Για ένα πιο ωραίο στήθος!

Για ένα πιο ωραίο στήθος!

 

 

 

Αυξητική μαστού

  Αφορά την αισθητική αποκατάσταση του όγκου του σημαντικότερου συμβόλου ερωτισμού στη γυναίκα, του μαστού. Στόχος της είναι η διόρθωση του όγκου και η αποκατάσταση ασυμμετριών (ανισομαστία). Σε σπάνιες περιπτώσεις οι τεχνικές της αυξητικής μαστού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αποκατάσταση συγγενών ανωμαλιών στο Θώρακα (σύνδρομο Poland).

Για την αποκατάσταση του όγκου έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί διάφορα υλικά, με επικρατέστερη τη χρήση σιλικόνης σε μορφή συνεκτικής γέλης (cohesive gel). Οι ιδιότητες του συγκεκριμένου βιοϋλικού έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο, με πολυάριθμες μελέτες και μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να μιλάμε για ασφάλεια στη χρήση και απουσία κινδύνου εμφάνισης νεοπλασιών.

Εκτός από τη σιλικόνη, έχουν χρησιμοποιηθεί και μακρομόρια (Macrolane) ή και αυτόλογο λίπος με καλά αποτελέσματα. Η επιλογή του κατάλληλου υλικού αποτελεί απόδειξη συνδυασμού βαθιάς γνώσης και τεχνικής κατάρτισης του πλαστικού χειρουργού. Αυτό διότι το κάθε γυναικείο σώμα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μορφολογία στο θώρακα που επιβάλλουν σε κάθε περίπτωση χρήση συγκεκριμένης μεθόδου ή και συνδυασμό τους.

Τα ενθέματα σιλικόνης μπορούν να διακριθούν ανάλογα με την επιφάνειά τους σε λεία και τραχείας επιφανείας, ανάλογα με το υλικό τους σε μαλακής σιλικόνης και συνεκτικής σιλικόνης, ανάλογα με το προφίλ τους σε υψηλού, μέσου ή χαμηλού προφίλ και ανάλογα με το σχήμα σε στρογγυλά και ανατομικά (σχήμα σταγόνας).

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.iator.gr