Ο ΜοίκοΝΟΣ πάει σχολείο με... κάδους ανακύκλωσης!

Ο ΜοίκοΝΟΣ πάει σχολείο με... κάδους ανακύκλωσης!
 
Κάδους ανακύκλωσης τοποθέτησε στα σχολεία ο Αστικός Συνεταιρισμός "ΜοικοΝΟΣ". Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνεταιρισμός Μοίκονος, τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης σε όλα τα σχολεία του νησιού με την έγκριση της Δημοτικής Αρχής.
 
Ένας στόχος που είχε τεθεί από την ίδρυση του συνεταιρισμού ολοκληρώνεται. Την περσινή σχολική χρονιά η πλειοψηφία των σχολείων είχαν επισκεφτεί την αποθήκη του συνεταιρισμού , όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν σχετικά με την λειτουργία του Μοίκονος και τα οφέλη της ανακύκλωσης.
 
Με την δωρεά  του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ στη μνήμη του Τάσου Λοΐζου, καταφέραμε να τοποθετήσουμε τους κάδους. Είναι ιδιαίτερη η τιμή σύλλογοι με παρουσία και έργο στο νησί να αγκαλιάζουν και να επικροτούν δράσεις του Μοίκονος.
 
Ο Μοίκονος νοιώθει την υποχρέωση και την ανάγκη να εξασφαλίσει στα παιδιά του νησιού όλες τις συνθήκες που θα τους δώσουν  την ευκαιρία να  δημιουργήσουν ένα καλύτερο περιβάλλον , έτσι όπως όλοι ονειρευόμαστε.
 
Ευχαριστούμε όλους τους δασκάλους και καθηγητές που στέκονται στο πλευρό των παιδιών μας , βοηθώντας με κάθε τρόπο στην εμπέδωση της ανακύκλωσης και της συνεργατικότητας. Συνεχίζουμε μαζί!