Κεφτέδες γιαχνί με πράσο και σέλινο

Κεφτέδες γιαχνί με πράσο και σέλινο

 

 



Υλικά

500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος

3-4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 αυγά

½ κούπα τραχανά

1/5 κούπα μαϊντανό

1 φλυτζανάκι καφέ λάδι

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

    Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε κεφτέδες.
    Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 1 φλυτζανάκι λάδι, 1 κιλό πράσα πλυμένα και χοντροκομμένα και 1 ματσάκι σέλινο πλυμένο και κομμένο.
    Μόλις μαραθούν βάζουμε αλάτι, πιπέρι και 200 γρ χυμό ντομάτας.
    Ανακατεύουμε και βάζουμε 1 κούπα βραστό νερό.
    Από πάνω βάζουμε τους κεφτέδες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν οι κεφτέδες μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του το φαγητό.

Καλή σας όρεξη!

MykonosDaily.gr σε συνεργασία με το http://www.flowmagazine.gr