Εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στην Μύκονο

Εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στην Μύκονο

 

 

Με αφορμή την σημερινή ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τελέστηκε το πρωί δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη της Μυκόνου. Στην Δοξολογία παρευρέθηκαν ο διοικητής της μονάδας κ. Δημήτρης Δομενικιώτης και αξιωματικοί της 6ης ΜΣΕΠ, η δημαρχεύουσα κα Γρυπάρη και ο αρχηγός της μείζονος μειοωηφίας κ. Φιορεντίνος, ο πρόεδρος της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης κ. Γυφτοκώστας κ.α. 
Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον διοικητή της 6ης ΜΣΕΠ στο Μνημείο των Πεσόντων στην παραλία και κέρασμα σε καφενείο του Γιαλού.
 
“Η αποστολή και διαρκής επιδίωξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης. Μόνο σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, αλλά και περιφερειακής συνεργασίας, είναι δυνατή η νηφάλια και ανεμπόδιστη ενασχόληση του ελληνικού λαού με παραγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες” αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα του ΓΕΕΘΑ.
 
«Με βάση αυτή την επιδίωξη, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ζουν, αγωνιούν και αγωνίζονται, προς όφελος της και προς όφελος του ελληνισμού γενικότερα, επισημαίνει το ΓΕΕΘΑ.
 
"Επιπλέον, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, εκφράζοντας τη διαρκή επιθυμία για ειρήνη και σταθερότητα της ελληνικής κοινωνίας, δρουν και σπεύδουν προς συμπαράσταση και προς όφελος των Ελλήνων, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. 
Σε μία περίοδο που η χώρα δίνει έναν πολυεπίπεδο και διαρκή αγώνα στα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το όραμα και τη διορατικότητα των στελεχών τους, με τηναγόγγυστη προσπάθεια των στρατευμένων νέων μας και τη συμπαράσταση όλου του ελληνισμού, βρίσκονται ανάμεσα στους κυριότερους συντελεστές για την πραγμάτωση των τεθέντων στόχων και επιδιώξεων της Ελλάδας.
21 η Νοεμβρίου, Ημέρα της Παναγίας: γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιορτάζει η Ελλάδα» καταλήγει το μήνυμα.
 
 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και σχετικό video