Επανέρχεται το Aqua Jewel στην γραμμή Τήνου - Σύρου

Επανέρχεται το Aqua Jewel στην γραμμή Τήνου - Σύρου

 

 


Δεκτό έγινε από τον Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νικόλαο Ζωίδη, το αίτημα του Δήμου Τήνου για επαναφορά του ενδοκυκλαδικού δρομολογίου του Aqua Jewel. Το δρομολόγιο συνέδεε την Τήνο με Σύρο και Άνδρο.

Το πρωινό δρομολόγιο του πλοίου μια φορά την εβδομάδα, διευκόλυνε την αυθημερόν μετάβαση των πολιτών της Τήνου στην Σύρο εξυπηρετώντας στις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες της πρωτεύουσας του Νομού.
 

Το αίτημα του Δήμου υποστηρίχθηκε και από τον Δικηγορικού Σύλλογο Σύρου και υπήρξε ανάλογη τροποποίηση  του συγκεκριμένου δρομολογίου.
 

Έτσι κάθε Πέμπτη στις 6.00 το πρωί υπάρχει και πάλι η δυνατότητα μετάβασης στην Σύρο  κάθε πολίτη της Τήνου και όχι μόνο.
 

Πιο συγκεκριμένα από 20/11/2013 και μέχρι 30/4/2014 το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA JEWEL» Σύρος – Τήνος Άνδρος, θα εκτελείται ως εξής:
 

Στις 23:59 της Τετάρτης αναχώρηση από Σύρο  με προορισμό την Τήνο.
 

Στις 01:00 της Πέμπτης αναχώρηση από Τήνο με προορισμό  την Άνδρο.
 

Στις 04:00 της Πέμπτης αναχώρηση από Άνδρο με προορισμό την Τήνο.
 

Στις 06:00 της Πέμπτης  αναχώρηση από Τήνο με προορισμό την Σύρο.
 

«Σε μια περίοδο που δυστυχώς οι υπηρεσίες συγκεντρώνονται στην πρωτεύουσα του Νομού μας θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τακτική, διαρκή και αμφίδρομη πρόσβαση για όλους» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Τήνου.