Δωρεάν υπηρεσίες από Τήνιο γιατρό στους συνταξιούχους του νησιού

Δωρεάν υπηρεσίες από Τήνιο γιατρό στους συνταξιούχους του νησιού

 

 

 

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοϊδρυθέντος Σωματείου Συνταξιούχων Τήνου συναντήθηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κροντηράς. 
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στέγαση του Σωματείου, τη λειτουργία των κοινωνικών δομών Τήνου (Κοινωνικό Φαρμακείο, Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, ΚΑΠΗ και άλλες δράσεις που θα ανακουφίσουν τους συνταξιούχους), ενώ ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ίδρυση του Σωματείου και την αξιοποίηση του δυναμικού των Τηνιακών συνταξιούχων για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.  
 
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Σωματείου για την πρωτοβουλία οργάνωσής τους και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο Σωματείο με πρόθεση για αγαστή συνεργασία, προς όφελος των συνταξιούχων που πλήττονται από την οικονομική κρίση. 
 
Στη συνάντηση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, παραβρέθηκε και ο Τήνιος ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, κ. Παρασκευάς Μαραγκός, ο οποίος ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ., ότι, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων που ήδη πραγματοποιεί στο νησί,  θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του για τα μέλη του Σωματείου. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Μαραγκό για τη συνολική προσφορά του στους δημότες.