Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια-9.11.14

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια-9.11.14

 

 

ΚΡΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: H ιδιοσυγκρασία σου μετράει στο να έχεις μια μεγαλύτερη γνώση της κατάστασης που περνάς και βιώνεις γιατί δεν σου αρέσει να αφήνεις να σε σέρνουν από την μύτη ψευδαισθήσεις για οτιδήποτε σε περιτριγυρίζει.
Ερωτικά: Θέλεις να έχεις μια καλή σχέση για αυτό αφιερώνεσαι περισσότερο αλλά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι χρειάζεσαι και την αυτονομία σου σε κομμάτια που νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις. Με τον Αιγόκερω μπορεί να νιώθεις καταπίεση ή να σας δένουν υποχρεώσεις και εξαιτίας αυτών να είστε μαζί. Οπότε δεν είναι και πολύ εύκολη η κατάσταση γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι κάποια στιγμή θα νιώσεις κάπως και θα θέλεις να φύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεις την τράπουλα με στόχο την εξερεύνηση νέων πηγών και σίγουρα θα βρεθείς κάπου καλά, κυρίως μετά από ψάξιμο και ερωτήσεις. Όμως υπάρχει κάτι που σε δένει με το παρελθόν και δεν μπορείς εύκολα να ξεφύγεις. Για αυτό θα προτιμήσεις να κρατήσεις τις νέες πληροφορίες και να δράσεις την στιγμή που θα μπορέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Προσπαθείς να βρεις λύσεις που δεν θα βάζουν κατά κάποιο τρόπο όρια στην πρακτικές σου και αυτό σίγουρα σου δίνει την εμπιστοσύνη ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Η διαπραγμάτευση και η διεκδίκηση είναι για σένα το πιο σημαντικό σημείο.
Ερωτικά: Ανανεώνεσαι και ο αέρας αυτή της ανανέωσης είναι η επαφή με ένα άτομο που κατά κάποιο τρόπο σε βγάζει από τα πολύ στενά μονοπάτια και σε πάει στην λεωφόρο. Αυτός είναι ο λόγος που θέλεις να βρίσκεσαι κοντά του/της και ας ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να είστε όπως επιθυμείς, δηλαδή απόλυτα μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητήσεις επί των συζητήσεων και επαφές επί των επαφών μέχρι να σχηματίσεις μια σωστή άποψη γιατί είσαι σε ένα σημαντικό σημείο που πιθανόν να γίνει κάτι από αυτά που αναζητάς καιρό. Μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή και να κάνεις ανοίγματα που είναι απρόσμενα για τη δική σου προσωπικότητα, αλλά δεν αποκλείεται να δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να εκδηλώσεις την προσωπικότητά σου πιο εύκολα γιατί θα νιώσεις άνετα και θα έχεις σιγουριά. Οπότε θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις ακόμα περισσότερο με άτομα που πιθανόν σε δυσκόλευαν ή δεν σε άφηναν με τον τρόπο τους να εκδηλωθείς απέναντί τους. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου κάτι καλό θα γίνει και θα απολαύσεις όμορφα πράγματα.
Ερωτικά: Έχεις μια ιδιαίτερη ερωτική διάθεση που όλο και κάποιο/α θα ελκύσεις κοντά σου. Εξαιτίας της στάσης και του τρόπου που θα επικοινωνήσεις δεν μπορεί να μην σε λατρέψουν και κυρίως θα παίξεις με ένα Λιοντάρι που σε ακολουθεί κατά πόδας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές υποχρεώσεις και μάλιστα ο πήχης έχει ανέβει και ζητάνε από σένα πολλά, χωρίς να σημαίνει ότι έχεις τις αντοχές να τα κάνεις όλα. Τουλάχιστον θα έχεις μια μικρή εύνοια οπότε θα σε βοηθήσει να κερδίσεις αυτά που θέλεις κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Αναγκαστικά απομονώνεσαι για λίγο γιατί δεν θέλεις να ανακατεύεσαι με πολύ κόσμο χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα επικοινωνείς με κάποιους πολύ κολλητούς φίλους. Μάλλον θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος/η γιατί πρέπει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου ή οι ανάγκες του περιβάλλοντός σου ζητάνε να ασχοληθείς με πολύ πιο σοβαρά θέματα που κυρίως αφορούν ακόμα και σε ένα άτομο πολύ δικό σου.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ένα άτομο χωρίς όμως να του το δείχνεις. Προτιμάς να κινείσαι κάπως υπόγεια γιατί δεν θέλεις να σε πάρει χαμπάρι. Ο λόγος είναι ότι δεν σου έχει δείξει ανοικτά τα αισθήματά του και αυτό είναι που σε έχει τρελάνει και σε έχει κουράσει συγχρόνως. Κυρίως ο Τοξότης δεν παίζει ξεκάθαρο παιχνίδι μαζί σου και αυτό σε μπερδεύει πάρα πολύ. Επίσης παίζεις και με ένα μεγαλύτερο άτομο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά υπάρχει μια πλατωνική επαφή γιατί δεν ξέρεις ακόμα τι θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αμφιβολίες αν τελικά θα πρέπει να συμμετάσχεις σε ένα σχήμα, επειδή μπορεί να κρατάς θυμό που δεν σου πρότειναν αυτό που σου αξίζει. Θα πρέπει εσύ να μιλάς συνέχεια και να ενεργείς για σένα.

