Συνέδριο για την προώθηση και εξαγωγή των ελληνικών προϊόντων

Συνέδριο για την προώθηση και εξαγωγή των ελληνικών προϊόντων

 

 


Τριήμερο Συνέδριο εξαγωγών και έκθεση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών εξωστρέφειας πραγματοποιείται στο τέλος Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 14 αγορές του εξωτερικού, και για τις ιδιαιτερότητες αλλά και για διαδικασίες που εφαρμόζονται σε κάθε μία από αυτές για την εισαγωγή προϊόντων.
 
Σε συνεργασία με τα διμερή επιμελητήρια και όλους τους αρμόδιους εγχώριους φορείς, θα πραγματοποιηθούν ανοικτοί διάλογοι, προκειμένου να δοθεί στους επισκέπτες η δυνατότητα να υποβάλλουν εξειδικευμένα ερωτήματα για τις συγκεκριμένες αγορές και για κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες.
 
Παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας όπου εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων Branding, Marketing, Μεταφοράς, Συσκευασίας, Εκτυπώσεων, Πιστοποιήσεων, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών εξαγωγών, επιδοτήσεων και ασφάλισης εξαγωγών, καθώς και των αντίστοιχωνΣυνδέσμων, θα συμμετέσχουν για να ενημερώουν τους επισκέπτες σχετικά με τα υποστηρικτικά προϊόντα και υπηρεσίες που είναι στην διάθεση των ελληνικών επισχειρήσεων για την ανάπτυξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων.  
 
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο  Metropolitan Expo στην Αθήνα.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.madeingreeceexpo.com

Παρόμοια άρθρα