Τα ζώδια σήμερα

Τα ζώδια σήμερα

 

 

 

ΚΡΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Προσπαθείς να συμφωνήσεις με όλους γιατί κάτι σε σπρώχνει να δημιουργήσεις συμφωνίες ή όμορφες καταστάσεις με τους γύρω σου τηρώντας όλες τις υποσχέσεις που έχεις δώσει.

Ερωτικά: Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις μόνος /η σου γιατί χρειάζεσαι να ακούσεις περισσότερο την καρδιά και τα αιτήματα του/ης συντρόφου σου. Τότε θα αντιληφτείς πως πρέπει να λειτουργήσεις για να έχεις την επιτυχία, το ενδιαφέρον που έχεις ανάγκη για να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου αλλά και να γίνεις ευτυχής.

Οικονομικά & Καριέρα: Σε όλα τα επίπεδα χρειάζεσαι συνεργασία και ισορροπία γιατί με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις την επιτυχία που κυνηγάς εδώ και καιρό. Για αυτό σε συμφέρει να κάνεις συμφωνίες ακόμα και με άτομα που δεν συμβιβαζόσουν παλιά. Πιθανόν εκεί να βρίσκεται και το μυστικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Αναθεωρείς όλες τις απόψεις που πιθανόν να έχεις περί ατομικότητας και αποφάσεων που παίρνεις αποκλειστικά μόνος/η γιατί τελικά είναι πολύ πιο συμφέρον αυτή την στιγμή να έχεις βοήθεια από άλλα άτομα και να μοιράζεσαι ακόμα και με φίλους αρκετά από τα θέματα που έχεις. Η αρμονία και η ομορφιά σώματος και ψυχής είναι το ζητούμενό σου.

Ερωτικά: Κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για να επικοινωνήσεις με το άτομο που είστε μαζί και να αφουγκραστείς τις ανάγκες του. Η σκοπιμότητα που υπάρχει μερικές φορές από την πλευρά σου αυτή την στιγμή μάλλον έχει εξαφανιστεί γιατί έχεις αφεθεί και μπορείς να εμπιστευτείς καλύτερα τον Κριό ή τον Ζυγό.

Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεσαι σε κάποια δύσκολα θέματα και προσπαθείς να έχεις ευελιξία. Όμως δεν είναι εύκολο να κάνεις ανοίγματα γιατί φοβάσαι να ρισκάρεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Θα βιώσεις κάτι πολύ καλό που θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις και να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αυτή την στιγμή. Η καλή επικοινωνία με φίλους θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για να νιώσεις την ενότητα και την ισορροπία μέσα σου. Η απάντηση για μια μεταγραφή ή για την έναρξη ενός μαθήματος που θέλεις πάρα πολύ θα σου χρησιμεύσει σαν εμπειρία.

Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου όλα αυτά που πρέπει να πεις για να πετύχεις ακόμα μια καλύτερη προσέγγιση που θα σε βγάλει από κάποια αδιέξοδα. Αν σχετίζεσαι με τον Ζυγό θα πετύχεις την πλήρη αρμονία μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο θα βελτιώσεις την επικοινωνία σου γιατί θα μιλήσετε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει πολύ παραπάνω, κυρίως αν βρεθείς με άτομα που έχετε κοινή αντίληψη και ιδέες που σε φέρνουν πιο κοντά στην υλοποίηση κάποιων πραγμάτων ή την απόκτηση ρευστότητας. Οι συμμαχίες σε βοηθάνε και είναι σκόπιμο να καταλάβεις για το δικό σου το συμφέρον ότι είναι αναγκαίες. Χωρίς βέβαια να σε δεσμεύουν οι κινήσεις που θα κάνουν οι άλλοι με τους οποίους μπορεί να έχεις διαφορές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Θα παραμερίσεις την εσωστρέφειά σου, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και θα βγεις μπροστά. Δεν θα αρκεστείς μόνο στις εμπειρίες των συναισθημάτων σου αλλά θα έχεις μια πιο ανάλαφρη, επικοινωνιακή πλευρά και μέσα από αυτή θα επέλθει η εξέλιξη σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Ερωτικά: Νιώθεις αναστάτωση και έχεις πολλά να κάνεις και να πεις. Ενώ θέλεις να φλερτάρεις ακόμα κι αν είσαι σε σχέση, δεν επιθυμείς να χάσεις και την ασφαλιστική σου δικλείδα. Κυρίως με τον Αιγόκερω θα γίνουν πολλά και διάφορα γιατί θα χρειαστεί να κινηθείς σε ένα επίπεδο πολυδιάστατο και επικοινωνιακό και πιθανόν να το κρίνει αυστηρά. Ο Κριός σε βάζει στο πεδίο του, πράγμα καθόλου εύκολο.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να αφήνεις τίποτε στην τύχη για αυτό θα προσπαθήσεις να μεθοδεύσεις με διαφορετικό τρόπο όλες τις επαφές σου για να χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Η προσπάθεια πάντως μετράει άσχετα από το αποτέλεσμα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ίσως έχεις κάποιες ξαφνικές απώλειες ή διακοπές σε οτιδήποτε θεωρείται παλιό ή πολύ νεωτεριστικό.

 

ΛΕΩΝ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Έχεις όρεξη να κάνεις πολλά για αυτό επικοινωνείς με πολύ κόσμο και θα αναλάβεις έστω και τυπικά να κάνεις κάποιες δημόσιες σχέσεις οι οποίες σου κάνουν και εσένα καλό γιατί σου ανοίγουν νέες δρόμους και σε βοηθούν να αποκτήσεις πολύτιμες εμπειρίες έστω και μόνο από πληροφορίες.

Ερωτικά: Βάζεις όλη στου την τέχνη για να ξελογιάσεις στην κυριολεξία ένα άτομο που θέλεις να το φέρεις στα νερά σου και θα το καταφέρεις. Όταν θέλεις εσύ, κανένας και καμιά δεν μπορεί να σου ξεφύγει. Ο Ζυγός πάντως θα αναγκαστεί από αυτή σου την συμπεριφορά να αναθεωρήσει και πιθανόν και να συγχωρήσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις στροφή προς την επιτυχία και αυτό θα το νιώσεις έντονα, αρκεί να ακολουθείς τις επιταγές της τρέχουσας πραγματικότητας. Πάντως επειδή έχεις μεγάλη χρησιμότητα σαν άτομο σίγουρα δεν μπορείς να δουλεύεις εθελοντικά ή από αγάπη για την πατρίδα γιατί μερικές φορές έχεις ανάγκη να είσαι το επίκεντρο. Πάντως μια δουλειά που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρωτοτυπία και πολύ δυνατές πρωτοβουλίες σου αλλάζουν την δυναμική μιας κατάστασης. Η ζωντάνια είναι αυτή που σε βοηθάει αλλά και το ρίσκο σε νέα πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Χρειάζεσαι μια μεγάλη ανανέωση για αυτό θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να επικεντρωθεί εκεί. Είναι το πιο εύκολο πράγμα για σένα να καταλάβεις τι σημαίνει αρμονία και ομορφιά στην ζωή. Μην αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες γιατί θα αναγκαστείς μετά να κάνεις μεγάλες υποχωρήσεις εξαιτίας τους.

Ερωτικά: Αν κινηθείς με εξυπνάδα θα κατακτήσεις τον Κριό χωρίς καν να το καταλάβει. Η εκτίμησή σου προς τον Σκορπιό άλλες φορές υπάρχει και άλλες φορές όταν το παιχνίδι χοντραίνει με μεταξύ σας αντιπαραθέσεις, δοκιμάζεται. Το πιο σημαντικό είναι όμως να αναλαμβάνεις την ευθύνη που ίσως έχεις για τις κόντρες ανάμεσά σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Το ενδιαφέρον σου για να κερδίσεις χρήματα είναι πολύ έντονο για αυτό θα αναζητήσεις μια συνεργασία η οποία θα σε σώσει εκτός από την μεγάλη κούραση και από καταστάσεις που δεν είναι εύκολες για σένα να διαχειριστείς.

