωνιστική «εξαφάνισε» τον Ανδριακό στο γήπεδό του νικώντας τον με το εντυπωσιακό 1-7. 
 
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Άνω Μερά με 13 βαθμούς, όσους και ο ΑΟ Μυκόνου και ακολουθούν ο ΑΟ Πάγου και ο ΑΟ Σύρου με 10 βαθμούς και μετά έρχονται ο Ανδριακός στην 5η θέση με 4 βαθμούς, ο ΠΑΣ Τήνου στην 6η με 1 βαθμό και ουραγός η Υδρούσα με -3 βαθμούς.
 
Την επόμενη εβδομάδα η Άνω Μερά υποδέχεται σ' ένα δύσκολο παιχνίδι τον ΑΟ Σύρου στο γήπεδό της, ενώ ο ΑΟ Μυκόνου αντιμετωπίζει τον Ανδριακό στην Άνδρο.