Διατροφή Αρνητικών Θερμίδων

Διατροφή Αρνητικών Θερμίδων

 

Θρέφονται δι’ αλφίτων, αλεύρων, όψου, ελαιών, τυρού, βολβών, λαχάνων και τραγημάτων, σύκων,
ερεβύνθων και κυάμων και ούτω διάγοντες βίον εν ειρήνη μετά υγείας, ως εικός, γηραιοί τελευτώντες άλλον
τοιούτον βίον τοις εγγονείς παραδόσουσι.
Γαλληνός

Χάστε κιλά, με την βοήθεια της Σωστής Διατροφής: Η διατροφή των «αρνητικών θερμίδων» (Νegative Calories Diet) βασίζεται στη θεωρία ότι ορισμένες τροφές κατά τη διαδικασία επεξεργασίας και αφομοίωσης τους από τον οργανισμό προκαλούν μεγαλύτερη δαπάνη ενέργειας απ’ ό,τι η ονομαστική ενεργειακή τους αξία. Δηλαδή σε τελικό απολογισμό, οι θερμίδες που μας παρέχουν είναι λιγότερες από αυτές που καταναλώνουμε για να τις πέψουμε. Οι συγκεκριμένες τροφές χαρακτηρίζονται ως «υψηλής ειδικής δυναμικής ενέργειας» και αποκαλούνται απλουστευμένα «τροφές με αρνητικές θερμίδες».

Το χάσιμο των περιττών κιλών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα προϊόντα που υπόσχονται θαύματα έχουν προ πολλού κριθεί και κατακριθεί και όλοι οι δρόμοι δείχνουν προς την έντονη άσκηση και φυσικά την ισορροπημένη και προσεγμένη διατροφή.

Αντί να ξοδέψετε τα χρήματά σας στις δεκάδες λιποδιαλυτικές κρέμες που κυκλοφορούν στα φαρμακεία και υπόσχονται φύκια και μεταξωτές κορδέλες, πάρτε μιά γεύση -κυριολεκτικά και μεταφορικά- από τις τροφές εκείνες που σας βοηθούν να χάσετε, περιττά κιλά, ανέξοδα και χωρίς παρενέργειες. Επίσης αντί να ξεκινήσεις μια καταστροφική δίαιτα Δυνάμωσε το Ανοσοποιητικό σου, με Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής [1] και απλώς διαλέξτε τροφές που αδυνατίζουν και ζήστε χωρίς καταναγκασμούς.

Γκρέιπφρουτ: Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες στην κλινική Scripps στην Καλιφόρνια, τρώγοντας μισό γκρέιπφρουτ, μιά ώρα, πριν από κάθε γεύμα, σας βοηθάει να χάσετε μέχρι και μισό κιλό τη βδομάδα. Το «παραδοσιακό» αυτό διαιτητικό φρούτο βοηθάει πραγματικά στην μείωση του λίπους και της χοληστερίνης, κυρίως χάρη στην πηκτίνη μιας ειδικής ίνας που συνδέεται με την λιποδιάλυση. Η ουσία ναρινγενίνη που περιέχεται στο πικρό εσπεριδοειδές έχει θαυματουργή δράση ενάντια στο λίπος. Η ουσία που ανήκει στα φλαβονοειδή επιδρά με έναν επαναστατικό τρόπο στο ήπαρ κάνοντάς το να καίει λίπος αντί να το αποθηκεύει σε μια διατροφή μα χαμηλά λιπαρά.

Αυτό σημαίνει ότι χωρίς μεγάλες αλλαγές στη διατροφή, αλλά σε λογικά πλαίσια, μια δόση ναρινγενίνης μπορεί να είναι αρκετή ώστε να αποτρέψει την περαιτέρω συσσώρευση περιττών κιλών ή ακόμη και να οδηγήσει σε μείωση του βάρους. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη C και κάλιο και δεν περιέχει καθόλου λίπος ή νάτριο. Τέλος, είναι περιέχει φυσικούς γαλακτοματοποιητές που καταπολεμούν το λίπος και τη χοληστερίνη. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με κανέλλα που μειώνει την πικρή γεύση του, χωρίς να προσθέσετε λευκή ζάχαρη, αλλά αν θέλετε βάλτε λίγη στέβια.


Διαβάστε τη συνέχεια στην http://enallaktikidrasi.com/