 

ΖΥΓΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Σήμερα συντονίζεσαι πιο εύκολα με κάθε τι που πηγαίνει αρμονικά με την ζωή σου και με οτιδήποτε εκτιμάς ή αγαπάς. Η κατεύθυνση που θα έχεις είναι να συγκεντρώσεις μεγάλες ποσότητες ενέργειας και να τις διαχύσεις γύρω σου για να είσαι στο επίκεντρο και πιο δημοφιλής.

Ερωτικά: Προσπαθείς να συμβιβάσεις πολλά ασυμβίβαστα γιατί χρειάζεσαι κάτι καινούργιο για να βγεις πιο εύκολα από μια καταπιεστική σχέση. Τον τελευταίο καιρό δεν αντέχεις πολύ άγχος ή επιβολή γνώμης από το άλλο άτομο. Επειδή όμως το παιχνίδι μπορεί να είναι άνισο και να υπερτερεί, ιδίως αν είναι Κριός, δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και θα πάρεις πίσω αυτό που αξίζεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την ατομικότητα αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να την αποκτήσεις γιατί έχεις ανάγκη πάντα από συνεργάτες ή από άτομα που να καταλαβαίνουν τις προθέσεις σου και να ανταποκρίνονται άμεσα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί θέλεις να κατευνάσεις καταστάσεις και να γυρίσεις όλα τα θέματα υπέρ σου και για αυτό ίσως η σχέση με ένα Ζυγό, κυρίως μέσα στην καθημερινότητα, να είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.

Ερωτικά: Επωφελείσαι από κάποιες σχέσεις για αυτό θα βάλεις τα δυνατά σου για να φανείς όσο μπορείς αρεστός/η ακόμα και σε άτομα που δεν τα πήγαινες καλά μαζί τους. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα ένα Κριό. Η επαφή μαζί του έτσι και αλλιώς είναι μοιραία. Προσπάθησε να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που έχεις και πάνω από όλα μην συγκρίνεσαι με άλλα άτομα ή κρίνεις τη σχέση σου με βάση το τι κάνει κάποιο άλλο ζευγάρι γιατί τη φθείρεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Φοβάσαι να μιλήσεις ανοικτά και προτιμάς να παίζεις παιχνίδια, ακόμα και όταν δεν θέλεις να βρίσκεσαι με συγκεκριμένα άτομα που είναι αρκετά ανταγωνιστικά προς εσένα. Πάντως αυτή την περίοδο αν δουλέψεις με ένα πνεύμα συνεργασίας θα καταφέρεις περισσότερα πράγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Έχεις μπει σε ένα μονόδρομο που πρέπει να ακολουθήσεις γιατί αλλιώς θα χαθείς. Η ψυχή σου χρειάζεται προστασία αλλά και επικοινωνία γι' αυτό θα βρεθείς πιο εύκολα με κόσμο και με άτομα που ταιριάζεις καλύτερα. Η άσκηση, ο καλλωπισμός και γενικά οτιδήποτε σου δίνει ευεξία και ευχαρίστηση είναι απαραίτητα.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να μοιραστείς ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα γιατί περνάς μια φάση συντροφικότητας. Αυτό θα σε φέρει πιο κοντά με Κριό, Δίδυμο, Λιοντάρι και Ζυγό. Προσπάθησε να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει και το άλλο πρόσωπο για να έχετε την καλή επαφή που αναζητάς.

Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με συνεταιρισμούς και συνεργάτες θα πάει πολύ καλά γιατί θα δοκιμάσεις να βγεις περισσότερο προς τα έξω και θα φανούν τα ταλέντα σου. Να περιμένεις χρήματα γιατί όλο από κάπου θα εμφανιστούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Γενικά: Είναι μια ημέρα που χρειάζεται να χειριστείς διπλωματικά όλη την πίεση από τις επαφές και τις πολλές δουλειές με τον κόσμο γύρω σου. Όσο πιο πολύ κατανοείς και μπαίνεις στο παιχνίδι των άλλων τόσο περισσότερο θα βρίσκεις λύσεις. Πρόσεξε μόνο τις εκρήξεις ή κάποιες υπερβάσεις που χρειάζεται να κάνεις για να ξεφύγεις από τις κατεστημένες σου απόψεις.

Ερωτικά: Σκέφτεσαι τον Κριό και για αυτό χρειάζεται να προσέξεις την επαφή μαζί του γιατί μπορεί να γίνει ένα ξαφνικό μπαμ για το οποίο δεν ήσουν καθόλου έτοιμος/η. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει περισσότερο και ξεκίνησε, αν και είναι δύσκολο το παιχνίδι των ελιγμών και της επικοινωνίας για να πετύχεις με τον Δίδυμο και τον Αιγόκερω.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για αυτό θα χρειαστείς βοήθεια για να φέρεις εις πέρας μια δουλειά που θα έχει όγκο επικοινωνίας. Επειδή μπορεί να σου ζητούν ακόμα και πράγματα ανέφικτα οι συνεργάτες ή άλλα άτομα μέσα στην δουλειά σου, διατήρησε την ψυχραιμία σου γιατί μπορεί ξαφνικά να εκραγείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Η έντονη προσωπικότητά σας δεν μπορεί να δεχθεί πλέον τόσο υποδείξεις όσο και συμβιβασμούς με κάποια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται και εσείς να κάνετε λίγο πίσω και να λειτουργήσετε με γνώμονα το σύνολο και όχι το εγώ. Αισθηματικά, αγγίζετε τα όρια του παροξυσμού, αφού η εξάρτηση σας από κάποιο πρόσωπο είναι πλέον δεδομένη. Οι γεννημένοι του 1961, αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές.

 

ΙΧΘΙΕΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

ενικά: Έχεις πολλές έννοιες στο κεφάλι σου και θέλεις να κρατήσεις επαφές που ήδη έχεις ξεκινήσει με πολύ κόσμο. Δεν θα είναι εύκολο για σένα όμως να βγάλεις συμπεράσματα αν ακούς τον έναν και μετά τον άλλον. Κρατήσου μακριά για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αν έχεις νομικά θέματα σίγουρα θα πρέπει να κάνεις ένα είδους συμβιβασμού για να μην υπάρξουν αρνητικές προεκτάσεις.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια αντίφαση και δεν ξέρεις τελικά προς τα πού να κατευθύνεις την ενέργειά σου. Με τον Ζυγό είστε συνέχεια αναποφάσιστοι και όλο ήξεις αφήξεις. Μια σου ταιριάζει και μια όχι. Αυτό που σου ζητάει είναι να μιλήσετε με ένα πιο φιλικό πνεύμα και εσύ μάλλον δυσκολεύεσαι εξαιτίας των πολλών συναισθημάτων σου. Με το Λιοντάρι μπορεί να είναι πιο εύκολα γιατί μάλλον θα δείξει κάποια κατανόηση στα θέματά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα και τώρα το πιο έξυπνο είναι να κάνεις επιλογές τι σου κάνει και τι όχι, διαφορετικά δεν θα βγάλεις άκρη και θα μπλέξεις περισσότερο, ακόμα θέματα που είναι απλά. Δώσε βάση σε αυτά που θα πουν οι συνεργάτες σου γιατί αν τελικά τα ακούσεις και κάποια τα ακολουθήσεις, θα είναι προς όφελός σου.

 

MykonosDaily.gr σε συνεργασία με το gossip-tv.gr