Σεμινάριο για θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στη Μύκονο

Σεμινάριο για θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στη Μύκονο

 

 


Την διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών στη Μύκονο, από 28 έως 29 Νοεμβρίου διάρκειας 10 ωρών πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων στο γραφείο του στη Μύκονο. Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 16:00 - 21:00 & Σάββατο 29 Νοεμβρίου 09:00 - 14:00.
 
 
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία (υπουργική απόφαση 14708/17-08-2007), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών. 
 
 
Το σεμινάριο αφορά το προσωπικό που παράγει, επεξεργάζεται αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί ή πουλάει τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.α.
 
Το κόστος συμμετοχής είναι 70€ κατ' άτομο για την εκπαίδευση, με επιπλέον 30€ για το παράβολο  υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Θα ακολουθήσει γραπτή αξιολόγηση από τον ΕΦΕΤ για την έκδοση των πιστοποιητικών παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον  κα. Κατερίνα Κουνάνη (τηλέφωνο 22890 23937)