Κώστας Σκανδαλίδης για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου;

Κώστας Σκανδαλίδης για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου;

 

 

Πολλές είναι οι ζυμώσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό ενόψει των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και τις προσχωρήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Οι ζυμώσεις δεν αφορούν μόνο το αν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο στο Νότιο Αιγαίο, στις Περιφερειακές Εκλογές, αλλά και το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί αυτού. Ο σημερινός Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης είναι μέχρι σήμερα ένα από τα επικρατέστερα ονόματα, παρά τις όποιες εσωτερικές αντιδράσεις υπάρχουν. Ενώ και άλλα πρόσωπα του συνδυασμού του δείχνουν να ενδιαφέρονται να τον διαδεχθούν στην ηγεσία. Από την άλλη πλευρά και ο κ. Κόκκινος δεν φαίνεται διατεθιμένος, προς το παρών τουλάχιστον, να ενστερνιστεί μια τέτοια συνεργασία. Πέρα όμως της διάθεσης των σημερινών αιρετών της Περιφέρειας, ένα ακόμη πρόσωπο φαίνεται να "γλυκοκοιτάζει" την θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.  

 

Ο λόγος για τον πρώην Υπουργό κ. Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr εδώ και αρκετό καιρό στους διαδρόμους του κεντρικού κτηρίου του ΠΑΣΟΚ ψιθυρίζεται ότι «ο Κώστας Σκανδαλίδης συζητά με το ΣΥΡΙΖΑ». Παράλληλα δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο κ. Σκανδαλίδης είναι πιθανόν να επιστρέψει στις ρίζες του (έχει γεννηθεί και έχει ζήσει στην Κω) και να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Το γεγονός σύμφωνα με την ιστοσελίδα, επιβεβαιώνει δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από εταιρεία φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα του Κ. Σκανδαλίδη να φιγουράρει στην κορυφή των υποψηφίων.