ΛΕΩΝ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Μοιράζεσαι διάφορες σκέψεις και συναισθήματα με πολύ κόσμο και αυτό σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η. Επειδή θα βρεθείς με πολύ κόσμο σήμερα και πιθανόν να συμμετάσχεις σε κάτι πολύ επιμορφωτικό. Άφησε τις έννοιες για την επόμενη ημέρα και τώρα απόλαυσε οτιδήποτε σου παρουσιαστεί.
Ερωτικά: Μερικές φορές αμφιβάλλεις αν αγαπιέσαι αληθινά από τον/την σύντροφό σου και αυτές τις ημέρες το σκέφτεσαι έντονα γιατί αυτά που ζητάς μπορεί να μην γίνονται. Ακόμα και μικρές χάρες να σου αρνούνται, εσύ θα νιώθεις μετέωρος/η. Όμως καλύτερα να το συζητήσεις γιατί μάλλον είναι της ιδέας σου ή των συνθηκών που επικρατούν. Με ένα Υδροχόο που είχατε περισσότερο φιλική σχέση θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις και περιμένεις να εισπράξεις τα αποτελέσματά τους. Παρόλο που έχεις εύνοια, νιώθεις ότι συνέχεια όλα πρέπει να «τα τραβάς από τα μαλλιά» κι αυτό σε κουράζει ή σε ενοχλεί υπερβολικά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις μια πληροφορία για να συνεχίσεις κάτι που ξεκίνησες και αυτό σίγουρα θα σε χαροποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Αναπροσαρμόζεις τον τρόπο που επικοινωνείς γιατί το βλέπεις ότι χρειάζεσαι και μια διπλωματική γραμμή για να ενταχθείς σε όλο το γενικό σύστημα της καθημερινότητάς σου, χωρίς συγκρούσεις, κόντρες αλλά και επικριτικά σχόλια.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο ή Τοξότη τις πιο πολλές φορές σου δημιουργεί μια μεγάλη έλξη αλλά κινείσαι με την αναπνοή κομμένη γιατί δεν είναι εύκολη η διαχείριση αυτής της σχέσης. Νιώθεις συνέχεια ότι δίνεις εξετάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπόλικη δουλειά αλλά δεν είναι απαραίτητο να τα καταφέρνεις. Υπάρχουν δυσκολίες με τους συνεργάτες που δε σε αφήνουν να δουλέψεις όπως θέλεις και ένα άτομο σε ανταγωνίζεται, αλλά τελικά θα καταλήξεις να τα βρείτε.

ΖΥΓΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ψυχολογική κατάσταση που αναγκαστικά θα σε πάει βαθιά για να ανακαλύψεις τις πτυχές σου που θέλουν εξερεύνηση. Οι σκέψεις σου θα γίνουν από εδώ και πέρα και για ένα μεγάλο διάστημα αρκετά προσωπικές και ίσως να έχουν και μεγάλο πάθος.
Ερωτικά: Χρωματίζεις τα συναισθήματά σου με μια ένταση που δεν είχες άλλες φορές. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να έχει χωριστεί στην μέση και να είσαι σε προβληματισμό για μια σχέση που κρατάς εδώ και καιρό και από την άλλη σε ενδιαφέρει και ένα άλλο άτομο και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το διαχειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά, από εδώ και πέρα, θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σου και θα προσπαθήσεις να βγεις από αδιέξοδα με τρόπο που ίσως να μη θέλεις ούτε εσύ. Μπορεί να καταφύγεις σε δανεισμό ή σε επαφή με Τράπεζες που σίγουρα θα σε αγχώνει. Μην φοβάσαι όμως γιατί κάπως θα βρεις μια άκρη που θα σε ξελασπώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Συναντάς πολλά άτομα και θα πρέπει να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Πιθανόν με αυτά να κάνετε κάτι από κοινού και να πρέπει εσύ να αποφασίσεις ή να επιλέξεις για μια συγκεκριμένη κατάσταση και ίσως γίνουν υπερβολές. Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σου από σήμερα θα ενισχύσει την μυστική σου φύση και θα σε κάνει να εξερευνήσεις ακόμα περισσότερο τα βάθη όλων των θεμάτων.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι μπορεί να υπάρχει ένας παραλογισμός και να μην ξέρεις τι θα πρέπει να πιστέψεις και τι δεν θα πρέπει να πιστέψεις. Για αυτό να προσπαθήσεις να κρατήσεις μια ισορροπία σε αυτά που τάζει ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με πολλά και διάφορα πρόσωπα και χώνοντας την μύστη σου παντού θα βγάλεις λαυράκι γιατί θέλεις να πέσεις πάνω στο σωστό άτομο που θα ξεκλειδώσει και θα σου δώσει την σωστή γνωριμία στο πιάτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Το να συζητάς για κάτι που θέλεις να υλοποιήσεις δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη και μάλιστα γρήγορα γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι συνέχεια ένα πρόσωπο που μάλλον παίζει πίσω από την πλάτη σου όχι απαραίτητα άσχημα παιχνίδια αλλά μάλλον φοβάται να ανοίξει τα χαρτιά του απέναντί σου γιατί δεν ξέρει πως θα αντιδράσεις. Θα τον/την θέλεις ή θα κτυπήσεις φιλικά τον ώμο και θα πεις ότι καλύτερα να παραμείνετε φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και αυτό από την μια σου κάνει καλό γιατί σε βάζει στα βαθιά και από την άλλη, επειδή μπορεί να νιώθεις θυμό και βάρος από κάτι που δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, πριν βιαστείς, ψάξε να βρεις τρόπο για να δικαιωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξεχωρίσεις από το σωστό ή το λάθος. Για αυτό φρόντισε να μην παίζεις ρόλο διπλό και να έχεις όσο μπορείς ξεκάθαρες απόψεις γιατί θα μπερδευτείς αλλά και θα μπερδέψεις και τους άλλους.
Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο θα είναι αρκετά πιεστική γιατί κάποιες φιλοδοξίες και σκέψεις που έχεις ανάγκη να εκφράσει, το άλλο το πρόσωπο πιθανόν να μην το κάνει και να έχεις μεγάλες κόντρες και αντιρρήσεις. Ηρέμησε και μην έχεις ανασφάλεια. Ο Τοξότης μπορεί να αλλάξει από φιλικό επίπεδο και να γίνει πολύ ερωτικός. Μην σε τρομάξει γιατί όλα μπορούν να γίνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Βιάζεσαι γιατί πιστεύεις ότι όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Οι επαφές και οι πληροφορίες σου χρειάζονται για αυτό μην στέκεσαι σε μια μόνο συγκεκριμένη γνωριμία, γιατί θέλεις πολλές για να φτάσεις στο ζητούμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Αντλείς από τους γύρω σου την καλή ενέργεια και μπαίνεις και εσύ μέσα στο παιχνίδι. Μην αφήνεις να επικρατήσει η μαυρίλα δεν σου αξίζει. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και κυρίως να μιλήσεις με άτομα που έχεις χαθεί και χρειάζονται την παρουσία σου αλλιώς μπορεί να παρεξηγηθείς.
Ερωτικά: Αναπαράγεις κάποιες καλές εικόνες μέσα στο μυαλό σου για να μπορείς να συνεχίσεις να συνυπάρχεις με ένα άτομο που μερικές φορές δεν στέκεται όπως το θέλεις. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό υπάρχουν πολλά θέματα που χρειάζεται να λύσετε, αλλά μην το βάζεις κάτω γιατί είναι η ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις καταλάβει ότι κάποιες κινήσεις που έκανες με πρόσωπα σε οδήγησαν στο να θέλουν να σε εξαρτήσουν για να μην μπορέσεις να σηκώσεις κεφάλι. Επιθυμείς να πετάξεις από πάνω, αλλά ίσως να φοβάσαι τις αντιδράσεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Μιλάς και ανοίγεις τα χαρτιά σου όχι ότι είναι κακό αλλά χρειάζεται να μάθεις να κάνεις διακρίσεις και κυρίως να ξεχωρίζεις με τι είδους φίλους μπορεί να περάσεις καλά και να μην έχεις κόντρες και ανταγωνισμό. Σου παίρνει καιρό αλλά όταν το αναγνωρίσεις μετά δεν το αναιρείς με τίποτε.
Ερωτικά: Θέλεις με κάποιο τρόπο να νιώσεις ελεύθερα και πάνω από όλα πολύ βολικά με τον εαυτό σου αλλά και με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν είσαι μόνος/η θα φλερτάρεις με ένα μοναδικό τρόπο γιατί θα νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Αν είσαι όμως σε σχέση θα χρειαστεί να προσέξεις για να μην παρεκτραπείς όπως επίσης να μην μιλήσεις σε ακατάλληλο άτομο που πιθανόν να σε εκθέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες πληροφορίες θα σε φέρουν σε μια κατάσταση πολύ άνετη και εύκολη με τους γύρω σου και κυρίως με συνεργάτες ή με το αφεντικό σου γιατί θα μάθεις ότι λέει καλά λόγια για σένα και αυτό θα σε ευχαριστήσει.


MykonosDaily.gr σε συνεργασία με το gossip-tv.gr