Δεμένο το ΠΡΕΒΕΛΗΣ «εγκλωβισμένη» η άγονη γραμμή

Δεμένο το ΠΡΕΒΕΛΗΣ «εγκλωβισμένη» η άγονη γραμμή

 

 


Να αναλάβουν τις ευθύνες τους καλεί τους υπεύθυνους ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος για την καθυστέρηση έναρξης δρομολογίων του ΠΡΕΒΕΛΗΣ το οποίο παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Ρόδου.
 
«Παρά το γεγονός ότι για το προσεχές τρίμηνο υπήρξε πρόσφατα, από τον Υπουργό Ναυτιλίας, απόφαση ανάθεσης των δρομολογίων στο πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» για την άγονη γραμμή της Δωδεκανήσου και της σύνδεσής της με την Κρήτη, το καράβι παραμένει δεμένο στη Ρόδο» τονίζει ο κ. Κόκκινος επισημαίνοντας ότι «η ταλαιπωρία και ο αποκλεισμός που βιώνουν οι κάτοικοι της Δωδεκανήσου προκαλεί οργή και αγανάκτηση». 
 
Οι τελευταίες πληροφορίες, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, μιλούν για καθυστέρηση υπογραφής και πληρωμής των ενταλμάτων για τα δρομολόγια που θα πραγματοποιήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα το πλοίο. 
 
Ο κ. Κόκκινος ζητά να καμφθεί η γραφειοκρατία και η ολιγωρία και να ξεκινήσει άμεσα το πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» τα δρομολόγια του. 
 
«Οι συγκοινωνίες αποτελούν κοινωνικό αγαθό και οι νησιώτες μας δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας» καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης .