Τα ζώδια σήμερα

Τα ζώδια σήμερα

 

 

 ΚΡΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Καταλαβαίνεις ότι είναι αναγκαίο να εξυπηρετήσεις ή να κάνεις κάποιες δουλειές ακόμα κι αν σου φαίνονται αγγαρείες. Αλλά μερικές φορές ξεπερνάς ακόμα και τα όριά σου προκειμένου να μοιραστείς ή να βοηθήσεις τους γύρω σου.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσεις ότι η συντροφικότητα για σένα θα είναι πολύ σημαντική και θα δοκιμάσεις να καταλάβεις πολύ περισσότερο τις ανάγκες του άλλου ατόμου, κυρίως ενός Ζυγού ή Κριού. Η δυναμική παρέμβαση ενός Σκορπιού μπορεί να σε υποχρεώσει να τον ακολουθήσεις ακόμα και σε ένα ταξίδι που θέλει να πάει για επαγγελματικούς λόγους.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να διορθώσεις κάποιες σημαντικές συνεργασίες με το να δουλέψεις πολύ πειθαρχημένα και δυναμικά για να καλύψεις παραλείψεις ή λάθη ή ακόμα και τεμπέλικες συμπεριφορές.


ΤΑΥΡΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Όσο ψάχνεις και αναλύεις τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι σε αυτά που θέλεις, κυρίως αν έχεις ενδιαφέρον για ένα ακίνητο. Μέσα από γνωριμίες και άτομα που είναι της εμπιστοσύνης σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψεις πολλά κρυμμένα μυστικά. Μπορεί να σε πιάσει το αθλητικό σου ταμπεραμέντο και πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις ξαφνικά γυμναστική και γενικώς να κινείσαι δρώντας πολύ δυναμικά.
Ερωτικά: Η πίεση από τον Τοξότη σε αναγκάζει να βρεις μια κοινή διέξοδο και για τους δυο. Εσύ προσπαθείς να το δεις με την λογική και το άλλο άτομο μέσα από παρόρμηση. Έχεις πάντως βρεθεί σε μια δύσκολη θέση γιατί έχεις αναστατωθεί βαθιά και δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Νιώθεις ότι το έδαφος κινείται κάτω από τα πόδια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν μετακινήσεις σε ένα κομμάτι της δουλειάς σου και αυτό σίγουρα δεν σου αρέσει και πολύ γιατί δυσκολεύεσαι να βρεις την ισορροπία τόσο με κάποιους συνεργάτες όσο και με τον τρόπο που χειρίζονται τα κοινά σας οικονομικά. Για αυτό ενώ δεν το θέλεις μπορεί να προέλθει σοβαρή ρήξη.


ΔΙΔΥΜΟΙ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Νιώθεις ότι θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία ακόμα και σε κάποιες λεπτομέρειες που εσένα σου φαίνονται υπερβολικές. Ο θυμός με κάποια άτομα μπορεί να είναι μεγάλος και δεν θα σε προστατέψει η λογική σου γιατί έχεις αρκετό άγχος με υποθέσεις που μπορεί να αφορούν μαθήματα πανεπιστημίου, ιατρικές εξετάσεις και συγκριμένες κινήσεις για ένα αυτοκίνητο.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να κρατήσεις αρκετές αποστάσεις από τον Παρθένο και τον Τοξότη γιατί πιθανόν να έχετε σοβαρές κόντρες και διαξιφισμούς ακόμα και από ασήμαντη αφορμή που όμως σε σένα μπορεί να φανεί σημαντική.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που μπορεί και να κοντράρεις άτομα που έχετε μεν ίδια ιδεολογία αλλά διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Το ίδιο ίσως συμβεί και με ένα σοβαρό συνεργάτη σου ή με ένα πρόσωπο που βλέπεις αρκετά ανταγωνιστικά. Το καλό είναι ότι ο αέρας που έχεις στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς όλες τις υποθέσεις σου διπλωματικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Ο τρόπος που κινείσαι είναι πολύ πρακτικός και σίγουρα θα μπορέσεις μέσα από επικοινωνία ή γνώσεις που σου είναι πολύ χρήσιμες να βοηθήσεις ένα άτομο στην οικογένεια σου που πιθανόν να σε έχει ανάγκη. Επειδή πρέπει να μάθεις νέα πράγματα τα οποία σου χρειάζονται για να μην χάνεις τον χρόνο σου, θα μετρήσει η εμπειρία μαζί με τη γνώση.
Ερωτικά: Μερικές φορές το νιώθεις ότι χρειάζεται να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της σχέσης αλλά έχεις το κίνητρο της αυτοσυντήρησης, τη μια τεντώνεις το σκοινί και την άλλη το λασκάρεις. Ένα νεώτερο πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς σου ή ένας Τοξότης θα μπει μοιραία στον δρόμο σου. Από την άλλη με τον Παρθένο θα υπάρχει έλξη αλλά να προσέξεις αυτή την διάθεση ελευθεριότητας που έχεις για να μην φοβηθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις δυναμικά κάποιες πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις για να ξεφύγεις από κάποιες συνεργασίες-κλισέ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αντιλαμβάνεσαι την αναγκαιότητα της καλής επικοινωνίας αλλά συγχρόνως και την απελευθέρωση από συστήματα που δεν σε προοδεύουν.

