Διαγωνισμός ζωγραφικής για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης ευχετήριας κάρτας

 Διαγωνισμός ζωγραφικής για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης ευχετήριας κάρτας

 

 

 


Η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σε συνεργασία με τους «Ερευνητές» της Καθημερινής, προσκαλεί και φέτος το κοινό να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της πρεσβείας.

«Η Μουσική των Χριστουγέννων» είναι το θέμα του μεγάλου διαγωνισμού ζωγραφικής, ο οποίος απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.
Η κάρτα που θα διακριθεί στο διαγωνισμό θα ταξιδέψει με τη σφραγίδα της πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πάρα πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.  Επιπλέον, ο νικητής θα ταξιδέψει για 4 ημέρες στο Χριστουγεννιάτικο Μόναχο και θα παρακολουθήσει από κοντά την κλασική παράσταση του «Καρυοθραύστη».

Πώς θα πάρετε μέρος;

Ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Το έργο θα πρέπει να σχεδιαστεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις). Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.ά.) είναι ελεύθερη. Θα στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr-100@athe.diplo.de μέχρι την Παρασκευή 28/11/2014 και ώρα 11π.μ..

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση τηλ. και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο.

Νικητές και βραβεία

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά  την Τετάρτη 03.12.2014. Το ονοματεπώνυμο του πρώτου νικητή/τριας θα δημοσιευτεί στο εσωτερικό της κάρτας, ενώ τα 4 πρώτα σχέδια που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στους «Ερευνητές» το Σάββατο 20.12.2014.

1ο βραβείο
Ένα 4ήμερο ταξίδι από τις 19 έως 23 Δεκεμβρίου 2014 του/της  νικητή/τριας με τον γονέα ή κηδεμόνα του στο Μόναχο (περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα Μόναχο μετ’ επιστροφής και ξενοδοχείο με πρωινό για 4 νύχτες προσφορά της Lufthansa και της πρεσβείας αντίστοιχα) και 2 εισιτήρια για την παράσταση ο «Καρυοθραύστης».

Βραβεία 2-5
Υπέροχα Μουσικά κουτιά.

Βραβεία 6-10
Δωροεπιταγές αξίας 15 ευρώ από το βιβλιοπωλείο  «Notos Βοοks» στην Αθήνα. Ισχύουν  για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα μέχρι τις 31.12.2014

Βραβεία 11-15
Διπλές προσκλήσεις για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Βατραπούνζελ» της ομάδας Θέατρο Ρετρό στο θέατρο Πόλη στην Αθήνα.

Βραβεία 16-20
Ποδοσφαιρικές μπάλες ή sac voyage προσφορά της εταιρίας «Haribo».


MykonosDaily.gr σ εσυνεργασία με την http://www.naftemporiki.gr/