Επίσκεψη Βιγλιάρη στην Άνω Μερά

Επίσκεψη Βιγλιάρη στην Άνω Μερά

 

 

 
Επίσκεψη στην Άνω Μερά Μυκόνου πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κος Φραντζέσκος Βιγλιάρης.
 
Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου "Ο κ. Βιγλιάρης έπειτα το πέρας της επίσκεψης του στο κοινοτικό διαμέρισμα της Άνω Μεράς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θέλησε να συναντηθεί με κατοίκους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, ενώ μίλησε για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες τόσο κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, όσο και την χειμερινή". 
 
"Προσβλέποντας και δημιουργώντας συνθήκες υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στους κατοίκους και το Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δεσμεύτηκε ότι θα επισκέπτεται ανά εβδομάδα την κοινότητα της Άνω Μεράς ώστε να μεταφέρει τα όποια προβλήματα εκδηλώνονται, στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Μυκόνου". 
 
'Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Άνω Μερά ο επικεφαλής της Επόμενης Μέρας συνάντησε μερίδα κατοίκων της περιοχής -Διβούνια- όπου ενημερώθηκε για τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες που διατηρούνται αυτή την περίοδο". 
 
"Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας της Άνω Μεράς κος Νίκος Ζουγανέλης. Κατα την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε αυτοψία του χώρου στον οποίο θα κατασκευαστεί η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ δόθηκε έμφαση στην τήρηση της νομιμότητας που θα πρέπει να διέπονται οι όποιες οικοδομικές εργασίες" καταλήγει το Δ.Τ.