Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 26-10/1-11-2014

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 26-10/1-11-2014

 

 

 
Αυτή η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου και το ξεκίνημα του Νοεμβρίου έχει πολύ έντονα το στίγμα του Σκορπιού. Σε αυτό το άκρως μυστηριακό και βαθιά παθιασμένο ζώδιο δεν βρίσκεται μόνον ο Ήλιος, αλλά και ο Κρόνος και η Αφροδίτη. Η Δήμητρα είναι επίσης εδώ και θα μεταναστεύσει στον Τοξότη στις 27 Οκτωβρίου. Αυτή η πολυαστρία στον Σκορπιό, όπως αναφέρει αναλυτικά το oroskopos.tv θα φέρει έντονα φαινόμενα και γεωλογικά, και στον καιρό, αλλά και σε επίπεδο συναισθημάτων. Επίσης θα φέρει πολλές κοινωνικές ανακατατάξεις και κινδύνους, με το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει σε πολλές γωνιές του πλανήτη. Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας.
 
Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, εγκαταλείποντας τον Τοξότη. Ο παρορμητικός σταυρός, Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι υποδέχονται τον Θεό του πολέμου και έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν πιο ενεργά με την ζωή τους και τις φιλοδοξίες τους, αλλά θα έχουν και αυξημένα νεύρα, απαιτήσεις και διάθεση για ξεκαθαρίσματα.
 
Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου η Δήμητρα περνάει στον Τοξότη και ολοκληρώνεται με όψη ακριβείας το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Η ημέρα είναι πολύ ερωτική, γεμάτη χαρά και διάθεση για ονειροπόληση. Οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι, οι Ιχθείς και οι Σκορπιοί πλέουν στα βαθιά νερά του έρωτα και έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος στην σχέση τους, να αφεθούν σε νέες γνωριμίες και να χαρούν την αγάπη. 
 
Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η όψη τριγώνου ανάμεσα στον ήλιο και τον Ποσειδώνα. Κριοί, Λέοντες κυρίως και Τοξότες απολαμβάνουν μια μέρα υψηλής δημιουργικότητας και έχουν όλες τις καλές προοπτικές μπροστά τους, ειδικά αν ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με προωθημένα πεδία ή με την τέχνη .
Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου η Σελήνη από τον Αιγόκερω δυσκολεύει την επικοινωνία, κάνοντας τετράγωνο με τον Ερμή, σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Είναι μια μέρα που όλος ο ζωδιακός έχει την τάση να σκέφτεται εγωιστικά, άρα δύσκολα θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από ρήξεις και εντάσεις.
 
Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου έρχεται ένα πολύ θετικό εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου το οποίο επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με την γραφειοκρατία, τα δάνεια, τις υποχρεώσεις μας προς το κράτος. Ειδικά οι Αιγόκεροι έχουν μια εξαιρετική ημέρα που θα την χαρούν καθώς οι προσπάθειές τους στον τομέα της δουλειάς τους επιβραβεύονται έντονα.
 
Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου έχουμε Σελήνη Πρώτου Τετάρτου στον Υδροχόο, γεγονός που βοηθάει πολύ όλα τα ζώδια να έρθουν σε επαφή με καινοτόμες ιδέες και να αναπτύξουν διανοητικά ταλέντα. Το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή – που εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον Ζυγό, θα μας δημιουργήσει καλή σχέση με το παρελθόν και πιθανόν να φέρει κοντά παλιούς συντρόφους.
 
Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Σκορπιό και τον Δία από τον Λέοντα, κάτι που ευνοεί όλες μας τις προσπάθειες για επέκταση, ωστόσο όχι με την δύναμη που θα θέλαμε, μιας και η Σελήνη από τον Υδροχόο θα κάνει αντίθεση με τον Δία, δημιουργώντας εμπόδια και αγκυλώσεις.