ΛΕΩΝ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Δοκιμάζεις εμπειρικά κάποιες υποθέσεις και σκέψεις που είχες κάνει και ίσως να απογοητευτείς για λίγο χωρίς να σημαίνει ότι θα αφήσεις στη μέση αυτό που έχεις ξεκινήσεις. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μεγάλη αντικειμενικότητα για να έχεις την πλήρη εικόνα όλων όσων σε απασχολούν. Η σκέψη ενός ταξιδιού σίγουρα σε φλερτάρει κι αν βρεις την ευκαιρία θα το κάνεις.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις τα όριά σου και αυτό σίγουρα σε βάζει να κινηθείς πολύ τολμηρά. Βέβαια η διαφύλαξη ισορροπιών δεν είναι και τόσο εύκολη για αυτό να προσέχεις για να μην χάσεις ακόμα και την πιο μικρή ευκαιρία. Ο Ιχθύς δεν το έχει και πολύ να μπερδευτεί και να πάρει το μήνυμα στραβά
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να βάλεις κάτω και να αναλύσεις όλες τις δυνάμεις και τα υλικά που διαθέτεις, πριν ξεκινήσεις κάτι που το έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Τη διέξοδο που αναζητάτε μπορείτε να τη βρείτε και σε άλλους χώρους, πλην της δουλειάς. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάθεση ευθυνών. Στον οικονομικό τομέα, χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως δεν έχετε μόνο δικαιώματα. Οι γεννημένοι του 1982, θα δείτε να σας ανοίγονται προοπτικές.


ΖΥΓΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδια διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Έχεις οργανωθεί και σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να αμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες είναι σοβαρές για να προχωρήσεις παραπέρα για να κάνεις τις κινήσεις που χρειάζονται. Ακόμα και σε μια κοινωνική εκδήλωση θα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και τις συμβουλές σου.
Έρωτας: Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σου. Το κυριότερο είναι ότι σε προστατεύει από τις κακοτοπιές και με τον τρόπο του σου δίνει ό, τι έχεις ανάγκη κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Εσύ έχεις μεγαλύτερο αισθησιασμό οπότε μπορείς να συμπληρώσεις το κενό που ίσως υπάρξει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η τάξη επιβάλλεται σε όλες σου τις υποθέσεις γιατί έχεις πάρει φόρα και πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές από υπεραισιοδοξία ή άγνοια. Για αυτό καλύτερα να περιορίζεις τον επεκτατικό χαρακτήρα των επιθυμιών σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κερδίσεις χρήματα από μια έξτρα δουλειά που θα σου προσφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Αναβαθμίζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που κάνεις στον εαυτό σου γιατί αληθινά το έχεις ανάγκη. Ο Άρης συνεχίζει να σου δημιουργεί έντονη διάθεση για δράση αλλά και ένα είδος φανατισμού σε θρησκευτικές ιδεολογίες. Ενώ δεν σου αρέσει να είσαι οπαδός, μερικές φορές ταυτίζεσαι με τέτοιες συμπεριφορές και αυτό σου φέρνει τα πάνω-κάτω. Να προσέχεις την οδήγησή σου γιατί μπορεί να είναι αρκετά νευρική.
Ερωτικά: Η καλή συμπεριφορά προς το άτομο που είστε μαζί θα σε βοηθήσει να περάσεις κάποια όμορφα συναισθήματα και κυρίως να επικεντρωθείς στην συντροφικότητα που σίγουρα βελτιώνει την ποιότητα της σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσεις μια έντονη ενέργεια να σε κατακλύζει. Χρειάζεται να καταλάβεις τι ακριβώς σημαίνει δράση και υλοποίηση. Η βοήθεια που θα έχεις από τις δημόσιες σχέσεις που πάντα καλλιεργείς και γενικά από τις όμορφες επαφές σου σίγουρα είναι το κεφάλαιο σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Αναβαθμίζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που κάνεις στον εαυτό σου γιατί αληθινά το έχεις ανάγκη. Ο Άρης συνεχίζει να σου δημιουργεί έντονη διάθεση για δράση αλλά και ένα είδος φανατισμού σε θρησκευτικές ιδεολογίες. Ενώ δεν σου αρέσει να είσαι οπαδός, μερικές φορές ταυτίζεσαι με τέτοιες συμπεριφορές και αυτό σου φέρνει τα πάνω-κάτω. Να προσέχεις την οδήγησή σου γιατί μπορεί να είναι αρκετά νευρική.
Ερωτικά: Η καλή συμπεριφορά προς το άτομο που είστε μαζί θα σε βοηθήσει να περάσεις κάποια όμορφα συναισθήματα και κυρίως να επικεντρωθείς στην συντροφικότητα που σίγουρα βελτιώνει την ποιότητα της σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσεις μια έντονη ενέργεια να σε κατακλύζει. Χρειάζεται να καταλάβεις τι ακριβώς σημαίνει δράση και υλοποίηση. Η βοήθεια που θα έχεις από τις δημόσιες σχέσεις που πάντα καλλιεργείς και γενικά από τις όμορφες επαφές σου σίγουρα είναι το κεφάλαιο σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Η έντονη προσωπικότητά σας δεν μπορεί να δεχθεί πλέον τόσο υποδείξεις όσο και συμβιβασμούς με κάποια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται και εσείς να κάνετε λίγο πίσω και να λειτουργήσετε με γνώμονα το σύνολο και όχι το εγώ. Αισθηματικά, αγγίζετε τα όρια του παροξυσμού, αφού η εξάρτηση σας από κάποιο πρόσωπο είναι πλέον δεδομένη. Οι γεννημένοι του 1961, αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές.


ΙΧΘΥΕΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Γενικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να οφείλονται σε πρόσωπα που είναι πολύ κοντά σου. Καλύτερα να μην αφήνεις να σε επηρεάζει η αρνητική τους ενέργεια γιατί θα νιώθεις μέσα σου μεγάλη κόντρα και χωρίς να το καταλάβεις θα σου χαλάσει η διάθεση. Για αυτό και φασαρία να γίνεται να μην συμμετέχεις ούτε και με τις σκέψεις σου.
Ερωτικά: Αναλύεις πάρα πολύ κάποιες συζητήσεις ή υποθέσεις που είχαν γίνει με το σύντροφό σου εδώ και καιρό και αυτό σε ενοχλεί αφάνταστα. Είναι σαν να βγαίνεις από ένα παραμύθι που σου αρέσει και το κρατάς στο μυαλό σου. Αλλά μην ανησυχείς γιατί είσαι ρομαντική ψυχή και δεν χάνεται η μαγεία. Με τον Ζυγό θα υπάρξει κάτι πολύ έντονο μεταξύ σας. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη έχεις μεγάλο κώλυμα αλλά χωρίς να το θέλει σου βγάζει κάποιο τραύμα στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δυνατότητες να μπεις πιο βαθιά στις συνεργασίες σου αλλά όπως εσύ θέλεις και αυτό πιθανόν να είναι μια καλή ευκαιρία να τους βάλεις όλους σε τάξη. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα ψέμα που πιθανόν να σου το έχουν περάσει γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές σου ή και τη θέση σου. Για αυτό αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα σηκώσεις την κουρτίνα κι ίσως γίνει χαμός.


MykonosDaily.gr σε συνεργασία με το gossip-tv.gr